IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
    dsx500. Пример ти работиш в компанията и имаш два крака ляв и десен. Покупките в левия крак са ти на стойност 600000 лв. а в десния на 900000 лв . Ти ще получиш процент от ляво(по-малката част) = 1500 лв. бонус. Ами десния крак ? Този оборот остава за компанията . Да кажем, че аз съм човека над теб ти си ми в левия крак и там имам 600000 а в десни имам 6000, то аз ще взема 15 лв. бонус. Без значение колко са хората и колко големи са парите по-големия процент винаги остава за компанията.
    Дори да имаш милион потребителя под теб, те ще бъдат разделени в левия и десния крак и ти ще получиш бонус от по-малката стуктура.
    Бонуса беше намален защото преди се раздаваше 80% от печалбата като бонуси а сега 50%
    Пич.. Не ви знам бонусите... Но виж сега... Днес взех заплата и един наем-- Общо 3500 лева. Днес продадох акции купени преди 4 месеца със 20% горница и печалба 1300 лева.
    Интресно ми е да разбера, като сътрудник в неПирамидата колко кеш си прибрал този месец. Може само с едно число да напишеш. Текст не ми трябва.
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

dsx500. Пример ти работиш в компанията и имаш два крака ляв и десен. Покупките в левия крак са ти на стойност 600000 лв. а в десния на 900000 лв . Ти ще получиш процент от ляво(по-малката част) = 1500 лв. бонус. Ами десния крак ? Този оборот остава за компанията . Да кажем, че аз съм човека над теб ти си ми в левия крак и там имам 600000 а в десни имам 6000, то аз ще взема 15 лв. бонус. Без значение колко са хората и колко големи са парите по-големия процент винаги остава за компанията.
      Дори да имаш милион потребителя под теб, те ще бъдат разделени в левия и десния крак и ти ще получиш бонус от по-малката стуктура.
      Бонуса беше намален защото преди се раздаваше 80% от печалбата като бонуси а сега 50%
      Все още мислиш от собствената си позиция, за да разбереш какво казвам трябва да помислиш от позицията на този които разплаща всички тези неща на хиляди хора.

Има модел и сценарии се правят над целият модел, не над един човек в него.

Не вярвай много като вадят такива проценти защото не виждам никакви доказателства.
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• dsx500. Пример ти работиш в компанията и имаш два крака ляв и десен. Покупките в левия крак са ти на стойност 600000 лв. а в десния на 900000 лв . Ти ще получиш процент от ляво(по-малката част) = 1500 лв. бонус. Ами десния крак ? Този оборот остава за компанията . Да кажем, че аз съм човека над теб ти си ми в левия крак и там имам 600000 а в десни имам 6000, то аз ще взема 15 лв. бонус. Без значение колко са хората и колко големи са парите по-големия процент винаги остава за компанията.
        http://aderture.sci.sc/

Коментар

dsx500

" Значи ако изхарчи един човек 300 лв. в обектите, се получава 0.25% бонус върху изхарчената сума за тези над него ( а не върху бонуса за компанията и не личния бонус). При тази ситуация ако имаме структура в която 400 човека нагоре по веригата трябва да получат 0.25% бонус, нека сметнем 400 * (300*(0,25/100)) = 300 лв. т.е. 100% цената на покупките само за покриване на един бонус. Напълно невъзможно но се видя че математиката на всички БП сериозно куца. Това е само пример показваш крайностите, при доста по ниски числа ще се разпаднете. "

Този бонус се начислява върху покупките на по малкия крак. В компанията има 2 разклонения ляво и дясно. Всички бонуси се получават от разклонението с по- малкия оборот. Да го обясня по просто ако лявото разклонение изглежда така 400 * (300*(0,25/100)) а дясното така 4000 * (300*(0,25/100)). То ти ще печелиш от тук 400 * (300*(0,25/100)) . SCI няма как да работи на загуба.
          Виждам че мислиш затова ще обясня.

Това което казваш е напълно вярно, но е гледната точка на един БП. Т.е. какво ще взема аз. Но в момента аз говоря за гледната точка на компанията SCI.

