IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ветрогенератор 5-10-15 kW

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
    Драги потребителю, в голяма грешка си.
    Ако е така, за конкретния случай се извинявам. Тръгнем ли да поправяме всички правописни и др. грешки, трябва да се самосезирате за безкрайно множество "цени в лева", "акций", "компаний" и др., което не наблюдавам. Или си принципен до край, или се намесваш само в крещящи случаи. Което не правиш - справка - безкрайно множество груби, просташки и скандални коментари се подминават като малка гара. Та, ТОВА да ми е грешката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Мадам Модераторката, познавам човека. Моля, не се увличайте с триенето - това, Вашето, на нищо не прилича. На такова му казвам, да ме прощавате, свинщина.
      Драги потребителю, в голяма грешка си.

Коментар

• скорост на вятъра

Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        ....
        Иначе, на въпроса: Мястото е готино но, най-добре, виж средногодишната скорост на вятъра - последните месеци оставам с впечатлението, че е доста скромна. Виж, Слънцето стои добре.
        има едни дърва, дето тр да се изгорят, и все не случвам достатъчно тихо време да ги запаля през последните месеци
        --
        curiosity has killed the cat

Коментар

• Мадам Модераторката, познавам човека. Моля, не се увличайте с триенето - това, Вашето, на нищо не прилича. На такова му казвам, да ме прощавате, свинщина.
          Иначе, на въпроса: Мястото е готино но, най-добре, виж средногодишната скорост на вятъра - последните месеци оставам с впечатлението, че е доста скромна. Виж, Слънцето стои добре.

Коментар

• Ветрогенератор 5-10-15 kW

имам едно духливо място, и ми трябва за собствени нужди ветрогенератор (цялостна система) с мощност 5-10-15 kW. може ли някой да сподели опит, възможности, контакти и тн. европроекти?

в района на софия

предварително благодаря
            Last edited by Amsterdamm; 24.08.2012, 12:31.
            --
            curiosity has killed the cat
          Working...
          X