IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Хм, той по скоро става за ръководител на отдела мозъчен тръст.
    .
    Съгласен съм с теб. Имате крещяща нужда от отдел "Мозъчен тръст"

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Иво Груев бре Светъл брат е в СЦИ
      Хм, той по скоро става за ръководител на отдела мозъчен тръст.
      Мен ми трябва човек който е отговарял за стотици милиони евро поне.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Напиши си "елбетица" в гугъл и ще разбереш като прочетеш 10-20 статии по темата поне.

Примерно: http://www.bulgaria-is-alive.com/sim...olarcross.html

П.П. Смешното е, че ви пиша една статия от 10 години за Фолклора и съм до под кривата круша все още. Уникален е ( Фолклорът ) и се чувствам кат' пълен бай селяк пред него.

Та, от проучванията си съм чувал и за елбетица и за разни други неща. Скоро ще ви пусна нещата, понеже и 100 години няма да ми стигнат да проучвам. Русото е много педантичен при изследванията.

Ще се опитам да съм макс. обективен - стискай палци

П.П.П. Няма да има грам дума за елбетица в статията - просто много трудно се пише, да е трайно във времето и т.н.

Демек, проучва се всичко до всяка запетайка, но бай Фолклор ми еВа майката - хаха
        на вас определено ви е скучно

Коментар

Моля, за неговото досие, защото не съм запознат.
          Иво Груев бре Светъл брат е в СЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Светъл брат Иво не ви ли върши работа?
            Моля, за неговото досие, защото не съм запознат.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Аз имам възможност за набиране на капитал от ЕЦБ.
              Само трябва да намерим фонд мениджър с добро и светло име и практика, и естествено Пастор Петров да даде благословията си за това свято дело.
              Светъл брат Иво не ви ли върши работа?

Коментар

Братко, погледни от друг ъгъл.
                Ако светлия ми брат не беше изкарал този символ от паяжината, никой нямаше да знае за него и за светлата му история. Ако може повече информация, да разберем какво символизира и защо христяните са го откраднали или копирали?
                Мерси!
                Напиши си "елбетица" в гугъл и ще разбереш като прочетеш 10-20 статии по темата поне.

Примерно: http://www.bulgaria-is-alive.com/sim...olarcross.html

П.П. Смешното е, че ви пиша една статия от 10 години за Фолклора и съм до под кривата круша все още. Уникален е ( Фолклорът ) и се чувствам кат' пълен бай селяк пред него.

Та, от проучванията си съм чувал и за елбетица и за разни други неща. Скоро ще ви пусна нещата, понеже и 100 години няма да ми стигнат да проучвам. Русото е много педантичен при изследванията.

Ще се опитам да съм макс. обективен - стискай палци

П.П.П. Няма да има грам дума за елбетица в статията - просто много трудно се пише, да е трайно във времето и т.н.

Демек, проучва се всичко до всяка запетайка, но бай Фолклор ми еВа майката - хаха
                Last edited by marandi; 03.05.2013, 03:16.

Коментар

Само трябва да намерим фонд мениджър с добро и светло име и практика, и естествено Пастор Петров да даде благословията си за това свято дело.
                  Пастора с пирамидата, метрополита с линкълна, и този пловдивския с ролекса, всички ще ги съберем първо да благословят начинанието, после да споделят опит в бизнеса с илюзии и вяра! След това Индия, Китай и Юпитер са наши!!!
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ръка, която винаги дава - не осиромашава

П.П. Черкезов ( братле ) питах колегата ти, а не теб дали осъзнава какво си е сложил за аватар?

Символът елбетица е преди християнството да се появи въобще. От над 10 години ви изследвам Фолклора и нищо лично.

Просто закрехнете момчето малко, че не е живял хиляди години, за да се праска наготово с разработен продукт. Ще му се върне всичко и то в пъти - за негово добро го казвам.

Дали ще е безплоден, дали ще влезе в психиатрия и прочие ...

