IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвестиция за търговия в Бетфеър

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От хазарт редовно и сигурно печелят...организаторите. Играчите, ако не мамят и спечелят, е рядко, несигурно и, затова, рисковано. Човекът търси кой да поеме риска за да може той да си прави експерименти но...да не губи, понеже, видите ли, сега нямал.
    Лично аз не бих клъвнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      В интерес на истината, има такива хора, които периодично /задължително с нов ник/ - минават през форума - "ни лук яли, ни лук - мирисали"...

Идеите им винаги са нови и свежи...

Интересно - И ПЕЧЕЛИВШИ - гарантирано..., защото са хванали същността на "инвестирането"...Както се казва: излюпило се току-що пиленцето - и размахва поучително пръстче /голо крилце/ - срещу изумената кокошка...

Ми - то се е родило научено! И на какво се е родило така..., научено?

Разбира се - родило се е научено на най-лесното в тоя живот, а именно: ЗНАЕ КАК ДА УПРАВЛЯВА ЧУЖДИ ПАРИ!!!

Ми, то - горкото - не отчита фактът, че самО няма какво да управлява, но чуждите пари са друго - те се управляват толкова елегантно-леко...

И колко от така "управляващите" вече потопиха чуждите "кораби" и веднага се покриха: изчезнаха и те, и офисите им, и "компетентните" им служители...

Но пиленцето наистина ще научи кокошката на игрите. Сигурен съм в това!
      понеже не съм нов във форума и не съм с нова регистрация си позволявам да направя една оферта на всички мераклии за бързи пари

ПЛАЩАМ по 300 лв. на ВСЕКИ НОВОРЕГИСТРИРАН АКАУНТ В БЕТФЕЪР ИЛИ НА РЕГИСТРИРАН АКАУНТ КОЙТО Е НА ЗАГУБА

очаквам коментарите ви по горната оферта във форума и предложенията ви на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от Vaniuhin Разгледай мнение
        Излишно си си губил времето да пишеш този пост. Няма ирония в думите ми. Разбрах, че пускането на темата е било безсмислено и се мотивирах да си се справям сам както винаги досега съм го правил
        Пич, ИЗОБЩО НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ, щом твърдиш, че пускането на темата е безмислено...

Пускането на темата има голям смисъл ЗА ТЕБ: имаш много ценният съвет да не се опитваш да убеждаваш хората да ти предоставят парите си, за да ги "инвестираш", защото наистина ще излъжеш някого, който ще ти ги даде...

Оттук ще почнат твоите огромни проблеми.

Другото, което си разбрал - сам и със собствени пари! Това ти дава спокойствие и свобода.

Има смисъл от темата: и ти ще го схванеш по-бързо от твоите "батковци" и "какички", които периодично правят същите опити с новите си никове във форума... Но не са новите никове единствената причина, за да бъде хванат поредният шаран..., за съжаление...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Пич имам познат познал на тото 2 през годините 2 шестици и 3 петици с комбинации и пак не бих му дал пари, а ти без опит , гаранции и резултати искаш пари. Да няма да стане правилно си разбрал

Коментар

• Излишно си си губил времето да пишеш този пост. Няма ирония в думите ми. Разбрах, че пускането на темата е било безсмислено и се мотивирах да си се справям сам както винаги досега съм го правил

Коментар

• ЗАРКО 1+++

Коментар

• Първоначално изпратено от Vaniuhin Разгледай мнение
                Самоосигуряващ, не безработен Но и на самоосигуряващи не отпускат кредити. Благодаря ви за мотивиращите отговори !

SoulJah, само успехи ти желая!

Пич, забелязвам ли ирония в определението "мотивиращи", или така ми се струва?

Значи, сигурно знаеш, че всеки медал има две страни, нали не греша много?

Т.е. - ако нещо ЗА ТЕБ не е мотивиращо, погледни обратната страна на медала, където МОТИВИРАНИТЕ за откажат да ти дадат парите си, за да ги "управляваш" - са достатъчно доволни, защото не са се превърнали в поредните шарани, които са лапнали въдиЧКАТА на поредният - може и неволен шарлатанин, но със сигурност - крайно неопитен и неориентиран, ако твърди, че управлението на чужди пари е по-лесно от собствените...

