IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
    Попаднах на нещо ново за мен, от 17.05 е:

http://www.desant.net/show-news/27304/

Изглежда оргиналдъ - читателско писмо, което вестник "Десант" е публикувало. Не прилича да е писано от Черкезов.

Интересните за мен моменти:

Не ми е близък, но познавам споменатия в статията евангелски пастор и знам, че намеренията му с този „бизнес" по принцип са чисти.
    ...
    лично той с някои други хора започнаха да питат „Лайонес“ какво става с „бизнеса" и кога тези, които са наляли хиляди, ще започнат повече да печелят с отстъпките и да си възвърнат вложеното. Но тогава те бяха изритани от пирамидата „Лайонес“.
    ...
    Вярвайки в това, че самата идея може да се реализира на практика, този пастор реши да започне свой бизнес в същата насока. Пак казвам – вярвам, че човекът е искрен в намеренията си, но не вярвам в самата идея, че може да стане.
    ...
    Не съм съгласен с твърдението, че християните-евангелисти мамят хората. Наивни има навсякъде, които патят след това от доверчивостта си. Но не евангелистите сме организатори на тази гнусна и лъжлива пирамида, а се подведохме. Просто се подлъгахме, за което си платихме.

Много интересна теза - ние евангелистите, кай, не сме организаторите, Лайнес са истинските организатори, а пасторчето е само жертва, той го прави само защото е бил излъган от лошите, а той самия е чист като утринна роса! Тя фирмата е на негово име, ама той не е организатор! Ама те християните-евангелисти не мамят хората, не и докато хората са наивни! Ако хората не бяха наивни, тогава можеше да мине за мамене, сега не. Те, горките християни-евангелисти, са истинската жертва, а БМВ-тата, дето в СКИ си ги раздават главно на хора от сектата, не могат да се считат за достатъчно утешение на скръбта, която им тегне, след като самите те са станали жертва на злите сили.

Добър опит, признавам. Човек почти може да му повярва.
    Пълни глупости и клевети!

Някой явно иска да открадне заслугата на п-р Петров за създаването на най-светлата и просперираща българска корпорация!

Всякакви обиди търпя, но някой да иска да присвои светлите дела на пастора направо ме вбесява Тук, ако прокуратурата не се намеси вече ще има протести на 30 000 млади човеци.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Попаднах на нещо ново за мен, от 17.05 е:

http://www.desant.net/show-news/27304/

Изглежда оргиналдъ - читателско писмо, което вестник "Десант" е публикувало. Не прилича да е писано от Черкезов.

Интересните за мен моменти:

Не ми е близък, но познавам споменатия в статията евангелски пастор и знам, че намеренията му с този „бизнес" по принцип са чисти.
      ...
      лично той с някои други хора започнаха да питат „Лайонес“ какво става с „бизнеса" и кога тези, които са наляли хиляди, ще започнат повече да печелят с отстъпките и да си възвърнат вложеното. Но тогава те бяха изритани от пирамидата „Лайонес“.
      ...
      Вярвайки в това, че самата идея може да се реализира на практика, този пастор реши да започне свой бизнес в същата насока. Пак казвам – вярвам, че човекът е искрен в намеренията си, но не вярвам в самата идея, че може да стане.
      ...
      Не съм съгласен с твърдението, че християните-евангелисти мамят хората. Наивни има навсякъде, които патят след това от доверчивостта си. Но не евангелистите сме организатори на тази гнусна и лъжлива пирамида, а се подведохме. Просто се подлъгахме, за което си платихме.

Много интересна теза - ние евангелистите, кай, не сме организаторите, Лайнес са истинските организатори, а пасторчето е само жертва, той го прави само защото е бил излъган от лошите, а той самия е чист като утринна роса! Тя фирмата е на негово име, ама той не е организатор! Ама те християните-евангелисти не мамят хората, не и докато хората са наивни! Ако хората не бяха наивни, тогава можеше да мине за мамене, сега не. Те, горките християни-евангелисти, са истинската жертва, а БМВ-тата, дето в СКИ си ги раздават главно на хора от сектата, не могат да се считат за достатъчно утешение на скръбта, която им тегне, след като самите те са станали жертва на злите сили.