Да не краде така нагло миналото, като все още не е ясно бъдещето.

Успех с проекта!
                    Братко, погледни от друг ъгъл.
                    Ако светлия ми брат не беше изкарал този символ от паяжината, никой нямаше да знае за него и за светлата му история. Ако може повече информация, да разберем какво символизира и защо христяните са го откраднали или копирали?
                    Мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                      Това ти говоря, имаш идеи, визия! Никога не бих се сетил за това! Очевидно и пастора не се е сетил. Сигурен съм че с теб като водач новата банка ще се съревновава с МВФ

Коментар

Събирам идеи, по случай Великден, повечето от светлите бизнес партньори от корпорацията искат да направят щедри дарения за благотворителност.
                        Според вас каква кауза си заслужава да подкрепим с пари, с много пари?!!
                        Ръка, която винаги дава - не осиромашава

П.П. Черкезов ( братле ) питах колегата ти, а не теб дали осъзнава какво си е сложил за аватар?

Символът елбетица е преди християнството да се появи въобще. От над 10 години ви изследвам Фолклора и нищо лично.

Просто закрехнете момчето малко, че не е живял хиляди години, за да се праска наготово с разработен продукт. Ще му се върне всичко и то в пъти - за негово добро го казвам.

Дали ще е безплоден, дали ще влезе в психиатрия и прочие ...

Да не краде така нагло миналото, като все още не е ясно бъдещето.

Успех с проекта!

Коментар

Всъщност като се зачетох отново ми се роди една идея.
                          Да направим банка SCIGB !! Safe Company Interneshanal Global Bank
                          Така ще се спрат спекулациите за пирамида.
                          Въпроса е от къде да наберем капитал, от дребните предприемачи или от ЕЦБ?!
                          Това ти говоря, имаш идеи, визия! Никога не бих се сетил за това! Очевидно и пастора не се е сетил. Сигурен съм че с теб като водач новата банка ще се съревновава с МВФ

Коментар

Светли братко, имаш гениален ум и свръхчовешки интелект! Защо все още си в краката на този пастор?!? Ако имах твоите възможности веднага бих основал собствена пирамида и бих покорил Азия и разбира се родината Египет!
                            Мерси братко, но ако бях толкова умен нямаше да пиша тук, а да развивам собствена корпорация в провинция Съчуан или другаде по света.

Коментар

Ето какво видях да се рекламира преди малко:

http://www.alphabank.bg/displaybg.as...mic_visa_debit

С DYNAMIC получавате определен процент обратно всеки път, когато пазарувате на ПОС терминал в търговски обекти на територията на България, в чужбина и в интернет:

От 4% до 42% в търговски обекти, част от партньорската мрежа
                              1 % във всички останали търговски обекти

Бият ви отвсякъде, без да събират по 3К на глава и да изграждат мрежа с години.

Имат и недостатъци, само един поглед хвърлих, ама това е легитимна реализация на СЦИ, без ефекта ФИНАНСОВА ПИРАМИДА.

Всъщност като се зачетох отново ми се роди една идея.
                              Да направим банка SCIGB !! Safe Company Interneshanal Global Bank
                              Така ще се спрат спекулациите за пирамида.
                              Въпроса е от къде да наберем капитал, от дребните предприемачи или от ЕЦБ?!

Коментар

Братко стига си като стара руска грамофонна плоча си драчил.
                                Ако не бяха инвестирали 3 хилки БП, нямаше да бъдат мотивирани да работят и сега нямаше да има толкова голям небивал растеж!!!
                                Аз ако съм на мястото на Пастор Петров вдигам финансовия ценз на 10 хилки още утре!!
                                Светли братко, имаш гениален ум и свръхчовешки интелект! Защо все още си в краката на този пастор?!? Ако имах твоите възможности веднага бих основал собствена пирамида и бих покорил Азия и разбира се родината Египет!

Коментар

Working...
                                X