IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

Нищо няма да получи 10ти,20ти,40ти 157ти
    А този бонус??

до 0.25% върху акумулирания от покупките на регистрираните потребители оборот в по - малкия крак на Позиционното дърво

Значи ако им се падне в по-малкия крак ще получат 2.5 стотинки
    Та следващия въпрос е, колко маймуни могат да са на клона, колко ще получат от моята пица? Ако са 300 човека ще има 7.50 лв само за този бонус

Затова казвам че сте направени да се разпаднете.
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Задаваш ми сложни въпроси аз не съм счетоводител и не съм компетентен по темата с ДДС...

Хаахахахахахаха
      Абе то всички велики бизнес партньори кандидат милионери с бмв-та не сте счетоводители, но и от бизнес не разбирате нито от млм, нито от ГФО (не питай какво еГФО) от нищо не разбирате.
      Само от сектантски глупости

Коментар

Ами ако отвориш сайта там са заложените авторски права...и такова инфо нямам,а и не ме интересува,мен ме интересува като вляза вътре да виждам в реално време какво се случва.....
        а кой е измислел алгоритъма,къде е патентован кой държи правата не ме касае...
        Явно и ти не разбираш от финанси, защото въобще не разбираш, че въпросът ми трябва да ви вълнува... Финансовото невежество на БП крепи цялата структура на sci

Коментар

Ами ако отвориш сайта там са заложените авторски права..
          Като заговори за авторски права.... 2-3 страници назад съм дал пример, как по всяка вероятност ги нарушавате. Коментирай снимките!!!

Коментар

Задаваш ми сложни въпроси аз не съм счетоводител и не съм компетентен по темата с ДДС...
            Държа да отбележа, че СЦИ вече си има счетоводител Това е голям напредък за корпорация от нейния ранг

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Нищо с ДДС или без ДДС?

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                Сподели тогава чия собственост е софтуера? Лично аз не го виждам в баланса на sci... А до колкото си спомням БП си купуват точно, виртуалните офиси ;-)
                Общо взето никой от sci не отговаря на този въпрос, защо така?
                Ти можеш ли да дадеш адекватен отговор, или си поредния лаладжия?
                Ами ако отвориш сайта там са заложените авторски права...и такова инфо нямам,а и не ме интересува,мен ме интересува като вляза вътре да виждам в реално време какво се случва.....
                а кой е измислел алгоритъма,къде е патентован кой държи правата не ме касае...

Коментар

Ще задам пак един да видим още ли ще увърташ: Ако аз си купя пица за 10 лв с картата, колко в бонуси ще получи 10тият над мен, 20тият? 40тият? 157мият? За да ти улесня предполагаме че всички са активни.

Нищо с ДДС или без ДДС?

Коментар

• Ще задам пак един да видим още ли ще увърташ: Ако аз си купя пица за 10 лв с картата, колко в бонуси ще получи 10тият над мен, 20тият? 40тият? 157мият? За да ти улесня предполагаме че всички са активни.

Коментар

не казвам че съм всезнайко,но със сигурност на въпросите ще имам отговори
                      Сподели тогава чия собственост е софтуера? Лично аз не го виждам в баланса на sci... А до колкото си спомням БП си купуват точно, виртуалните офиси ;-)
                      Общо взето никой от sci не отговаря на този въпрос, защо така?
                      Ти можеш ли да дадеш адекватен отговор, или си поредния лаладжия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                        Благо, помогни ми ако обичаш. Справката ми в сайта на НАП http://www.nap.bg/page?id=218 показва, че
                        СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД

НЕ фигурира в списък големи данъкоплатци гр. София
                        НЕ фигурира в списък средни данъкоплатци гр. Пловдив
                        Ами началото на списък пише към коя дата...а това е инфо за 2009г

Коментар

Супер,не ти ясно,но изразяваш мнение че си запознат.....поне си направи труда от сайта им да изтеглиш договора който включват БП със SCI той е публична информация и ще ти стани ясно.....щом се интересуваш от тази материя...значи е разбираш....

Също така инфото .... какви са параметрите, компании които работи на принципа на мултилевъла и понятието финансова пирамида
                          Пхаха, знаем ви го договора, но БП-тата не го знаят май

Мислиш се за много умен и че всички ще обориш, в същият неаргументиран стил - 50% нападки, 50% остроумие. Да ама не, досега нищо съществено не каза, тук те питат конкретни въпроси.

Ще задам пак един да видим още ли ще увърташ: Ако аз си купя пица за 10 лв с картата, колко в бонуси ще получи 10тият над мен, 20тият? 40тият? 157мият? За да ти улесня предполагаме че всички са активни.

Не ме кани на презентации да ми разясняват, отговор искам тук.
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Здравейте,
                            На супер тема попаднах и затова се включвам да изкажа мнението си....

Моя бизнес през последните години е свърза с компании който за избрали мрежовия маркетинг и след три такива компании миналата година попаднах на SCI, регистрирах се без да мисля и в продължение на 6м е проверявах,запознавах се системата и започнах да е бачкам активно и нещата се случват....

Така че обръщам се към тези които се колебаят да не губят време,защото аз сега съжалявам за тези шест месеца пропуск.....

А на тези вечно мрънкащите, злобеещите и всезнайковци,като не разбират за какво да говорят да си замълчат и ако искат нещо да споделят преди това да се информират....например кои фирми за в топ 10 на НАП за 2012г по плащане на данъци

хубав уйкенд от мен
                            Благо, помогни ми ако обичаш. Справката ми в сайта на НАП http://www.nap.bg/page?id=218 показва, че
                            СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД

НЕ фигурира в списък големи данъкоплатци гр. София
                            НЕ фигурира в списък средни данъкоплатци гр. Пловдив

Коментар

• При условие, че BMW-тата не се водят на фирмата ви, сещаш ли се, че като се изплатят въобще не се знае дали някой ще ги използва?

80% от новите коли не са на тези които ги карат,а предполагам знаеш що е оперативен лизинг и едва ли смяташ че този който кара колата смятат да се пенсионира с нея....

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                                Грешно! Как и на какво основание се плащат данъци не е ясно, БП-тата с какъв статус са и разбират ли го, и плащат ли си данъците не е ясно.

Аз казах че дори всичко това да е наред (предположение) пак сте пирамида.

Супер,не ти ясно,но изразяваш мнение че си запознат.....поне си направи труда от сайта им да изтеглиш договора който включват БП със SCI той е публична информация и ще ти стани ясно.....щом се интересуваш от тази материя...значи е разбираш....

Също така инфото .... какви са параметрите, компании които работи на принципа на мултилевъла и понятието финансова пирамида

Коментар

Working...
                                X