Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗащо?! Ние вече сме БП, от една фамилия сме с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе е ли малко нагло SCI да си прави безплатна реклама?
https://www.facebook.com/subwaybg?fref=ts
Уж сте светли душиДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrisanaДа не забравите и арменския поп...
Мисля, че българската прокуратура няма да свърши работа, твърде хитра и лукава е тази Божиновица... Нещата трябва да се случат в европейския съд според мен.
Това че още не си осъдена от Български съд, не означава че не можем да те осъдим на друго място.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениед-р Черкезов, темата тук вече е безсмислена, нека да не отговаряме на провокатори. Захващам се да пиша писмо с молба до г-жа Миткова темата да бъде незабавно изтрита. Тя като светъл и читав, мислещ и бизнес настроен човек ще ни разбере на 100%!
Бихте ли се подписали под моето отворено писмо?? Мисля, че подписа на един уважаван потребител на форума би натежал много
Ако наистина го направиш това писмо моля да го адресираш и до омбудсмана д-р Пенчев, както и до българската прокуратура, в лицето на главния прокурор на републиката.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
д-р Черкезов, темата тук вече е безсмислена, нека да не отговаряме на провокатори. Захващам се да пиша писмо с молба до г-жа Миткова темата да бъде незабавно изтрита. Тя като светъл и читав, мислещ и бизнес настроен човек ще ни разбере на 100%!
Бихте ли се подписали под моето отворено писмо?? Мисля, че подписа на един уважаван потребител на форума би натежал многоДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеТо е ясно, че това ще е Германия. Пазарат ни е гарантиран, риска е почти нулев . Всички служители от заводите на БМВ са сигурни партньори, а като добавим и техните роднини и приятели нещата отиват на милион съдружници само през първата година.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДа, забравих..
Според теб в коя европейска страна трябва да ударим първо? Да направим запомнящо се представяне?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнениеАми... може, ама купени с вашите собствени пари! И ето, ти сам го казваш - дали ще става въпрос за баварци или близалки - няма значение! Купуват се определени продукти в определени търговски обекти, което води до раздвижване на потреблението САМО в тях - не в българската икономика като цяло! И каква е ползата на б-ската икономика от вас?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеДа не забравяме и тойотите ....
Според теб в коя европейска страна трябва да ударим първо? Да направим запомнящо се представяне?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеОт къде знаеш че не се увеличава?! Вече има закупени над 30 бавареца и над 30 ситроена до колкото знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеОт къде знаеш че не се увеличава?! Вече има закупени над 30 бавареца и над 30 ситроена до колкото знам.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар