IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пирамида

Даваш 5000 лв. за пакет, който ти позволява да продаваш пакети. Реално погледнато от продажба на карти пари големи няма как да извадиш - по доходоносно е да си оставиш парите на депозит. Но има един много готин момент в цялата философия - капацитет на пазара и множителност. Ако в момента има 5000 човека, които имат пакет от 5000 лв., то тези същите трябва да продадът минимум 2-3 подобни пакета за да си избият парите и да изкарат евентуално някой лев отгоре. 5000 човека продават по 3 пакета и вече имаме 20 000 човека с пакет 5000 лв. Въпрос: последните 15 000, които са си купили пакети, дали ще могат да си намерят 45 000 човека, които да могат да си позволят да отделят 5000лв.??? Системата е добра, ако се закачич още в зародиш, след това има много, ама много голяма вероятност да останеш с пръс у.... Всеки пазар си има капацитет, нашият не е много голям. В тази връзка има подмятания от тази организация, че тя щяла да се развива и в чужбина...да бе ама аз как да убедя един румънец да си купи за 2500 евра ПАКЕТ, който му дава възможност да живее щастлив цял живот и не само - ще живеят щастливо и децата му...и техните деца....и искам всички да извикат в глас YEEESSS. Ако вече работите по тази програма, съвет: избивайте по бързо парите и не продавайте тези работи на приятелите си, за да не ви ругаят после....
    Аааа и нещо друго - тази работа с отстъпките на запад банките вече отдавна са заели сегмента с картите за разплащане - колкото по лъскава карта, толкова по-голяма отстъпка, тъй че въпрос на време това да го развият и в България...вече са почнали. Чудя се, коя ми звучи по-реномирано Виза и Мастер карт или СЦИ...
    Last edited by hinhril; 08.07.2013, 16:46.

Коментар

• Благоо, е не, не... Ами ти как ще коментираш ГФО като не знаеш какво е това? Буахахахахаа. Абе ти сериозно ли ги пишеш тия работи?!? Пиши в Google " Що е то - ГФО?" и то ще ти излезе, бе. Ей умни хора сте това светлите братя.
      БП май означава Братя Пирамидари
      Last edited by Kir4u; 08.07.2013, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
        ти понеже не си балък,защо се занимаваш с такива.....остави ги и не ги коментирай,какво ти е за пукало за другите....

Няма как да приемеш неща които не можеш да си обясниш...,не се мъчи,моля те

Естествено съвсем в духа и според поведението на неграмотните бп не отговори на въпроса ми .
        Та човек с бизнес претенции да не знае какво е ГФО е смешно.

Коментар

Сега пак гледам ГФО и се чудя и се мая, как бе младеж, ама как да дам парите си на тази компания?!?!
          [/QUOTE]
          Какво значи това ГФО.....
          напиши го с пълните му имена че нещо все питаш за това за да мога да ти отговоря,ако знам....[/QUOTE]

ГФО е съкращение на "Грабежи,фараони,обирджии"..,или нещо от тоя род...

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
            Хубаво си чел на Робърт Киосаки книжките, но май нещо не си ги схванал.Човека почити на всяка страница казва да изграждаш актив. Само, че кой е твоя актив....купеното ТК-то....балъците които си на бутал за да избиеш парите за ТК....виртуалния офис ....или мрежата от потенциални потребители които ще ти носят цели 0,5 % от покупките си в квартални магазини ...
            В СЦИ няма пасивен актив, защото спреш ли да продаваш карти спират и бонусите.
            Смехотворно е просто.
            ти понеже не си балък,защо се занимаваш с такива.....остави ги и не ги коментирай,какво ти е за пукало за другите....

Няма как да приемеш неща които не можеш да си обясниш...,не се мъчи,моля те

Коментар

• Сега пак гледам ГФО и се чудя и се мая, как бе младеж, ама как да дам парите си на тази компания?!?![/QUOTE]

Какво значи това ГФО.....
              напиши го с пълните му имена че нещо все питаш за това за да мога да ти отговоря,ако знам....

