IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    защото с тези въпроси изчерпи мненията си и по добре не влизай тук да се правиш вещ по темата,задавайки ....ъппп въпроси...
    Благо от България, това в качеството си на какъв точно го казваш? Доколкото знам, във всички форуми съвети от типа на "повече не влизай тук" са си резервирани за модераторите.
    Питай Черкеза

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
      И на теб ще ти пратя, защото харесвам позитивизма ти, но трябва да си избереш едно от 3-те.
      И трите, дядо попе, и трите.

Коментар

• http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rab...otdel-104269-1

Коментар

• БЛАГО!!!

Ти си уникално човече! Не те знам на каква възраст си, може и да си на два пъти колкото моята, но си оставаш човече! Обичам те! Страхотен си, наистина! Толкова ме радваш, че съм готов да ти дам 3000 лева, за да ти задоволя алчнотията!

Много съм се забавлявал на подобни индивиди. Последния форум, където се бях регистрирал беше свързан с IT сферата и програмирането. Там подобни индивиди на blagobg много обичаха да влизат и да демонстрират колко са велики, какви неща са направили и как са успели в живота! И сега гледам неговия аналог тук, във форум пълен с финансисти, инвеститори, управители и мениджъри - образовани, доказани в професията си /а и не само там/, влиза бай Ганьо и започва "ама ти с колко пари си на месец, а? Ако си при нас ще си с два пъти повече". Абе пульо! Отиди си измий дупето и си сложи нови гащи, ама преди това си ги купи сам от магазина със собственоръчно изкарани пари. Седни прочети някоя-друга книжка, ама не от онези в Хеликон, дето се водят от раздел "Как направих първия си милион". Стъпи малко по-здраво на земята, че не знам дали се усещаш колко се излагаш сам. Направо смях в залата какви хора се водят "бизнесмени". Ама колко се радвам от това, че в моята сфера не се занимавам с клиенти, че преди това като дойде някой, дето се познава със съседа си, дето има BMW за 200 хиляди и той е със самочувствието, че има такава кола.

Айде, дерзай. Чакам да се опиташ да ме наредиш нещо, защото явно не си от хората, които обичат да им се противопоставят.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение

Коментар

• Оооооф, още ли я дъвчите тази тема???
              платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                .........и балъци
                И на теб ще ти пратя, защото харесвам позитивизма ти, но трябва да си избереш едно от 3-те.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
                  Всеки който е против нас, върви срещу природата и страната си.
                  Спирам да пиша тук, че не го заслужавате.
                  Сигурно тия глупости си ги чула от някоя от речите на болен сайдеров )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
                    Искам само да се уточните ние фараони ли сме или сме сектанти, за да знам какви подаръци да ви пращам за рождените дни?
                    .........и балъци

Коментар

• Искам само да се уточните ние фараони ли сме или сме сектанти, за да знам какви подаръци да ви пращам за рождените дни?

Коментар

SCI = природата - false
                        SCI = страната - false
                        SCI = пирамида - true
                        SCI = секта - true

Коментар

Верно ли...?! Запалете кладите за нас

Коментар

Разсърди ли се тцтцтцтццт добре ви промиват мозъците

Коментар

• Всеки който е против нас, върви срещу природата и страната си.
                              В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

Какво значи това ГФО.....
                                напиши го с пълните му имена че нещо все питаш за това за да мога да ти отговоря,ако знам....
                                Ти сериозно ли бе човек?!?!? Google-трудно ли беше да станеш за смях във финансов форум

Коментар

Working...
                                X