SCI има потребител който е изхарчил 300 лв. и трябва да се разпределят бонусите на БП над него. Вярно на някои ще им се пада в грешният крак, други ще са неактивни и т.н. Но ние разглеждаме модела, а не пример с пирамидка от 5 човека. Реално над този потребител може да има структура от хиляди БП. Въпроса е на колко от тях трябва да се изплати този бонус от 0.25%

Да кажем че много от тях ще са неактивни или ще им се пада в грешният крак и не трябва да плащат на хиляди, а само на един малък процент от тях, и може да разгледаме няколко сценария.

Трябва да се плати на 400 човека -> 400 * (300*(0,25/100)) = 300 лв. само за този бонус, какъвто и процент да прибират SCI над личния бонус няма как да го покрие

Ако са 100 човека -> 100 * (300*(0,25/100)) = 75 лв. пак се получава огромна сума, 25% от оборота

Ами ако са 800 човека?

Точно затова процента беше намален двойно, видели са че загубите растат геометрично и са го свалили, но това добавя само малко повече време докато загубите не започнат отново.
          Няма значение дали това се изчислява над оборота, печалбата на компанията или личния бонус, няма значение дали е 0.50%, 0.25% или 0.00001%, единствената разлика е времето след което това ще доведе до разпад на схемата.

Нито една легитимна МЛМ компания не предлага печалба в цялата дълбочина на структурата, защото е невъзможно и рано или късно ще трябва да имат печатница за пари за да изплатят такива бонуси.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Аз съм от тези,които имат карта от времето,когато беше безплатна(БП инвестираше в определен брой кредити и картите бяха за негова сметка - безплатни за получателя/потребителя). Отскоро забелязах,че има намаление и в договорения процент отстъпка за клиента - пазарувайки при някои търговци , получих по-малък от обичайното процент. Разгледах ги в сайта и видях,че има намаление на 2/3 от всички търговски обекти с 1 до 3%,за съжаление,сега ми връщат по-малко по сметката отпреди.. За пример - Dreams - от 10 на 8% , Маркита - от 6 на 5, всички аптеки в Пловдив 1 до 2%,защото съм пазарувал от всички тях - Херц - от 10 на 8, Здравец - от 7 нa 5 % и др и др. В другите градове също - просто ги разглеждам отдавна и правя сравнение. Картата лично на мен ми върши известна работа,затова се чудя от какво произлиза това намаление,който редовно я използва сам ще се убеди ,че е така. Изведнъж повечето търговци да са си предоговорили процента за отстъпка надолу или пък е някаква друга промяна..?
            Относно Бизнес програмата - лично за мен най-добра и най-семпла си остава 1-вата такава на sci, с безплатните карти,по-малкото бонуси,наистина,но инвестирането в кредити,с които бързо и лесно се регистрираха желаещите за това.
            И тогава ,и сега си имаше хора,които ползват картата,и такива,които я скриват в някое чекмедже,разликата е,че по стария план на бърза ръка можеше да си изградиш мрежа от Потребители,та ако ще да нямаш повече от 2-3 с Бизнес пакети под теб - ако са им от тези по 100 кредита - сами си пресмятайте на 3-те нива колко Потребители ще има под теб и колко бързо ще се изгражда мрежата и съответно - разпространява реалният продукт - Сейв Кард

Коментар

• 5 БП в Троян.
              Търговци в Троян
              Има 9 на картата, защото 2 обекта са скоро подписани и ги няма в сайта. Иначе общо са 11.

