IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнение
    "Мисля че си млада красавица, която сама ще избере своя път единствено слушайки сърцето си."
    Благодаря за комплимента, но питането ми беше дали според теб в този етап на развитието на ски ще има смисъл, защото твърдите, че ако не се включиш "СЕГА", после ще бъде късно!
    "СЕГА" -маркетингов трик....

Коментар

• "Мисля че си млада красавица, която сама ще избере своя път единствено слушайки сърцето си."
      Благодаря за комплимента, но питането ми беше дали според теб в този етап на развитието на ски ще има смисъл, защото твърдите, че ако не се включиш "СЕГА", после ще бъде късно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Хората при нас не работят а творят, и това им е по скоро хоби чрез което имат възможност на 19г. да карат последен модел БМВ!!!
        Дори германските пенсионери трудно могат да си го позволят с цял живот бачкане на 2 места!
        Кой сте Вие,г-н Черкезов?!?!

Коментар

Сайта ли се бъгва или някой ми трие коментарите?!
          Вместо да триете сложете ключ на тази тема и ни оставете да си развиваме бизнеса без да четем обидни обвинения за пирамиди и фараони.
          Черкезов, понеже много подскачаш ще ти кажа, че вашето не е най-добрата форма на мрежов маркетинг. Бинарната ви система не е най-добрата от мултипликационна гледна точка за вас БП-тата и това което вие си мислите, че е пасивен доход в огромната си част всъщност е добавена стойност към активните ви доходи!! За да имаш добър пасивен доход трябва да си съдружник и този доход е пожизнен(ти да имаш дялове в тая компания??). Когато си изкараш главата от задника и се огледаш извън таки компания (която факт не е лоша), ще разбереш, че има компания, която ти дава това, за което ти говоря, и тя е №1 в мултилевъл маркетинга за 2012г според CNN. Компания която от 2009г до днес има 13 000 000 потребители и е с лиценз за 200 държави!!! Какво каза ще завладявате света??? Вече изоставате с 13 милиона потребители!! Ако искаш да работиш с големите си добре дошъл, но тъй като не ми се вярва да имаш нужното финансово IQ ти желая успех там където си!!! Спри да се величаеш, чети, образовай се...

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
            Малко се зомбират тия които работят в тая фирма, може и да има перспектива, НО това си иска ГОЛЯМО и СВОБОДНО време...
            Хората при нас не работят а творят, и това им е по скоро хоби чрез което имат възможност на 19г. да карат последен модел БМВ!!!
            Дори германските пенсионери трудно могат да си го позволят с цял живот бачкане на 2 места!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Малко се зомбират тия които работят в тая фирма, може и да има перспектива, НО това си иска ГОЛЯМО и СВОБОДНО време...

Коментар

• Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнение
                До Черкезов:
                Никой не иска да обижда, просто за мен лично е важно да се получи дискусия някаква. Аз лично смятам да не спирам да следя развитието на ски, защото казвате, че ако всичко е наред и се развива по план, когато се изгради бизнес мрежата тук и се развие и търговската мрежа ще излезете в Европа, както вие казвате, мисля че не би било проблем да се присъединя и аз като БП в този етап и да развивам мрежата си от БП-ри тук, но по-голямата част от тях - извън България и пак няма да е проблем... Как мислиш по този въпрос?
                Мисля че си млада красавица, която сама ще избере своя път единствено слушайки сърцето си.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов , избери си едно от трите
                  https://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE
                  http://alexandrovska.com/bg/node/59
                  http://www.prb.bg/
                  ,а може и трите на веднъж
                  ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• До Черкезов:
                    Никой не иска да обижда, просто за мен лично е важно да се получи дискусия някаква. Аз лично смятам да не спирам да следя развитието на ски, защото казвате, че ако всичко е наред и се развива по план, когато се изгради бизнес мрежата тук и се развие и търговската мрежа ще излезете в Европа, както вие казвате, мисля че не би било проблем да се присъединя и аз като БП в този етап и да развивам мрежата си от БП-ри тук, но по-голямата част от тях - извън България и пак няма да е проблем... Как мислиш по този въпрос?

Коментар

• Сайта ли се бъгва или някой ми трие коментарите?!
                      Вместо да триете сложете ключ на тази тема и ни оставете да си развиваме бизнеса без да четем обидни обвинения за пирамиди и фараони.

Коментар

• За всички от Вас,които НЕ ВЯРВАТ и си мислят че всичко това е измама и че тези БМВ-та са само за реклама,бих им казал следното: Посетете просто една Презентация в един от градовете:София,ПЛОВДИВ,Стара Загора,Варна или Бургас и тогава си изказвайте скудоумните мнения!!! Просто отделете 1 час от времетоси и отидете на презентация и слушайте ! Безплатно е. След презентацията ще ''ПРОГЛЕДНЕТЕ'' и ще мислите по съвсем друг начин......или поне 80% от Вас. 10.03.13 беше невероятен ден в "Кемпински" )))) Поздравления за Цецо от Пловдив,който ще си кара ей този "дръгел" най вдясно SCI 7012 ))))))

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

Коментар

• Ето какво очакваше петима от бизнес партньорите на SCI пред входа на Kempinski Hotel Zografski вчера следобед.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

А вие продължавайте да си пишете тук...докато някой сечат въздуха вече с 200К. под капака, с руса мадама вътре.

Коментар

- Каква е вашата визия за развитие?
                            - Стратегията ни е с 20-годишен план на развитие до всяко кътче на света.

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=414121

Това е, точно и ясно казано, колкото и да не ви се вярва, идеята ни е да глобализираме земното кълбо и да не спираме до тук.
                            След това ще има корпорация и холдинги, Сейф Банк, Сейф Мобил, Сейф Хипер маркет, Сейф Козметика, Сейф Глобъл Еъркрафт и тн. Мечтата ако никога не спира и не умира, наистина ще просперима в повечето сектори на икономиката.

Господин Черкезов,несамо "в повечето сектори на икономиката".....превземете цялата икономика.....

Успех.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

Просто се взе решение да не се работи с монополисти, смяна в плана!
                              Черкезов, сериозно ли мислиш, това което си написал?? Монополи?? Промяна в плана?? Та Вие нямате никакъв шанс да влезете на подобно място.. Ти наясно ли си какви са маржовете в тия структури. Когато (ако) станат 200 000 картите ви може и да ви изслушат, но до тогава Вие сте мишки!! Много сте забавни как с времето лъжите, които предлагате на мухите, които зарибявате се превръщат в изкривената ви реалност!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сталинградом Разгледай мнение
                                Абсолютно точно и вярно казано.
                                Само искам да допълня че преди година сци изчакваха включване на национална хранителна верига после ги лъгаха че едно от ерп-тата ще се включи ,сега щели да завладяват европа и целия свят и без да работят да печелят пари .....
                                Пирамида това е според мен.
                                Просто се взе решение да не се работи с монополисти, смяна в плана!

Коментар

Working...
                                X