IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Няма тактика,няма....просто не искаш да приемеш реалността около Теб....и знаеш само да обиждаш..защото не можеш ни един аргумент да напиши....в това което си мислиш че вярваш....
    Абе момче, прочети ми мненията по-назад, прочети мненията на останалите съфорумци и спри да се правиш на интересен, че вече езика ми започва да става по-лютив. Седнал нашия да се прави на интересен и знаещ по темата, щото бил в сектата, иначе пет реда не прочел назад какви въпроси и какви констатации сме направили. При условие, че BMW-тата не се водят на фирмата ви, сещаш ли се, че като се изплатят въобще не се знае дали някой ще ги използва? Питаха те вече за ГФО и защо сайта не се води вътре, хайде отговори ако си много просветлен и с отворени очи.

Писна ми от пишман разбирачи. Бизнес партньори били, кукловоди били. Вие сигурно и на Доган дърпате конците. Спрете да използвате думата "бизнес" изобщо в изреченията си, щото нито имате идея от "производство", нито имате идея от "доставка", нито от каквото и да е. Половината не знаете какво е ГФО, а аз дето съм на вай-млада възраст от тук съм наясно. Смехотворни сте, безперспективни и повече от жалки.

Мерси за вниманието.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      Грешно! Как и на какво основание се плащат данъци не е ясно, БП-тата с какъв статус са и разбират ли го, и плащат ли си данъците не е ясно.

Аз казах че дори всичко това да е наред (предположение) пак сте пирамида.
      Е ти хубаво му обясняваш, ама той, като чуе пирамида, тръгва да преравя учебника по геометрия за 6ти клас, няма да се разберете скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Поредния зомбиран сектант. Тръгнал във форум с мислещи хора да прилага безкрайно неефективната тактика.
        Няма тактика,няма....просто не искаш да приемеш реалността около Теб....и знаеш само да обиждаш..защото не можеш ни един аргумент да напиши....в това което си мислиш че вярваш....

Коментар

Да разбирам че тези които питаха по надолу дали се плащат данъци е отговорено на въпроса, а на теб това не е важно.....
          До тук 1:0 за законността на дейността.....кое е следващото за теб?!?
          Грешно! Как и на какво основание се плащат данъци не е ясно, БП-тата с какъв статус са и разбират ли го, и плащат ли си данъците не е ясно.

Аз казах че дори всичко това да е наред (предположение) пак сте пирамида.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

защото смеха ти остава само за твоите ушички....

Доста си далеч от реалните неща .Както виждаш не само аз с глас се смея на вас бизнес партньорите и смехотворното ви не само форумно поведение. Разбира се ти в типично некомпетентен стил така и няма да отговориш на въпросите ми някои от които са относно компенсационния план, от което аз още повече ще се смея )).

Коментар

по надолу някой каза че живота е пирамида и всичко около нас и аз знам че няма вечни неща,само онзи който е над нас....
              никой не ти дава гаранция за работата ти, заплата,за жената... и ако си мислиш че има сигурни нещата в този живот...наивността те обсебила....потърси помощ
              Хаха, не ти казвам че има сигурни неща, а че сте измамници, капиш?
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

не казвам че съм всезнайко,но със сигурност на въпросите ще имам отговори
                Свириш ли на тромпет?

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                  Е хайде сега е момента да отговориш на поставените в темата въпроси. Те не са малко, ако се мислиш за достатъчно компетентен имаш възможност да ни затвориш устите веднъж завинаги.
                  не казвам че съм всезнайко,но със сигурност на въпросите ще имам отговори

Коментар

• Поредния зомбиран сектант. Тръгнал във форум с мислещи хора да прилага безкрайно неефективната тактика.
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                      Не не го разбирай, защото пак би се объркал .
                      Виж ГФО и ще видиш пастора какви данъци плаща, интересувай се и тия 30 000 човека какви данъци плащат )), и ще видиш, че отново светлите бизнес партньори дрънкате смехотворни неща.
                      Вързани били с НАП хаха
                      Ами тя информацията е публична,влез и изтегли и се запознай...защото смеха ти остава само за твоите ушички....

Коментар

Всички твои питанки имат отговори.....
                        Е хайде сега е момента да отговориш на поставените в темата въпроси. Те не са малко, ако се мислиш за достатъчно компетентен имаш възможност да ни затвориш устите веднъж завинаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от lewis Разгледай мнение
                          Абе ти случайно да не си комик, че си ми доста забавен с изложеното умозаключение?
                          Не търси случайността...тя не ще ти отвори "очите" в този живот и няма да успеш с ирония да надскочиш сянката си.....

Коментар

Да разбирам че тези които питаха по надолу дали се плащат данъци е отговорено на въпроса
                            Не не го разбирай, защото пак би се объркал .
                            Виж ГФО и ще видиш пастора какви данъци плаща, интересувай се и тия 30 000 човека какви данъци плащат )), и ще видиш, че отново светлите бизнес партньори дрънкате смехотворни неща.
                            Вързани били с НАП хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                              Ееее здравей пак приятелю, стига вече прави регистрации и писа глупости. Тук булшита на пирамидата SCI НЕ МИНАВА!

И както се полага на всеки, който се опитва да популяризира измамна практика искам да ти кажа.
                              Приятелю май си изтърваш нервите...защо ли?!?
                              Ти си май от тези където само мрънкат и не могат да напишат и един аргумент в това което казват и искаш да ти се чува думата....
                              Last edited by Amsterdamm; 05.07.2013, 14:55.

Коментар

• Не разбрахте ли че плащането на данъци не ви прави по-малко пирамида, нито ви прави законна пирамида? Данъците са едно нещо, схемата за разпределение на парите на членовете е друго нещо...[/QUOTE]

Да разбирам че тези които питаха по надолу дали се плащат данъци е отговорено на въпроса, а на теб това не е важно.....
                                До тук 1:0 за законността на дейността.....кое е следващото за теб?!?

Коментар

Working...
                                X