Коментар

Май,май повечко звучи за теб че си босъчак.....
                кажи ми на заплата ли бачкаш...
                кажи ми стигат ли ти парите
                кажи ми твоя босс който те храни печели ли от труда ти или той единствено мисли ти да си добре и да е на изваждане че те храни теб и семейството ти.....
                и в утрешния ден ако фалира.....о да той ще продължава да ти дава парички защото те мисли как ще си купиш хляб и ще нахраниш децата си......ако така ти си построил комунизма и си станал отговорност да системата....
                Хубаво си чел на Робърт Киосаки книжките, но май нещо не си ги схванал.Човека почити на всяка страница казва да изграждаш актив. Само, че кой е твоя актив....купеното ТК-то....балъците които си на бутал за да избиеш парите за ТК....виртуалния офис ....или мрежата от потенциални потребители които ще ти носят цели 0,5 % от покупките си в квартални магазини ...
                В СЦИ няма пасивен актив, защото спреш ли да продаваш карти спират и бонусите.
                Смехотворно е просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                  Аз зададох конкретен въпрос, какво става ако СКИ не платят хоста?

Напротив, аз не преча никому... след като бизнесът ви е чист като сълза, защо трябва да ви притесняват логичните въпроси, които задавам! Явно, че нещо ви притеснява ли или аз незнам... никой не иска да отговори на въпросите поставени тук в тази тема... Сега пак гледам ГФО и се чудя и се мая, как бе младеж, ама как да дам парите си на тази компания?!?!
                  А защо си мислиш че си плащат за хост....не смяташ ли че може да е техен.....и това не е най-важното,ако решат дърпат шалтера и всичко остава небитието,.... вечни работи няма.....мен лично това не ме плаши,ама по никакъв начин.....ако обръщах внимание на това щях да "плача" за близкия супер че са го затворили и че се налага да мина още 100м,за да вляза новия супер.....

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                    Продукта е "карта за отстъпки"...повечето търговски обекти ги издават без пари.Вашите са уникални и ги продавате.Няма лошо-ако има балъци да купуват.Отстъпката я разпределяте под някаква форма на МЛМ.
                    Защо обаче след тия 50лв, които се заплащат за картата излизат суми като 600,1800 и 3000.Рязка граница.Ставаш БП.Защо и как?Най-вероятно ще разбера ,ако дойда на презентациятата-нали .
                    Получава се едно разминаване в очакванията....можеш да спечелиш много кинти-НЕ ОТ ПРОДУКТА,а следващите БП.
                    Да обобщим :
                    -от основния продукт ,който навсякъде е безплатен,(да не коментираме обектите) се очаква при добро развитие 100лв на месец.
                    -от нови БП(последващо пирамидално развитие) се очакват БМВ и пр.
                    Ами аз ако дойда при вас,хич няма да ме интересува "основния продукт:,ще гледам да "закова" колкото може повече БП-та след мене.Там са кинтите.Ако почна от близките и приятелите ще съм връХта най-вероятно .
                    не мога да разбера на тъ....о парче ли се правиш или.....не правиш разлика от клиентски програми и от бизнес програми.....едното към другото връзка няма....

не ли по добре да отидеш да чуеш,но по добре си плати за да разбереш....

защото с тези въпроси изчерпи мненията си и по добре не влизай тук да се правиш вещ по темата,задавайки ....ъппп въпроси...

Коментар

И какво точно те впечатлява това.....нима се смяташ за вечен и ще живееш с орлите/както отваряш днес очички и виждаш слънцето нима си убеден че в този ден ще видиш и залеса...../,
                      ...много се заблуждаваш,както и по напред каза вечен е само онзи отгоре и на всеки му е ясно че всяко начало има край,както и ти като бизнесмен...знаеш че бизнес се създава,печели и приключва като му мине времето.....затова човек се опитва да яхне "гребена на вълната" и да е с нея докато е има.......

