If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
защото с тези въпроси изчерпи мненията си и по добре не влизай тук да се правиш вещ по темата,задавайки ....ъппп въпроси...
Благо от България, това в качеството си на какъв точно го казваш? Доколкото знам, във всички форуми съвети от типа на "повече не влизай тук" са си резервирани за модераторите.
Питай Черкеза
Ти си уникално човече! Не те знам на каква възраст си, може и да си на два пъти колкото моята, но си оставаш човече! Обичам те! Страхотен си, наистина! Толкова ме радваш, че съм готов да ти дам 3000 лева, за да ти задоволя алчнотията!
Много съм се забавлявал на подобни индивиди. Последния форум, където се бях регистрирал беше свързан с IT сферата и програмирането. Там подобни индивиди на blagobg много обичаха да влизат и да демонстрират колко са велики, какви неща са направили и как са успели в живота! И сега гледам неговия аналог тук, във форум пълен с финансисти, инвеститори, управители и мениджъри - образовани, доказани в професията си /а и не само там/, влиза бай Ганьо и започва "ама ти с колко пари си на месец, а? Ако си при нас ще си с два пъти повече". Абе пульо! Отиди си измий дупето и си сложи нови гащи, ама преди това си ги купи сам от магазина със собственоръчно изкарани пари. Седни прочети някоя-друга книжка, ама не от онези в Хеликон, дето се водят от раздел "Как направих първия си милион". Стъпи малко по-здраво на земята, че не знам дали се усещаш колко се излагаш сам. Направо смях в залата какви хора се водят "бизнесмени". Ама колко се радвам от това, че в моята сфера не се занимавам с клиенти, че преди това като дойде някой, дето се познава със съседа си, дето има BMW за 200 хиляди и той е със самочувствието, че има такава кола.
Айде, дерзай. Чакам да се опиташ да ме наредиш нещо, защото явно не си от хората, които обичат да им се противопоставят.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар