IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Радвам се на теб...имаш възможност с твоите мнения и тук да те направя....
    Не разбрах каква възможност имам, но предпочитам да я пропусна. Мерси все пак.

Та да се върнем на темата! След като ти обясниха какво е ГФО /нещо, което е нормално всеки занимаващ се с "бизнес" да е наясно/, можеш ли да отговориш защо сайтът не е вписан, както и какво правим след като хубавите и лъскави BMW-та се изплатят? И понеже ви попитахме ДОСТА пъти, но адекватен отговор нямаше... Ти поне можеш ли да отговориш, щото явно по думите ти НЕ си всезнайко, а ги разбираш нещата... Отделно, че вече към речника си добави и абревиатурата на ГФО.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      Понеже доказа, че обичаш да се обаждаш неподготвен ще ти споделя само, че за гДето съм бил "невещ" само за 2 месеца ме направиха администратор на форума. Отделно с някои от модераторите там направихме опит за световен проект, жалко, че инвеститора се оказа продажник. Както и да е! Продължаваш да се излагаш, приятел, ама продължавай! Както ти споменах, you make m'a day.
      Радвам се на теб...имаш възможност с твоите мнения и тук да те направя....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        На всеки един от изброените разходи има по-евтина алтернатива, един вид отново спестяваш, като пазаруваш по-евтино.
        Прав си, но не всичко евтино си заслужава парите и не може всичките ти разходи-покупки към момента да бъдат покрити от компанията....така се избора не едностранчив...

Коментар

Противопоставям се на такива вещи като теб,всезнайковци и като те гледам си ръсел и бисери по другите форуми и вероятно и там си си намерил майстора....и вече усещаш безсилието и няма какво умно да кажеш и нарежда думички които само могат смях да породят в невъзможността си да бъдеш оригинален.....
          Понеже доказа, че обичаш да се обаждаш неподготвен ще ти споделя само, че за гДето съм бил "невещ" само за 2 месеца ме направиха администратор на форума. Отделно с някои от модераторите там направихме опит за световен проект, жалко, че инвеститора се оказа продажник. Както и да е! Продължаваш да се излагаш, приятел, ама продължавай! Както ти споменах, you make m'a day.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI

сравнено с това:

http://www.youtube.com/watch?v=YlD4XRd3kT0

Някакви прилики?

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              БЛАГО!!!

Ти си уникално човече! Не те знам на каква възраст си, може и да си на два пъти колкото моята, но си оставаш човече! Обичам те! Страхотен си, наистина! Толкова ме радваш, че съм готов да ти дам 3000 лева, за да ти задоволя алчнотията!

Много съм се забавлявал на подобни индивиди. Последния форум, където се бях регистрирал беше свързан с IT сферата и програмирането. Там подобни индивиди на blagobg много обичаха да влизат и да демонстрират колко са велики, какви неща са направили и как са успели в живота! И сега гледам неговия аналог тук, във форум пълен с финансисти, инвеститори, управители и мениджъри - образовани, доказани в професията си /а и не само там/, влиза бай Ганьо и започва "ама ти с колко пари си на месец, а? Ако си при нас ще си с два пъти повече". Абе пульо! Отиди си измий дупето и си сложи нови гащи, ама преди това си ги купи сам от магазина със собственоръчно изкарани пари. Седни прочети някоя-друга книжка, ама не от онези в Хеликон, дето се водят от раздел "Как направих първия си милион". Стъпи малко по-здраво на земята, че не знам дали се усещаш колко се излагаш сам. Направо смях в залата какви хора се водят "бизнесмени". Ама колко се радвам от това, че в моята сфера не се занимавам с клиенти, че преди това като дойде някой, дето се познава със съседа си, дето има BMW за 200 хиляди и той е със самочувствието, че има такава кола.

Айде, дерзай. Чакам да се опиташ да ме наредиш нещо, защото явно не си от хората, които обичат да им се противопоставят.

Противопоставям се на такива вещи като теб,всезнайковци и като те гледам си ръсел и бисери по другите форуми и вероятно и там си си намерил майстора....и вече усещаш безсилието и няма какво умно да кажеш и нарежда думички които само могат смях да породят в невъзможността си да бъдеш оригинален.....

Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
                Оооооф, още ли я дъвчите тази тема???
                Така ще е,докато има разберачи във всичко и вещи във всякакъв бизнес-които си позволяват да заклеймяват избора на хората като коментират този бизнес Да, а онзи Не, темата на SCI става все по популярна и от там се вдига рейтинга и рекламата на фирмата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                  Интересно, защо противопоставяш традиционния бизнес срещу SCI ? Компанията не може да съществува без него. А защо да не си партнират ?
                  Посочения видео клип показва, че върху всеки един разход в изградената търговска мрежа на компанията, се връщат пари в електронната касичка на клиента.
                  От спестяване в скъпи и закъсали обекти ли смяташ да ставаш успешен безнесмен милионер или от зарибяване на също толкова финансово неграмотни кандидат у
                  Спешни бизнесмени милионери ?