Коментар

Съгласен съм не всичко е пари. Но както са тръгнали нещата на едно мнение няма да излезем. Не знам какво да кажа, може би времето ще покаже. Аз не съм вярващ човек, но определено имам вяра на хората с които работя. Не мога да каже, че разбирам механиката на компанията на 100%, но всеки ден се опитвам да науча нещо ново.
                И така ще продължа работата си и ще видим докъде ще стигнем. Има два изхода или да спечеля или да науча какво не трябва да правя

Само една малка поправка(относно младоците) в фирмата не работят само млади хора, най-успешните ми БП са възрастни с изграден авторитет. В структурата си имам кредитни инспектори, директори, медицински сестри и тн.
                Колко БП имаш направени в Троян (мисля беше оттам ако не съм се объркал)
                Колко обекта за пазаруване със СЦИ карта имате в Троян?
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Съгласен съм не всичко е пари. Но както са тръгнали нещата на едно мнение няма да излезем. Не знам какво да кажа, може би времето ще покаже. Аз не съм вярващ човек, но определено имам вяра на хората с които работя. Не мога да каже, че разбирам механиката на компанията на 100%, но всеки ден се опитвам да науча нещо ново.
                  И така ще продължа работата си и ще видим докъде ще стигнем. Има два изхода или да спечеля или да науча какво не трябва да правя

Само една малка поправка(относно младоците) в фирмата не работят само млади хора, най-успешните ми БП са възрастни с изграден авторитет. В структурата си имам кредитни инспектори, директори, медицински сестри и тн.

Коментар

Все още не мога да разбера, ако Понзи схемите са нелегални, защо дейността на фирмата е призната от държавата, и все още никои не е направил нещо по въпроса ?
                    приеми, че сме назад в борбата и превенцията на подобен род схеми + че имаме тежка но некомпетентна администрация + мързелива.

то и затова имаше толкова измамени от пирамидите хора...и въпреки това не се приеха адекватни закони... не е сложно, но няма воля в ДА.

можеше да вземат закона от американците и да го препишат - зад океана се борят с подобни схеми вече има няма век и са доста по-напред от нас...

щеше да е смешно ако не беше тъжно как всеки един измамник като се повдигне въпроса, че това,което прави е неморално или на ръба на закона излиза с лафа "ние сме правова държава има си съд, прокуратура, следствие..."

чуя ли от някой подобно оправдание съм наясно, че и той не си вярва, но за да успокои някакви елементарни наченки на съвест и морални угризения казва "щом не ги гони закона значи сме ок"

пич си и затова ти казвам за пореден път - проблемът са точно тия 3000лв за включване на БП - реално те правят парите и реално точно те са целта на пастора и компания...
                    заради тях се разкарват бмв-тата, заради тях се наемат луксозните зали, заради тях се ходи с костюм и се говори супер оптимистично.... заради тези 3000лв (или по-малките версии) .... тази схема в Щатите щеше да е затворена още в първите няколко месеца.

поздрави

По линия на загубите - загубата на лични средства може да е проблем, но е част от живота и няма нищо срамно или недостойно да рискуваш и да загубиш. Но да примамваш близки и познати с идеят да си избиеш парите....това друго... и пак ти казвам не всичко е пари.

ако за теб всичко е пари - давай ние сме с тебе!

Коментар

• Нямаш си напредстава колко пари съм изгубил слушайки хора като теб, нищо лично
                      (Имам в предвид само последното мнение.) Не искам да поставям целия ти труд под един знаменател.
                      "но разни младоци трудно могат да го осъзнаят защото си мислят,че всичко, което лети се яде."
                      Прав си има много неопитни млади хора, но проблема е точно обратния, че от незнание и страх не могат да видят ползите в SCI.

Все още не мога да разбера, ако Понзи схемите са нелегални, защо дейността на фирмата е призната от държавата, и все още никои не е направил нещо по въпроса ?

Коментар

bertram.
                        Да предположим, че ти имаш МЛМ компания, как би привлякал нови членове без презентация( следователно няма кои да им обясни като хората ) и без автомобилна програма ? Нещо към което да се стремят.
                        Знаеш ли кое е смешно и може би малко тържно, че на работа изкарвам толкова колкото изкарват колежките ми които са там от 20 години,..... чакат заветната пенсия. И им раздават гривнички, чанти и часовници с логото на компанията. Тази илюзия е смешна приятелю.
                        разликата между работещ МЛМ и понзи схема е МОРАЛЪТ и факта, че гръмне ли веднъж понзи схемата никой от привлечените от теб в схемата не иска да има общо с теб.

