IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търговия с изкуство

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пускам линк към сайта на един изключителен художник
    http://www.vasilgoranov.com/page.php
    Творбите му завладяват и хора, които нямат никакво отношение към изобразителното изкуство. Други коментари са излишни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitodo86 Разгледай мнение
      Здравейте,

продаваме картини на стари български майстори.

За повече инфомация можете да посетите сайта:

www.vernissage-bg.com
      Благодаря!

Коментар

• Картини на български художници

Здравейте,

продаваме картини на стари български майстори.

За повече инфомация можете да посетите сайта:

www.vernissage-bg.com

Коментар

• Купувайте картини, защото пазара в момента е гладен за тях !

Коментар

• много ти благодаря

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Задай го ето тук и имай малко търпение.Обърни особено внимание на мнението на потребител с ник-"roca"!Моите наблюдения са,че е доста отзивчив и при възможност от негова страна ще ти даде наистина компетентен отговор.Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Beckner Разгледай мнение
              аз там май не го зададох на правилното место, пък и не е много трафика
              Задай го ето тук и имай малко търпение.Обърни особено внимание на мнението на потребител с ник-"roca"!Моите наблюдения са,че е доста отзивчив и при възможност от негова страна ще ти даде наистина компетентен отговор.Успех!

Коментар

• аз там май не го зададох на правилното место, пък и не е много трафика

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                Ако във форума на бг наука не си получил компетентен отговор,вероятността да го получиш тук,според мен е още по-малка

Коментар

• Първоначално изпратено от Beckner Разгледай мнение
                  Някой има ли представа това какво може да е и дали има стойност:

http://nauka.bg/forum/index.php?app=...ttach_id=27504

п.с. Намерих го докато си копаех картофите
                  Ако във форума на бг наука не си получил компетентен отговор,вероятността да го получиш тук,според мен е още по-малка

Коментар

• Някой има ли представа това какво може да е и дали има стойност:

http://nauka.bg/forum/index.php?app=...ttach_id=27504

п.с. Намерих го докато си копаех картофите

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Стига бе, отдавна не съм ходил в Хепи. Не харесвам кухнята по принцип. Верно ли са им удължили полите? И като забърсват масите не им се вижда дупето? Бах мааа му
                      В столицата бях ги видял с дълги поли в Хепи в един от моловете. Може и само там да е било. Във Варна са с къси - каквато си им е униформата. Сексистка според тоя гьотферен и останалите талибани
                      Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                      Дай го тоя идиот да го хвърлим от буната ....
                      Нали
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        .... Един от тъпаците в групата за борба с пушенето, които искат да имат право да обикалят заведения и да глобяват е подхванал борба и с късите поли и ги анатемосва здраво. Последно пишеше доноси и анатеми по сервитьорките в Happy Bar&Grill обвинявайки компанията в сексуална експлоатация, а момичетата в курвалък. ....
                        Дай го тоя идиот да го хвърлим от буната ....
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Стига бе, отдавна не съм ходил в Хепи. Не харесвам кухнята по принцип. Верно ли са им удължили полите? И като забърсват масите не им се вижда дупето? Бах мааа му
                          това е сериозно нарушаване правата на мъжете
                          на бунт другари
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Недей, че талибаните ще се наакат . Скоро и тия картини ще са апокрифни. Един от тъпаците в групата за борба с пушенето, които искат да имат право да обикалят заведения и да глобяват е подхванал борба и с късите поли и ги анатемосва здраво. Последно пишеше доноси и анатеми по сервитьорките в Happy Bar&Grill обвинявайки компанията в сексуална експлоатация, а момичетата в курвалък. А аз се чудих защо в столицата момичетата в заведението в което отидох бяха с дълги поли, а не с къси, както си е по начало униформата им!!? Та ако някой ден щерките ви се приберат ошамарени, разревани и с неизмиващи се печати по бедрата - като от най-мрачното време на соца, това ще е причината.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Частен клуб за пушачи ?
                              Недей, че талибаните ще се наакат . Скоро и тия картини ще са апокрифни. Един от тъпаците в групата за борба с пушенето, които искат да имат право да обикалят заведения и да глобяват е подхванал борба и с късите поли и ги анатемосва здраво. Последно пишеше доноси и анатеми по сервитьорките в Happy Bar&Grill обвинявайки компанията в сексуална експлоатация, а момичетата в курвалък. А аз се чудих защо в столицата момичетата в заведението в което отидох бяха с дълги поли, а не с къси, както си е по начало униформата им!!? Та ако някой ден щерките ви се приберат ошамарени, разревани и с неизмиващи се печати по бедрата - като от най-мрачното време на соца, това ще е причината.
                              Last edited by Jay Gould; 01.11.2012, 02:27.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Частен клуб за пушачи ?
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X