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                    Интересно, защо противопоставяш традиционния бизнес срещу SCI ? Компанията не може да съществува без него. А защо да не си партнират ?
                    Посочения видео клип показва, че върху всеки един разход в изградената търговска мрежа на компанията, се връщат пари в електронната касичка на клиента.
                    На всеки един от изброените разходи има по-евтина алтернатива, един вид отново спестяваш, като пазаруваш по-евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                      А ей това не знам дали го гледахте:

https://www.youtube.com/watch?v=EQ7ku82iqKA

Епохално е! Просто нямам думи. Бая глупости са успели да натъпчат в по-малко от три минути, голямо смукане на пръсти е паднало. Сигурно доста са дали на някави ПР-и, ама те и ПР-ите май много-много не ги е еня за сектантите, само са им взели парите.
                      голяма отстъпка от теб.
                      http://aderture.sci.sc/

Коментар

Сега пак гледам ГФО и се чудя и се мая, как бе младеж, ама как да дам парите си на тази компания?!?!
                        Какво значи това ГФО.....
                        напиши го с пълните му имена че нещо все питаш за това за да мога да ти отговоря,ако знам....[/QUOTE]

Mуахаха какво ще отговаряш бре, ти очевидно не знаеш? Ща светна ГФО = годишен финансов отчет.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                          ПП: ако скъсаш ангренажният ремък на колата следва смяна на двигателя.
                          Виноват. Това, че ремъка е ангренажнен, си беше свободно съчинение от моя страна.
                          Което не променя факта, че бакшишите и чичетата с пасатите хем ще прередят, хем ще ползват по-добра отстъпка от гордите притежатели на сейф-картите.

Коментар

• Вижте как си вярват

https://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI
                            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                              А ей това не знам дали го гледахте:

Да, преди няколко седмици го пуснаха. Извода от клипчето е: Ако имаш само лош късмет и пилееш хиляди, има вероятност да притежаваш и такава карта.

ПП: ако скъсаш ангренажният ремък на колата следва смяна на двигателя.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• А ей това не знам дали го гледахте:

Епохално е! Просто нямам думи. Бая глупости са успели да натъпчат в по-малко от три минути, голямо смукане на пръсти е паднало. Сигурно доста са дали на някави ПР-и, ама те и ПР-ите май много-много не ги е еня за сектантите, само са им взели парите.

28-ми се случи ден на техническите проблеми. Първо Ана си счупи телефона, докато пазаруваше. После вкъщи разклонителя даде накъсо. Гръмнаха и новият телевизор, и лаптопа. Дадоха ги на сервиз.
                                На 30-ти като за късмет стана течение и счупи прозореца в кухнята. Решиха направо да сложат и нова дограма.

Защо разклонителя е дал на късо и дали виновникът е бил той, това е отделен въпрос. Аз лично подозирам настолните лампи, дето Ана ги купи на сметка и с отстъпка по-рано в клипчето. И как така лаптопа гръмна, докато работи на батерия, това също е малко неясно, но предполагам, че се е получила някаква волтова дъга, която режисьора умело е прикрил в пост-продукцията.
                                Иначе голяма простотия - да дадеш лаптоп или айфон на сервиз. Там политиката обикновено е ремонта да струва ~70% от цената на ново устройство.

Поуката от клипчето накрая е - на 1-во число на следващия месец от всички тия разходи Ана получи кинти. Или само за изброените неща:
                                - Ремонт на айфон - 400 лв.
                                - Ремонт на телевизор - 200 лв.
                                - Ремонт на лаптоп - 500 лв.
                                - Нов разклонител - 10 лв.
                                - PVC дограма 1 m х 0.6 m - 200 лв.
                                Дотук 1310 лв. Светла отстъпка от 15% - 196.50 лв. Или Ана е изхарчила 1113.50 само покрай техниката и прозореца.

Ако си бяха направили една застраховка с малко по-добро покритие, щяха да спестят повече - разликата между 1310 лв. и цената на застраховката е много повече от 196.50. Бам! 4:0 за традиционния бизнес срещу СКИ.

Забелязах, че авторите на клипчето (аз си мисля, че нарочно) са сложили и едно скрито послание-заигравка - ако скъсате ангренажен ремък и отидете в някой светъл сервиз за смяна, размахвайки сейф-картата - не си чакайте скоро колата. Ана го скъса на 1-ви, а си взе колата на 11-ти. Ако за смяна на ремък трябва да чакам 10 дена, аз лично ще сменя сервиза. 10 дена все с таксита - малко се обезсмисля отстъпката, която бих взел от тях. Какво като отидеш в светлия сервиз с престижната карта - ще те прередят минимум пет чичета с джети и пасати и около 12-13 бакшиша с дачии, дето всички се познават с майсторите от години, а вероятно ползват и по-голяма отстъпка от теб.

Коментар

Working...
                                X