да ти го опиша схематично

1. влизаш в схемата
                        2. водиш приятелите и близките си - избиваш си парите
                        3. водиш още будали - вече си на печалба - според момента на включването може да е и голяма
                        4. схемата гръмва.

кръгът от хора около теб разбира, че са прецакани или почти прецакани.

решаваш да правиш друго начинание....никой не иска да говори с теб за 'бизнес'

--------------------------------------------------------------

това няма как ти се случи ако продаваш Орифлейм, Цептер, Ейвън или нещо подобно... който иска ще си купи , който иска не, НО хората и близките ти ще те уважават като човек.

Целта на организаторите на всички понзи схеми е да изкарат алчността на преден план главите на участващите...всичко е насочено в тази посока...всяко едно мотивационно говорене има за цели да ви внуши - бъдете алчни, морала е отживелица, достойнството не струва, парите не миришат.

Та разликите между един нормален МЛМ и пирамида от понзи тип...макар и трудно забележими за облъчените шарани са доста СЕРИОЗНИ....

но разни младоци трудно могат да го осъзнаят защото си мислят,че всичко, което лети се яде.

Коментар

• bertram.
                          Да предположим, че ти имаш МЛМ компания, как би привлякал нови членове без презентация( следователно няма кои да им обясни като хората ) и без автомобилна програма ? Нещо към което да се стремят.
                          Знаеш ли кое е смешно и може би малко тържно, че на работа изкарвам толкова колкото изкарват колежките ми които са там от 20 години,..... чакат заветната пенсия. И им раздават гривнички, чанти и часовници с логото на компанията. Тази илюзия е смешна приятелю.

Коментар

dsx500

" Значи ако изхарчи един човек 300 лв. в обектите, се получава 0.25% бонус върху изхарчената сума за тези над него ( а не върху бонуса за компанията и не личния бонус). При тази ситуация ако имаме структура в която 400 човека нагоре по веригата трябва да получат 0.25% бонус, нека сметнем 400 * (300*(0,25/100)) = 300 лв. т.е. 100% цената на покупките само за покриване на един бонус. Напълно невъзможно но се видя че математиката на всички БП сериозно куца. Това е само пример показваш крайностите, при доста по ниски числа ще се разпаднете. "

Този бонус се начислява върху покупките на по малкия крак. В компанията има 2 разклонения ляво и дясно. Всички бонуси се получават от разклонението с по- малкия оборот. Да го обясня по просто ако лявото разклонение изглежда така 400 * (300*(0,25/100)) а дясното така 4000 * (300*(0,25/100)). То ти ще печелиш от тук 400 * (300*(0,25/100)) . SCI няма как да работи на загуба.
                            пичове,
                            стига с тези покупки...оборота от картите е смешен..а колкото повече стават те толкова по-малък е шанса да се получи голяма отстъпка срещу подобна карта. (магазинерите са тарикати не по-малки от организаторите на схемата)

та реално остава привличането на БП (Будала Партнери) и затова е този нон-стоп цирк с БМВ-тата и безумните презентации.

сори, че го пиша толкова директно, но отстрани изглежда точно така!

Коментар

• dsx500

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Хасан
                                До директорите на компанията.
                                Има ли вариант при който да измислите карти за социално слаби роми?
                                Ако например пуснете 800 000 карти на бедни роми, ще се издигнете в очите на богатите роми и те ще ви станат клиенти. Поне 30 000 от средната класа и паралийте ще ви станат бизнес партньори, и от тях 15000 човека да си купят бизнес пакета си е жив кяр и си е жива далавера. Ако решите да организирам тази схема, може да ме поканите на среща. Имайте напредвид че без благословията на Дон Кънчев няма как да стане, така че наистина ме потърсете преди да сте си помислили че може сами да свършите тази работа.
                                А ако успеете да покорите ромските общности във България, пътя ви към Индия и Испания е открит. Както знаете ние сме населявали тези държави преди повече от 26 века, още от преди времето на Сидхарта Гуатама Буда.
                                Браво братчед, много шукар мнение вие ромите помогнете им на зомбитата от SCI да пробият на пазара в Индия най вече...
                                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Working...
                                X