Ясно е - и съфорумците тук ти казаха да разчиташ на кредити и заеми от приятели - лични познати. Щом не ползваш последните като източник на заемни средства, то ти сам не си уверен в себе си, ИЛИ - те /приятелите ти/ добре те познават, за да не ти дадат никакъв шанс с техните пари...

Фактът, че споменаваш за семейството ти, което "гълта" доста пари - не означава, че трябва да омаловажиш разходите на хората, които не познаваш тук, т.е. - да ти дадат парите си, защото те самите разходи нямат, ли?...

А може би смяташ, че - сам ти - "откривайки Америка", то пък никой от тук представените никове - никакво понятие си няма, нито пък идеи, с които да инвестира някъде? Т.е. - твоите идеи са най-рационални и добре обмислени? Защо тогава твоите лични приятели не ти помогнат да ги осъществите? Вероятно си завлякъл вече някого - дано това е само предположение, защото - ако това е вярно в някаква степен - и сега опитваш да върнеш някакви свои борчове, като включиш нови хора в схемата - нали знаеш колко е непочтено...

Тук имаше и една осъществима за теб идея: да отидеш при "батковците с париЧКИ"..., заложи нещо - има такива "заеми" и други варианти, които е много лесно да получиш, ЩОМ ВЕЧЕ ИМАШ реална преценка за доходността от твоите инвестиции...

Вероятно не те спира възможността за връщане на подобни кредити, ИЛИ...?

/ако знаеш колко случаи съм чувал за "управляващи" ЧУЖДИ пари и колко приятелства са пропаднали, именно поради такова "управление" от човек със СУПЕР-ИДЕИ за "ИНВЕСТИЦИИ".../

п.п. Наистина не си позволявам често да давам съвети, но сега ще го направя: пич, осмисли добре това, че вървиш срещу себе си с идеята да "инвестираш" чужди пари..., още повече, ако търсиш инвеститори в неясни схеми за влагане на средства във форуми в нета... Ако искаш обърни внимание на думите ми, но ти предстои още по-здраво набутване, нищо, че НЕ НИ споменаваш за такова...

Успехи!
                Last edited by zarco; 26.08.2012, 16:38.
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Самоосигуряващ, не безработен Но и на самоосигуряващи не отпускат кредити. Благодаря ви за мотивиращите отговори !

SoulJah, само успехи ти желая!

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Коментара ми по темата е Хазарт. Днеска печалба утре пак печалба и други ден пак пекалба и накрая веднъж загуба и печалбата отива на кино.

Ааа какви системи съм измислял. Печалба печалба печалба Печалба и така много много пъти и само веднъж е достатъчно да се върнеш почти в изходно положение.

Успех ма да си заете, че няма няма ама има има риск

Което ми напомни.

Начи играта е Риск Печели риск Губи по нова телевизия. Излиза една върти колето на късмета. Пада се печалившия символ за голявата награда.

дават и Три ковчежета да си избере едно тя избира. дават и три кутиики да си избере една тя избира. Дават и три ключа да си избере един и тя избира.

Отиде и отключи колата Къцито се хвана за главата.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Да поседна

Коментар

• СЕГА СИ СПОМНИХ - ПРЕЗ 90ТЕ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ ИМАШЕ ОБЯВИ- ВЪРТЯ ПАРИ

Коментар

• А след като си толкова опитен защо не вземеш парички от онези батковци с дебелите вратове, ама умната после чупят кокали

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah
                              да аз съм. Виж идеята ми не е да се заяждам, това което правиш е нелогично.
                              Винаги съм се чудил защо човек имащ печеливша стратегия търси пари за да залага. Варианти за пари - много - кеф заем от банка, вече коментирахме кредитните карти като опция, заем от приятели и т.н
                              Лично съм минал по пътя но никога не съм си и помислял да управлявам чужди пари - че защо да подарявам на хората пари. Да с малка банка е много по трудно но пак казвам - има начин да се в увеличиш изцяло за своя сметка без чужди пари.
                              Иначе се получава схемата на бетора кирчо - нема кинти. По вече инфо:

http://grinders.org/bg/forums/showthread.php?t=41884
                              Бреййй не вярвах,че имало такива хора да дават толкова пари на друг да залага с тях...)

Коментар

• АКО СИ СОБСТВЕНИК НА КАЗАНО И АЗ ЩЕ ИНВЕСТИРАМ ПРИ ТЕБЕ

Коментар

Working...
                                X