IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Данъци не плащам, намерил съм вратичка.
    А сега де, преди няколко поста каза че плащаш. Мързи ме да ти изровя поста.

Ей дохтуреееее, радвам се че си пак с нас
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Прав си, моя доход като стана 8 000 евро си казах, вече мога да се пенсионирам но.., благотворителните и социалните каузи в които участвам, ме карат да продължавам да работя със същия настървен хъс.
      Хааха! Чест и почитания на този, който ти доставя тревата - екстра качество е.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Керчев според мен си прави ташак. Не може да е толкова глупав

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          при 200 000 носачи на пирамидата не е ли по-добре, да си направите и партия с присъствие в парламента и ще зарибите цялата държава направо отгоре. Ще си гласувате и всякакви пирамидални закони, които да ви улесняват бизнеса, за да може да спите повече от 4 ч.
          Какви пирамиди, говоря ти за всички хора заети в МЛМ бизнеса.
          Но това е добра преспектива, да направим партия и така да защитим правата си в сектор който не е стимулиран с държавна или европейска субсидия, а трябва, защото ние сме новатори и непрекъснато налагаме най-добрите продукти идващи от останалия свят в България.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• СЦИ има продукт?

Коментар

В момента обиждате над 200 000 човека. Нашата работа изобщо не е надомна.
              Имаме си скъпи офиси в центровете на големите градове, ходим на бизнес срещи и тн. Продуктите не си ги произвеждаме вкъщи.
              Вкъщи единствено спа по 4 часа, защото съм си поставил висока цел пред себе си.
              при 200 000 носачи на пирамидата не е ли по-добре, да си направите и партия с присъствие в парламента и ще зарибите цялата държава направо отгоре. Ще си гласувате и всякакви пирамидални закони, които да ви улесняват бизнеса, за да може да спите повече от 4 ч.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Така е с надомната работа - слаби приходи, но винаги можеш да ги скриеш.
                В момента обиждате над 200 000 човека. Нашата работа изобщо не е надомна.
                Имаме си скъпи офиси в центровете на големите градове, ходим на бизнес срещи и тн. Продуктите не си ги произвеждаме вкъщи.
                Вкъщи единствено спа по 4 часа, защото съм си поставил висока цел пред себе си.
                НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                  Преди доста страници казах, но пак ще повторя- ПОДКРЕПЕТЕ SCI!!!
                  Защото хората, които биха се вързали на подобна схема, така или иначе не бива да разполагат с пари. Глупака върши глупости, парите биха позволили глупостите му да засегнат много хора. Липсата на пари не означава, че глупака няма да върши глупости, но поне щетите за обществото като цяло ще са по- ограничени. В този смисъл пастор Петров ни прави голяма услуга, прибирайки парите на глупаците и по този начин ограничавайки възможностите им да вредят. Така че тази му дейност е всъщност общественополезна и заслужава пълна подкрепа! Лично аз мисля, че SCI е класическа пирамида, но много, много полезна пирамида. Пази обществото ни от глупаците с пари. За тези, които са там от липса на опит или знания, пирамидата също е от голяма полза. Научава ги как да разпознават подобни схеми в бъдеще, и нагледно ги учи що е то „геометрична прогресия“ и колко бързо започва тя да клони към безкрайност. Нищо, че това се учи в 7 ми клас.
                  Та така...
                  Напълно подкрепям становището с една поправка...
                  От време на време би било добре да се окошарват всички участници в ПИРАМИДАТА с цел активиране на растежа на екосистемата

------------------------------------------------------------------
                  СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Така е с надомната работа - слаби приходи, но винаги можеш да ги скриеш.

Коментар

жалко, така и бемветата и хеликоптерите се губят като разход

Коментар

Да видим копие от данъчната декларация

Коментар

Да видим копие от данъчната декларация
                          Mоже миналата година да не е работил и едва тази да е започнал работа С хъс, както се казва

Коментар

• Да видим копие от данъчната декларация

Коментар

Месечно.
                              Веднъж в годината.
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                                На година )))
                                Месечно.

Коментар

Working...
                                X