IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    И най вече тоталната липса на финансова грамотност.

http://www.youtube.com/watch?v=GlAW0mi3YZE

)
    Ама от СКИ каква песничка са избрали за клипчето - "Save me, I'm lost! Oh Lord, I've been waiting for you!". Работата е deeply Jesus saves, както писаха във вестник "Капитал" едно време.

Особено ми хареса това: "В следващите две години, 50 милиона ще напуснат работните си места, това са 68493 всеки ден. До края на този клип 238 човека ще са безработни."
    При подобни твърдения винаги се сещам за онова забавно английско филмче - The IT Crowd, където шефът веднъж ги беше събрал всички, за да им обяви, че ще бори стреса на работното място. Там той каза нещо от рода на "Докато сега ви говоря, повече от 18 милиона човека умряха от стрес.":
    http://www.youtube.com/watch?feature...N_tisl9M#t=35s (на 35-тата секунда).

Иначе, ако приемем сериозно твърдението за 50-те милиона напуснали (вероятно в целия свят) - какво отражение трябва да има това върху България? Като се има предвид, че българите сме 0.1% от световното население, значи според СКИ през следващите две години 50000 българи ще напуснат работните си места, или 25000 всяка година, което е ~0,5% от работоспособното население. Ако под "напуснали" разбират не само "съкратени", но и тези, които напускат, за да отидат при друг работодател или да започнат самостоятелна търговия, тогава твърдението в клипа е много, ама много нереалистично. Не знам каква е официалната статистика, но само текучеството за цяла България със сигурност трябва да е по-голямо от 0,5-те процента на СКИ ООД.

Това означава само едно: КОГАТО СКИ ГОВОРЯТ ЗА ИКОНОМИКА, ВСЪЩНОСТ СЕ ОПИТВАТ ДА ВИ ИЗПЪРЗАЛЯТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение

)
      Няма как да отрека, клипът е направен много добре. Най-вероятно ще повлияе на доста хора и... Отиде коня у ряката.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        а по скоро липсата на време.

)

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          Какво излезе - заетите в МЛМ-а крият данъци и ощетяват изрядните граждани, крадат от най-уязвимите - децата и пенсионерите

Предишните двама, които пледираха, че са съответно студент и безработен, бяха по-забавни.

СЦИ да вземат да му набият обръчите и на този.
          Все още нямам нищо общо със СЦИ, но сериозно обмислям варианта да се включа. Все пак като стар мрежовак, с много контакти имам голям шанс да развия сериозна мрежа, и парите не са ми проблем, а по скоро липсата на време.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Да, намерил съм начин да правя благотворителност и по този начин да финтирам държавата!!
            Финтираш себе си, някой хора цял живот не го разбират
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
              Според мен Керчев яко троли, нямам друго обяснение на безумните му постове... Как ще ти връща държавата ДДС?!! Нещо това не го разбрах, а акциз за горива, алкохол и цигари и тях ли да връща ако си с карта на СКИ?!!

Този си е жив трол и това....
              ТОВА Е САМО ЕДНА ИДЕЯ.
              НАПРИМЕР ВЪРНАТИТЕ ПАРИ ОТ ДДС, ПОЛОВИНАТА ДА ОТИВАТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ, ЗАЩО НЕ?!
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                Според мен Керчев яко троли, нямам друго обяснение на безумните му постове... Как ще ти връща държавата ДДС?!! Нещо това не го разбрах, а акциз за горива, алкохол и цигари и тях ли да връща ако си с карта на СКИ?!!

На моменти е доста забавен.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Според мен Керчев яко троли, нямам друго обяснение на безумните му постове... Как ще ти връща държавата ДДС?!! Нещо това не го разбрах, а акциз за горива, алкохол и цигари и тях ли да връща ако си с карта на СКИ?!!

Коментар

• Какво излезе - заетите в МЛМ-а крият данъци и ощетяват изрядните граждани, крадат от най-уязвимите - децата и пенсионерите

Предишните двама, които пледираха, че са съответно студент и безработен, бяха по-забавни.

СЦИ да вземат да му набият обръчите и на този.

Коментар

Да, намерил съм начин да правя благотворителност и по този начин да финтирам държавата!!
                      Ти си бил много хитър, брей! Но за съжаление се закопа сам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                        Антон Керчев не плаща данъци.

Дон Тони.

Коментар

• Антон Керчев не плаща данъци.

Дон Тони.

Коментар

• Дано да е от тревата, а не от пет звездния кетъринг .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              А сега де, преди няколко поста каза че плащаш. Мързи ме да ти изровя поста.

Ей дохтуреееее, радвам се че си пак с нас
                              Като купувам стоки, бензин, те са обложени с ДДС е тогава няма как да избягам от тази тежест, може би тук трябва да се намесят от СЦИ да направят преговори с държавата за това ДДС. Който ползва карти от СЦИ да му се натрупва процент ДДС, което да си го прибира всеки месец.

Коментар

В момента обиждате над 200 000 човека. Нашата работа изобщо не е надомна.
                                Имаме си скъпи офиси в центровете на големите градове, ходим на бизнес срещи и тн. Продуктите не си ги произвеждаме вкъщи.
                                Вкъщи единствено спа по 4 часа, защото съм си поставил висока цел пред себе си.

Видяхме ти скъпия офис. А ако намалиш тревата ще спиш по добре.
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X