Добър опит, признавам. Човек почти може да му повярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Който говори за икономика бре професоре, става въпрос за армията им.
        От бизнес мога да не разбирам ммного, но от военно дело и външна политика съм в час.
        Дохтуре не се подценявай, как не разбираш от бизнес!
        нали преди време фалира на форекс, а сега си набил кинта в 10 лъвчета и светли БП.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение
          Трудно се говори с Вас..някъде да съм споменавал как се развива Китайската икономика? Говоря за правата на човека в Китай, след като Вие обърнахте внимание на този проблем в Турция.
          Който говори за икономика бре професоре, става въпрос за армията им.
          От бизнес мога да не разбирам ммного, но от военно дело и външна политика съм в час.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Колко сте наивен, ако не е Китай в момента, американците така ще се разпищолят , че хитлеристка Германия пасти ще яде.
            Дофтуре в Китай първо бесят после питат Защо

Коментар

• И не че ще излезете на китайския пазар, но просто за да информирам малко ''светлите'' братя какво може да се случи с любимия им пастор там:
              http://online.wsj.com/article/SB1000...032664720.html
              Чел съм, че в щатите по закон една фирма е МЛМ, а не незаконна пирамида, когато минимум 60% от приходите й са от движение на даден продукт/услуга. Не съм запознат с китайското законодателство отблизо, но определено не бих искал да съм на мястото на пастора ако имам проблеми с китайските власти и споря за цифри и проценти... Колкото до SCI, подочувам че над 80% от приходите идват от набирането на нови баламурници (някои говорят дори за 90%). Та помедитирайте над информацията и успех с превземането на китайските пазари

Коментар

Колко сте наивен, ако не е Китай в момента, американците така ще се разпищолят , че хитлеристка Германия пасти ще яде.
                Трудно се говори с Вас..някъде да съм споменавал как се развива Китайската икономика? Говоря за правата на човека в Китай, след като Вие обърнахте внимание на този проблем в Турция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение
                  И кво стана сега, прекратявате ли инвазията в Китай? Понеже ако турската държава нарушава Конвенцията за правата на човека, то китайската направо ги отнася в това отношение. Горките китайци, бяха толкова близо да се докоснат до медитиращата SCI

Коментар

• Модита, що ми изнрихте поста?

И сега към Керкенезов/Черкезов относно реструма, предполагам мен пита.

От "миена на чинии" както ти каза в момента правя между 4 и 5к $ месечно. Пари които никоя от светулките не прави.
                    да работя за тези пари, а не като вас да лъжа глупаците. А до края на годината пастора ще пусне кепенците и тва ще е.
                    не че ти пука де, то на лудите не им пука за реалността.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

мисля си, че СЦИ като корпорация споделяща европейските ценности и уважението към правото на гражданите да изразяват своите позиции трябва да изтегли от бизнес плана си всички държави по света които не са изпратили протестна нота до ислямиста ЕрДоган, като единствен възможен държавен, доблестен и корпоративен жест показващ, че през последните 10 дни турската държава нарушава Конвенцията за правата на човека и правата на собствените си граждани.
                      И кво стана сега, прекратявате ли инвазията в Китай? Понеже ако турската държава нарушава Конвенцията за правата на човека, то китайската направо ги отнася в това отношение. Горките китайци, бяха толкова близо да се докоснат до медитиращата SCI

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                        По време на дълбока медитация нашите умове редовно се срещат, но за материалисти като вас е трудно да го осъзнаете.
                        П.П.
                        Да не са те изгонили от реструма, по цял ден тук?!
                        Добре,че са само умовете,че можеше да са телата
                        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Ако трябва да се жертва за нечии друг живот, няма да се поколебае за разлика от вас!!
                          Ти нас не ни гледай!Не ме интересува "ако трябва", а питам конкретно "кога"

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                            Дофтуре,гледам ти подписа....Ян Палах се е самозапалил....пастора кога ще го последва ?
                            Ако трябва да се жертва за нечии друг живот, няма да се поколебае за разлика от вас!!

Коментар

• Дофтуре,гледам ти подписа....Ян Палах се е самозапалил....пастора кога ще го последва ?

Коментар

• мисля си, че СЦИ като корпорация споделяща европейските ценности и уважението към правото на гражданите да изразяват своите позиции трябва да изтегли от бизнес плана си всички държави по света които не са изпратили протестна нота до ислямиста ЕрДоган, като единствен възможен държавен, доблестен и корпоративен жест показващ, че през последните 10 дни турската държава нарушава Конвенцията за правата на човека и правата на собствените си граждани.

Коментар

Working...
                                X