Подписвал ли си договор чуждестранна компания,ако си чел клаузите по трудовите им договора ...че, ти се прекратя без правни последствие ако дадената фирма прекрати дейността си на територията на България
                      Аз зададох конкретен въпрос, какво става ако СКИ не платят хоста?

Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                      Това е достойно за уважение че си вадиш сам хляба.....пожелавам ти успеха да е с теб,ти си избрал своя начин,уважи и нашия начин да правим бизнес, както и другите са намерили начин да си правят парите......не само ти искаш да успееш, дай и на нас шанс преди да изказваш мнение за което е видно че не можеш да приемеш, различно от твоето.....
                      Напротив, аз не преча никому... след като бизнесът ви е чист като сълза, защо трябва да ви притесняват логичните въпроси, които задавам! Явно, че нещо ви притеснява ли или аз незнам... никой не иска да отговори на въпросите поставени тук в тази тема... Сега пак гледам ГФО и се чудя и се мая, как бе младеж, ама как да дам парите си на тази компания?!?!
                      Last edited by thaddeus; 08.07.2013, 15:57.

Коментар

Приятелю, много си нервен, таргета ли неможа да си хванеш? Имам си бизнес, произвеждам продукт, който по нашите земи се е произвеждал хиляди години. Имам си земя и си печеля от нея... Я да те чуем ти какво изкарваш, след като тръгна така глупаво с рогата напред
                        Това е достойно за уважение че си вадиш сам хляба.....пожелавам ти успеха да е с теб,ти си избрал своя начин,уважи и нашия начин да правим бизнес, както и другите са намерили начин да си правят парите......не само ти искаш да успееш, дай и на нас шанс преди да изказваш мнение за което е видно че не можеш да приемеш, различно от твоето.....

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                          ЗА ВСИЧКИ НАЛИЧНИ В МАГАЗИНА - 10%

Факт

Каква карта, какви 5 лева бе
                          Кажи тази далавера къде тогава да отиваме да пазаруваме и като промоция до кога е ...един месец,три,или пък година.....не бъди егоист и кажи къде е това че да си пафкам хубави цигарки с 10% отстъпка....

Коментар

Прекратяване на договора

Чл. 15.(1) Освен в случаите предвидени в настоящите Общи условия, договорът между страните се прекратява и при настъпване на някое от следните обстоятелства: а. преустановяване на дейността на "СКИ" ООД или прекратяване поддържането на уебсайта му; б. с едностранно предизвестие на някоя от страните в предвидените от Общите условия случаи; в. други предвидени от закона случаи.

Любимата ми част от Общите условия

Я някое БП да каже, какво става ако СКИ "забрави" да си плати хоста?
                            И какво точно те впечатлява това.....нима се смяташ за вечен и ще живееш с орлите/както отваряш днес очички и виждаш слънцето нима си убеден че в този ден ще видиш и залеса...../,
                            ...много се заблуждаваш,както и по напред каза вечен е само онзи отгоре и на всеки му е ясно че всяко начало има край,както и ти като бизнесмен...знаеш че бизнес се създава,печели и приключва като му мине времето.....затова човек се опитва да яхне "гребена на вълната" и да е с нея докато е има.......

Подписвал ли си договор чуждестранна компания,ако си чел клаузите по трудовите им договора ...че, ти се прекратя без правни последствие ако дадената фирма прекрати дейността си на територията на България

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
                              А на бас, че има как да стане, при положение, че вече има подписани договори с обектите
                              1 януари 2014 достатъчно точна дата ли ти се вижда?
                              Ти си ги виждала тези договори или...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение

А на бас, че с Европата, това няма как да стане!

Защо всички говорите само в бъдеще време....?

И прочети Заглавието на Темата пак...../кото гледам, ти само с факти действаш/

За шоковите състояния не сме ти виновни ние....а ПИРАМИДАТА.....
                                А на бас, че има как да стане, при положение, че вече има подписани договори с обектите
                                1 януари 2014 достатъчно точна дата ли ти се вижда?

Коментар

Working...
                                X