IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнение
    Ресурса ще е неограничен само и единствено ако не бяхте Sci а SciFi и не се снимахте до беемвета а до спейсшипс.
    Ресурса е неограничен, защото мислим глобално и действаме локално!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• А какви пирамиди имаше на времето

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
        няма последен влязъл. човешките ресурси са неизчерпаеми (постоянно се раждат нови). единственото притеснение е, че капацитетът на заводите BMW е ограничен.
        Ресурса ще е неограничен само и единствено ако не бяхте Sci а SciFi и не се снимахте до беемвета а до спейсшипс.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
          И как да печелиш като няма никой под тебе,нали е пирамида ?!?! Ако няма никой под тебе можеш само да "спестяваш" от покупките в мега скъпите обекти ЧЕСТИТОООО !!!

П.С. И между другото искат преди да станеш партньор задължително да си купиш карта :Д
          Е според мен е нормално да си вземеш първо карта, после да ставаш БП. Все пак как ще предлагаш услуга която ти самия не ползваш. Нали това е идеята на МЛМ.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            Възможно ли е последния влязъл, да печели, без да търси партньори под него ?
            И как да печелиш като няма никой под тебе,нали е пирамида ?!?! Ако няма никой под тебе можеш само да "спестяваш" от покупките в мега скъпите обекти ЧЕСТИТОООО !!!

П.С. И между другото искат преди да станеш партньор задължително да си купиш карта :Д
            Last edited by vankera; 01.03.2013, 11:00.
            Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

ТЦ
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                Тъй като вече е отговаряно хиляди пъти в тази тема по този въпрос, а и начинът по който е зададен е доста ироничен, аз ще се въздържа от коментар. Всеки сам да преценява за себе си, но пак повтарям България си има институции, които могат да се изкажат по въпроса.

Ако доктор Черкезов отвръща на вашите провокации по един по-емоционален начин, породен от привързаността и лояността си към нашата мисия, то аз няма да допусна това или както се казва на жаргон 'объркАл си рейса пич'
                Дохтуре, виж като си пиеш хаповете, как благ и човеколюбец ставаш. Сполай

Коментар

няма последен влязъл. човешките ресурси са неизчерпаеми (постоянно се раждат нови). единственото притеснение е, че капацитетът на заводите BMW е ограничен.

Коментар

Всички печелят, въпрос на време е!

Коментар

А откъде идват парите, щом всички печелят?

Коментар

• Всички сая милионери и карат БМВ

Коментар

• Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнение
                          Набързо изчетох цялата тема и имам въпрос към Prosperity.
                          Поправи ме ако не съм схванал правилно.-- Кой влезне пръв във sci и излезне пръв прави парите, всички останали губят... така ли е?
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Както уважаемия доктор Черкезов каза ние гоним да проникнем на международния пазар в най-скоро време и прогнозите до 2020 са, че нашите потребители ще са милиони.
                            Please, Lord, give me strength to stop laughing

Коментар

• Набързо изчетох цялата тема и имам въпрос към Prosperity.
                              Поправи ме ако не съм схванал правилно.-- Кой влезне пръв във sci и излезне пръв прави парите, всички останали губят... така ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Едва ли ще стигнеш до задължителна регистрация
                                Съдейки по темпа на растеж, който се наблюдава е напълно възможно да се достигнат тези 50к, въпреки че не съм един от първите включили се.

Този път лека наистина !

Коментар

Working...
                                X