IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Дохторе...

Епичен си...

Този профил не е мой!
    Но поздравления, действително много силно го почуствах!
    Чувствам се горд и екзалтиран от мощното енергийно поле, от заряда на тези изречения!
    .
    Когато 26 000човека вярват едновременно и си казват да ние можем, да ние можем да постигнем всичко в живота, в този свят и във всички останали светове!!!
    Когато пастор Петров каже, и сега приятели мой въпреки всичко което съм ви казал вие не трябва да ми вярвате, а да проверите всяка една моя дума дали е истина е тогава си не само екзалтиран, но се разплакваш от умиление , възторг и изключваща гордост!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      След години децата ни ще четат в учебниците си по история написано едно до друго:

1.Паисий Хилендарски написа История Славянобългарска през 1762
      2.Пастор Светослав Петров основа СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ през 2010

И двете ще са еднакво важни за нашата история.
      Дохторе...

Епичен си...

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение

Колега, къде е уловката?!!!
        Както знаеш в СЦИ всичко е прозрачно!!
        Прозрачни са ви промитите мозъци

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
          Не са само те. И други банки предлагат подобни програми с отстъпки в мрежа от търговски обекти и кешбек към кредитни и дебитни карти, подобно на светлата карта на най-светлата корпорация. И на подобна карта може и един лев лихва да не платиш.

Колега, къде е уловката?!!!
          Както знаеш в СЦИ всичко е прозрачно!!
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Гърци и отстъпка
            Тази отстъпка ще ви излезе през носа под формите на лихви
            Мислете преди да пишете в тази тема.
            Не са само те. И други банки предлагат подобни програми с отстъпки в мрежа от търговски обекти и кешбек към кредитни и дебитни карти, подобно на светлата карта на най-светлата корпорация. И на подобна карта може и един лев лихва да не платиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
              След години децата ни ще четат в учебниците си по история написано едно до друго:

А египтолозите нещо по въпроса?

Коментар

Коте, ще ти давам и по 2лв. всеки ден когато не омърсяваш бляскавия образ на корпорацията а напротив, казваш и мислиш положителни неща за всички наши светли БП.
                П.П.
                Моля, помоли твойте хора, тези грешници да не пишат от мое име и от името на Пастор Петров във форума на ТВ7. Не е достойно за пълнолетни хора, да падат толкова ниско само и само за да си задоволят обърканите умове.
                Докторе, пак ли се опитвате да смажете малката, стара ножка?

Коментар

• След години децата ни ще четат в учебниците си по история написано едно до друго:

Last edited by Prosperity; 01.05.2013, 02:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                    Ето какво видях да се рекламира преди малко:

http://www.alphabank.bg/displaybg.as...mic_visa_debit

С DYNAMIC получавате определен процент обратно всеки път, когато пазарувате на ПОС терминал в търговски обекти на територията на България, в чужбина и в интернет:

От 4% до 42% в търговски обекти, част от партньорската мрежа
                    1 % във всички останали търговски обекти

Бият ви отвсякъде, без да събират по 3К на глава и да изграждат мрежа с години.

Имат и недостатъци, само един поглед хвърлих, ама това е легитимна реализация на СЦИ, без ефекта ФИНАНСОВА ПИРАМИДА.
                    Гърци и отстъпка
                    Тази отстъпка ще ви излезе през носа под формите на лихви
                    Мислете преди да пишете в тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                      Ако Черкезов ми дава по левче всеки път, в който споменава името ми, току виж и аз съм се обзавела с някоя баварка Извинявам се, че съм се кротнала, ама тъй като от карти Бене бавят преводите, ми се налага да поработвам Но до колкото виждам, нищо ново няма напоследък по любимата тема...
                      Коте, ще ти давам и по 2лв. всеки ден когато не омърсяваш бляскавия образ на корпорацията а напротив, казваш и мислиш положителни неща за всички наши светли БП.
                      П.П.
                      Моля, помоли твойте хора, тези грешници да не пишат от мое име и от името на Пастор Петров във форума на ТВ7. Не е достойно за пълнолетни хора, да падат толкова ниско само и само за да си задоволят обърканите умове.

Коментар

• Ето какво видях да се рекламира преди малко:

http://www.alphabank.bg/displaybg.as...mic_visa_debit

С DYNAMIC получавате определен процент обратно всеки път, когато пазарувате на ПОС терминал в търговски обекти на територията на България, в чужбина и в интернет:

От 4% до 42% в търговски обекти, част от партньорската мрежа
                        1 % във всички останали търговски обекти

Бият ви отвсякъде, без да събират по 3К на глава и да изграждат мрежа с години.

Имат и недостатъци, само един поглед хвърлих, ама това е легитимна реализация на СЦИ, без ефекта ФИНАНСОВА ПИРАМИДА.
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• "Човек без мечти е човек без бъдеще" - Отец Петров,

а СКИ само ти помага да осъществиш своите мечти.

Коментар

Ако Черкезов ми дава по левче всеки път, в който споменава името ми, току виж и аз съм се обзавела с някоя баварка Извинявам се, че съм се кротнала, ама тъй като от карти Бене бавят преводите, ми се налага да поработвам Но до колкото виждам, нищо ново няма напоследък по любимата тема...
                            влюбил се е, а мислех, че си пада по мъже
                            (и не премахвайте постове които са против sci )) тотална ПИРАМИДА!
                            SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                              Сладурче, разбираме те, все пак са избори и трябва да заработиш големите пари. А и мисля, че те предупредих за Бене... Идвай в нашата фамилия и ти обещавам, че никога повече няма да ти се наложи да клепаш по светли и добри човешки същества
                              Какво да прави Божинова във вашата "фамилия" като скоро вашата пирамида ще отиде в Историята при пирамидите от 90-те години ?! Въпрос на време е това да се случи, вервай ми !
                              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Сладурче, разбираме те, все пак са избори и трябва да заработиш големите пари. А и мисля, че те предупредих за Бене... Идвай в нашата фамилия и ти обещавам, че никога повече няма да ти се наложи да клепаш по светли и добри човешки същества

Коментар

Working...
                                X