IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Sci- Пирамида

Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
    . Финансовото невежество на БП крепи цялата структура на sci
    Ето това е абсолютно вярно.
    А също и начина по който им промиват мозъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
      За да получат бонус 20/40/157 от твоята пица, те трябва да имат повече точки в другия крак ,....смисъл пица за 11 лв. този бонус се взима от оборота в по- малкия крак и по този начин компанията винаги е на печалба
      Бинарната система на компанията е измислена много преди нейното създаване.

PS: може ли модератора да обедини постовете, сбърках .
      http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
        Ще задам пак един да видим още ли ще увърташ: Ако аз си купя пица за 10 лв с картата, колко в бонуси ще получи 10тият над мен, 20тият? 40тият? 157мият? За да ти улесня предполагаме че всички са активни.

Нищо няма да получи 10ти,20ти,40ти 157ти
        За да получат бонус 20/40/157 от твоята пица, те трябва да имат повече точки в другия крак ,....смисъл пица за 11 лв. този бонус се взима от оборота в по- малкия крак и по този начин компанията винаги е на печалба
        http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Не се сърдете на Митева, тя е ядосана защото я излових как продава тенекиени гривни за 400лв. с лечебни свойства.
          Митева пазете си силите за Комисията за защита на потребителя. Почивните дни ще седна да им драсна едно писъмце.Най-учтиво ви помолих за сертификати или други материали, които да доказват лечебния ефект на вашите тенекета. Тъй като вие ме игнорирате и си измисляте някакви изисквания които нямат никакво законово основание - да искам информация официално, писмено и се обосновавате с някакви несъществуващи при капитализма тези - че ще ме обслужите, когато и ако решите, то и аз ще потърся правата си като ощетен потребител.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Я чукнете на гуглето подписа на Анна Чер... Пардон ... Митева
            Четвърто място, не е зле
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
              А, ако един милион рома се изхранват с кражби това бизнес ли е ? ахахаха
              Абе бп-тата се излагате като кифли и аз много много се смея.
              Всички много много се смеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
                След като стотици хиляди хора се изранхват от МЛМ значи е бизнес.
                А, ако един милион рома се изхранват с кражби това бизнес ли е ? ахахаха
                Абе бп-тата се излагате като кифли и аз много много се смея.

Коментар

• Я чукнете на гуглето подписа на Анна Чер... Пардон ... Митева

Коментар

Какъв си ти че ще ти се дават данните?!
                    На полицай ли се правиш?
                    По добре си върши работата, вместо да се бъркаш в живота и бизнеса на хората.
                    Аз не съм полицай, но съм кандидат БП и понеже всички БП демонстрирате чудовищна и смехотворна некомпетентност и по самия компенсационен план и по темата бизнес няма как да ме навиете.
                    По долу някой написа, че цялата пирамида се гради на това, че масовия БП е свръх некомпетентен и това е вярно, а такива като теб само го доказват и затвърждават факта.

Коментар

На полицай ли се правиш?
                      След подобни изказвания се вижда колко умствен багаж имаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                        Престани да наричаш "бизнес" това, което не е минало и помирисало даже бизнес. Не разбра ли, че нямате нищо общо с т.нар. "бизнес"?
                        След като стотици хиляди хора се изранхват от МЛМ значи е бизнес.
                        В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

На полицай ли се правиш?
                          Престани да наричаш "бизнес" това, което не е минало и помирисало даже бизнес. Не разбра ли, че нямате нищо общо с т.нар. "бизнес"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                            Защо се правиш на ударен ? Този списък се води въз основа на тази заповед. Изменяна е два пъти има и допълнителен списък. СЦИ не фигурира никъде защото не е в никакъв топ 10, топ 20 или топ 100 по платени данъци. Пастора пак ви излъга.

Вместо да ме оборваш дай ти данните, на които се позоваваш. Смешник.
                            На полицай ли се правиш?
                            В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                              Ами началото на списък пише към коя дата...а това е инфо за 2009г
                              Защо се правиш на ударен ? Този списък се води въз основа на тази заповед. Изменяна е два пъти има и допълнителен списък. СЦИ не фигурира никъде защото не е в никакъв топ 10, топ 20 или топ 100 по платени данъци. Пастора пак ви излъга.

Вместо да ме оборваш дай ти данните, на които се позоваваш. Смешник.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение

Значи ако им се падне в по-малкия крак ще получат 2.5 стотинки
                                ]
                                Зависи, в кой крачол ти е по това време

Коментар

Working...
                                X