Добре че тази пепелянка Божинова се бракосъчетава тези дни, та можем да дискутираме сериозно по темата и без черен пиар.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеКато за начало им върнете парите които сте ги подлъгали да дадат и да станат поредните измамени от пирамидна схема.
Ако не бяха инвестирали 3 хилки БП, нямаше да бъдат мотивирани да работят и сега нямаше да има толкова голям небивал растеж!!!
Аз ако съм на мястото на Пастор Петров вдигам финансовия ценз на 10 хилки още утре!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеБез доказателства си подсъден за тези слова по няколко закона.
П.П.
Братя събирам мнения как да направим така че БП от корпорацията да станат по успешни в своята свята дейност за реализиране на възможно най-трайно (за най-дълъг период от време) икономическо и духовно благоденствие на страната ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеБратя събирам мнения как да направим така че БП от корпорацията да станат по успешни в своята свята дейност за реализиране на възможно най-трайно (за най-дълъг период от време) икономическо и духовно благоденствие на страната ни.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CantTellMeNothing Разгледай мнениеТо сметката е проста.В най-добрия случай 89% са прецакани
Докато има овце ще има и пуловери
Пирамиди... Фараони...
П.П.
Братя събирам мнения как да направим така че БП от корпорацията да станат по успешни в своята свята дейност за реализиране на възможно най-трайно (за най-дълъг период от време) икономическо и духовно благоденствие на страната ни.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДайте стипендии в СМГМожете да ги накарате и да решат задачата "на кое ниво на дадена пирамидална структура, цялото население на земята ще е в структурата"
Докато има овце ще има и пуловери
Пирамиди... Фараони...Last edited by CantTellMeNothing; 02.05.2013, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДайте стипендии в СМГМожете да ги накарате и да решат задачата "на кое ниво на дадена пирамидална структура, цялото население на земята ще е в структурата"
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСъбирам идеи, по случай Великден, повечето от светлите бизнес партньори от корпорацията искат да направят щедри дарения за благотворителност.
Според вас каква кауза си заслужава да подкрепим с пари, с много пари?!!Можете да ги накарате и да решат задачата "на кое ниво на дадена пирамидална структура, цялото население на земята ще е в структурата"
Коментар
-
Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнениеМомчета за пореден път ви казвам, че не сте осмислили компенсационния план на компанията и то не защото не разбирате от математика, а защото гордостта и високомерието ви пречат първо да го прочетете, второ да задавате въпроси по него и трето да седнете наистина да го сметнете.
В SCI има регистрационно и позиционно дърво. Упоритото повтаряне на примера, който давате как на 20 ниво в случая за компанията нямало да остане нищо, щеше да е верен, ако съществуваше само регистрационно дърво - проследява кой кого е регистрирал. Там за ваше нещастие обаче компанията изплаща бонус само до 3-то ниво. В пълна дълбочина бонус се изплаща на база потреблението в позиционното дърво, където има условности и лимит 50,000лв на месец. Така че, моля ви се намерете отнякъде един компенсационен план и си прочетете нещата преди да пишете глупости.
Наивник , мога да отговоря и на твоя въпрос , но не тук, а на кафе. Така и не разбрахте, че няма кой да се хаби да ви обяснява в този измислен форум. А и както каза единият от собствениците на SCI в ефира, вратите на фирмата са отворени.
Иначе на математика, още повече такава, която се изучава до 7 клас, съм навит да си бия с теб дузпи, ако искаш до утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСпоред вас каква кауза си заслужава да подкрепим с пари, с много пари?!!
Коментар
-
Събирам идеи, по случай Великден, повечето от светлите бизнес партньори от корпорацията искат да направят щедри дарения за благотворителност.
Според вас каква кауза си заслужава да подкрепим с пари, с много пари?!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CantTellMeNothing Разгледай мнение"Плащаш 600/1800/3000 еднократно...Нямаш разходи..."
Булшит, БП-те имат разходи, колкото една заплата.Всеки ден дават минимум 5-7 лева за кафета и транспорт, постоянно преснимат някакви "документи", купуват папки, трябва да се обличат "по-така", всеки месец ходят на Бизнес Дей (който е задължителен за всички БП),даже им правят забележки за химикалите, които използват.
Човека "бачка" от 2 години и вика "аз си избих парите", да бе 24 месеца Х минимум 200 лв разходи на месец, нещо пак не ми излиза математиката.
Най-важното загуба на време!!!Аз със тези пари и тва време, ако се запиша на някъв курс по Джава ще избия рибата
Мислете преди да действате, че после като осъзнаеш че си грешил въобще не ти се мисли!!!
поздрави на Божиновица.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДокторе, това е лесно! Давате по педесе лева на всеки срещу задължението да вземе карта!
В този случай аз с лекота бих взел поне стотина.
При копиране или възпроизвеждане на информация вън от допустимото, съгласно предходната алинея, както и при всяко друго нарушение на правата на интелектуална собственост върху ресурсите на „СКИ” ООД,Първата страна дължи на „СКИ” ООД неустойка в размер на 10 000 (десет хиляди) лева за всяко отделно нарушение. Посоченият размер на неустойката не лишава „СКИ” ООД от правото да претендира обезщетение и за по-големи вреди над размера на неустойката.
Коментар
-
"Плащаш 600/1800/3000 еднократно...Нямаш разходи..."
Булшит, БП-те имат разходи, колкото една заплата.Всеки ден дават минимум 5-7 лева за кафета и транспорт, постоянно преснимат някакви "документи", купуват папки, трябва да се обличат "по-така", всеки месец ходят на Бизнес Дей (който е задължителен за всички БП),даже им правят забележки за химикалите, които използват.
Човека "бачка" от 2 години и вика "аз си избих парите", да бе 24 месеца Х минимум 200 лв разходи на месец, нещо пак не ми излиза математиката.
Най-важното загуба на време!!!Аз със тези пари и тва време, ако се запиша на някъв курс по Джава ще избия рибата
Мислете преди да действате, че после като осъзнаеш че си грешил въобще не ти се мисли!!!
Коментар
-
Един БП ми каза че в България всяка година 100 000 души навършват 18 години и те ще са били бъдещите БП.Добре, да кажем че 20 000 от тях ще са клиенти и 4000 от тези 20 000 ще за достатъчно глупави да станат БП. Ако разпределим тези 4000 БП на 50 000 (според статистиката им до 5/7 години ще има 50 000 БП в България), то за всеки БП се пада средно 0.08 БП.Значи тези, които се регистрират последни трябва да бачкат средно 12.5 години, че да имат 1 БП лично регистриран от тях,пък въобще да не говорим за 2-ма БП по отделно които да имат 2-ма БП регистрирани от тях, за да станеш ти Стар Мейкър.
Абе то е проста математиката, не трябва да си математик като мен, но те са ви затворили съзнанието до такава степен че не можете да сметнете колко е 2+2.
Last edited by CantTellMeNothing; 02.05.2013, 15:11.
Коментар
Коментар