IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Е какво пак ли 50 туна, хайде.
    Деси , ти сериозно ли , или просто питаш от любопитство .
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      Как за без пари бре другари и другарки ?!?! Айдееее пак ни върнахте преди 89та....
      Е какво пак ли 50 туна, хайде.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Искам да попитам , като изтече срока на картата, дали ти пращат нова, за без пари.
        Как за без пари бре другари и другарки ?!?! Айдееее пак ни върнахте преди 89та....
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Искам да попитам , като изтече срока на картата, дали ти пращат нова, за без пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от kernel Разгледай мнение
            Черкезов, ти друга работа нямаш ли си? Ако искаш да помогнеш на SCI, по-добре си спри Интернет-а, че започна да накъртва!! Чувал ли си за израза "убий тъпака с мълчание" ?
            И аз си мислех да мълчиме с колегите, но ако не им отговаряме тук казват че не можем да се защитим адекватно защото били сме гузни...
            "Прост народ, слаба държава" .
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов, ти друга работа нямаш ли си? Ако искаш да помогнеш на SCI, по-добре си спри Интернет-а, че започна да накъртва!! Чувал ли си за израза "убий тъпака с мълчание" ?

Коментар

• Как са "светлите" личности днес , само вас не съм поздравил още
                Нали не се сърдите , че ви оставих на последно място
                Черкезовите черкезотиквеничковчета
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  В момента над 100 000 наши съмишленици те познават главно заради скандалите в които забърка . Как щеше да станеш известна по друг начин?!
                  Пастор Петров няма нужда да отговаря на тази смешна телевизия. Истината няма нужда от защита, правдата винаги възтаржествува! Когато се отдава отдава енергия на тъмните сили, те стават все по силни, за това най-доброто лекарство е да игнорираме жалкия опит за омаскаряване на светлината.
                  Айде всеки да си гледа работата и да не се меша в личния живот на другите (освен ако не Ви го натрапват).

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                    Доколкото разбрах, и фалшиви мои профилчета сте направили, с които "се извинявам" за това, че не вярвам в компанията ви Колко още можете да паднете е въпросът за 100 хиляди Всъщност, можете- вчера пастор Петров призова съмишлениците си да затрупат с мейли ТВ7 "с позиция в защита на компанията и в частност спрямо мен". Вместо като пич да поиска право на отговор и да каже от първо лице защо бялото не е черно или обратно. Изглежда ми нелогично и непрофесионално.

А аз ако исках известност, щях да действам по друг начин. Все пак работя с медии.
                    В момента над 100 000 наши съмишленици те познават главно заради скандалите в които забърка . Как щеше да станеш известна по друг начин?!
                    Пастор Петров няма нужда да отговаря на тази смешна телевизия. Истината няма нужда от защита, правдата винаги възтаржествува! Когато се отдава отдава енергия на тъмните сили, те стават все по силни, за това най-доброто лекарство е да игнорираме жалкия опит за омаскаряване на светлината.

Коментар

Божиновице никой не те заплашва, не се прави на важна сега.
                      Просто те съветваме за твое добро как да излезнеш от мъчната ситуация в която сама се вкара от манията ти за известност на гърба на най-светлите същества на републиката ни.
                      Доколкото разбрах, и фалшиви мои профилчета сте направили, с които "се извинявам" за това, че не вярвам в компанията ви Колко още можете да паднете е въпросът за 100 хиляди Всъщност, можете- вчера пастор Петров призова съмишлениците си да затрупат с мейли ТВ7 "с позиция в защита на компанията и в частност спрямо мен". Вместо като пич да поиска право на отговор и да каже от първо лице защо бялото не е черно или обратно. Изглежда ми нелогично и непрофесионално.

А аз ако исках известност, щях да действам по друг начин. Все пак работя с медии.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
                        Спокойно с факти може да ги покажете(докажете) по телевизията как заплашват и нагрубяват хората, когато кажат нещо негативно за тази "компания"
                        А правния отдел също с факти може да ви закове по силата на действащата конституция на република България.

Коментар

Можете, можете, на Вселенския събор например.
                          Чудя се дали имам време да контактна ТВ7 за една тема с продължение, демек как "пирамидата на сектата на Том Круз" (за юристите ви: кавичките значат цитат, не твърдение ) ме заплашва по сто различни начина
                          Божиновице никой не те заплашва, не се прави на важна сега.
                          Просто те съветваме за твое добро как да излезнеш от мъчната ситуация в която сама се вкара от манията ти за известност на гърба на най-светлите същества на републиката ни.

Коментар

Чудя се дали имам време да контактна ТВ7 за една тема с продължение, демек как "пирамидата на сектата на Том Круз" (за юристите ви: кавичките значат цитат, не твърдение ) ме заплашва по сто различни начина
                            Спокойно с факти може да ги покажете(докажете) по телевизията как заплашват и нагрубяват хората, когато кажат нещо негативно за тази "компания"

Коментар

• Коментар

Божиновице, виж по-долу мнението от мой уважаван БП:

Мисля, че българската прокуратура няма да свърши работа, твърде хитра и лукава е тази Божиновица... Нещата трябва да се случат в европейския съд според мен.

Това че още не си осъдена от Български съд, не означава че не можем да те осъдим на друго място.

Коментар

Working...
                                X