IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надя, ние държим последователите на нашата система да са и духовни хора! Не търсим партньори на всяка цена и ние си ги избираме.

50.Откажи се от „нуждата”. Почувствай със сърцето си, че нищо повече не ти е необходимо, за да постигнеш цялостност, а после ще се убедиш, как всички външни неща стават все по-маловажни в сърцето ти.
    51.Душата ти, онова тихо празно пространство в теб, е твоят съветник. Тя винаги те насочва в правилната посока.
    52.Интуицията е любящо напътствие.
    53.Когато разбереш, че си господар на намеренията си, ще осъзнаеш, че си господар и на целия твой свят.
    54.Ако смяташ, че винаги трябва да бъдеш такъв, какъвто винаги си бил, значи се противопоставяш на израстването.
    55.Парите - също като здравето, любовта, щастието и всички чудотворни събития, които искаш да постигнеш са резултат от целенасоченото ти съществуване. Те не са самоцел.
    56.Да бъдеш целенасочен означава, да бъдеш в мир със себе си, а именно това трябва да даваш и на другите.
    57.Ако позволиш на Бога да говори чрез теб и да се усмихва на Земята чрез теб - като даваш безкористно и осъществяваш своето предназначение, - благополучието ще бъде твоята награда.
    58.Отдай се на новото съзнание, на мисълта, която шепне: „Аз мога да постигна това веднага. Ще получавам цялата помощ, която ми е необходима, докато следвам намерението си и търся подкрепа в себе си.”
    59.Да бъдеш подчертано привързан към физическата си външност означава да си осигуриш доживотно страдание, наблюдавайки как тялото ти преминава през естествените фази на съществуването, които започват от мига на зачеването ти.
    60.Не позволявай в тялото ти да се промъкне старец.
    Пастор Светослав
    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
      Имам приятелка от Пловдив , казва се Анелия. Тя е много доволна от инвестицията си в SCI, ама аз не разбирам много. Е купих си за да не я разочаровам. Като цяло идеята ми се струва добра.
      Бих се изненадал, ако не си се набутала

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Сигурно и Груев е един от никовете- много станаха и са нахални
        Виж кво става никнат като гъби. Имам чувството, че това е един човек с 10 акаунта.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Имам приятелка от Пловдив , казва се Анелия. Тя е много доволна от инвестицията си в SCI, ама аз не разбирам много. Е купих си за да не я разочаровам. Като цяло идеята ми се струва добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Сигурно и Груев е един от никовете- много станаха и са нахални
            Нека пишат! Тея не усещат колко затъват с всяко писание... До тук само с Евангелисткото слово са отблъснали поне 70% от потенциалните балъци!
            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Сигурно и Груев е един от никовете- много станаха и са нахални

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
                Защото сме орангутани. Ако нещо е светло, чисто и достъпно - значи е фалшиво, измамно и незаконно. Ама, когато нещо е на тъмно, никой не говори за него и ти чупят тиквата, ако го издадеш - тогава е законно, тогава това е правилният бизнес модел. На това казвам орангутанлък. Ти даваш на човека възможност, а той търчи по главната и врещи ,, Пирамидааааа, полицияаа, пирамидааа, Фараон ме гониии, помоощ...", дивотия.
                Тошко със сигурност е от Пловдив

Коментар

• Защото сме орангутани. Ако нещо е светло, чисто и достъпно - значи е фалшиво, измамно и незаконно. Ама, когато нещо е на тъмно, никой не говори за него и ти чупят тиквата, ако го издадеш - тогава е законно, тогава това е правилният бизнес модел. На това казвам орангутанлък. Ти даваш на човека възможност, а той търчи по главната и врещи ,, Пирамидааааа, полицияаа, пирамидааа, Фараон ме гониии, помоощ...", дивотия.

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1655843

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
                      Ние сме чисти и духовни хора.
                      За нас парите не са от голямо значение.
                      Искам да ви поканя на нашите лекции, да получите пряка приемственост от нашите дълбоки поучения за живота, или как стоят нещата. Вярва че ще разтърсят вътрешния ви мироглед, и ще разберете че сте на грешния материален път. Никога не е късно да се покаете уважаеми материални приятели.
                      http://ncc.bg/pagebg.php?P=13

Това,че служител на пирамидални структури,си прави реклама,вероятно не прави толкова силно впечатление: рано или късно приходите от “продажби” на “услуга”,която с времето става все по-непопулярна, ще секнат. Това е вече в ход: геометричната прогресия в нарастването на участващите в схемата не може да осигури новите попълнения,за да е възможно идеята да се самопроизвежда. Разбираме, че създателите на структурата,които обучават марионетките си надолу по веригата, им внушават да разпалват въображението на следващите си жертви с разрастване в международен план. Защо това в момента не се прави? Защото такава дейност в някои страни се наказва от закона. Сега правя аналогията, ако такива схеми в тая страна са толерирани от закона, доколко чуждите партньори на страната биха запазвали доверието, ако от тук би тръгнало огнището за дейността на тотални измамници? Интересно, защо нашите служби за сигурност участват в международни операции, а не вземат мерки, когато нещата тръгват от тук, разбира се, заедно с данъчните и осигурителни служби? Какво чакат, да пламне Европа и да ни сочат с пръст, ли?
                      Призивът на някакъв бушмен в стил: “Никога не е късно да се покаете уважаеми материални приятели.”, ми припомня обосновката на митрополит Кирил за неговият нов луксозен "Линкълн MKZ" хибрид със "златен" номер В 8008 РТ за 35 000 долара.
                      Т.е., тия /и не само те/ “проповедници божии” именно са разбрали истината за живота: “дайте ни парите си и се покайте, защото материалното не е за вас, за вас остава по-ценното – духовното”. Когато ни дадете парите си, ние ви спасяваме от греха на материалното!
                      Логиката е тотална и неопровержима!

А другото е повече от ясно: секне ли насищането на системата с нови балъци в геометрична прогресия, няма как да бъдат повторно зарибявани “старите” излъгани вече клиенти. Разходите по върховете се запазват известно време, но колкото по-ниско се слиза в схемата, толкова по-трудно ще живеят с малките си доходи ония, които са се включили по-късно. Така последните, колкото и да внушават божествените "си" начала, все по-често ще си лягат с празни коремчета. Това не може да продължава вечно, защото гладът е лош съветник…
                      Натам оставям сами да продължите сценария /които са свикнали така,ще поставят основите на нова схема/, като се съсредоточите върху същността: правилно ли съм подбрал/а моментът за включването си схема, която не се знае до кога ще просъществува, в която да си харизам 3000-те лв.?
                      Успех!

Коментар

• Просветление

Тука на секта взе да ми мирише, с тези цитати от Светото писание, с пасторите и т.н

Извинявам се, до сега си мислих, че са пирамида, ... а то си било чисто и просто евангелска секта. И то май разклонение от Свидетели на Йехова.

Сега ми се изясни ... че и този дето и мен агитира, май е от таз партия. Мале, мале

Успех ви пожелавам, ... но не забравяйте, че последния ден идва!!! ... краят на света /него имах в предвид/ ... знаете пред кого ще отговаряте. Дано са ви чисти мислите, ... това наистина си го мисля и ще се моля за вас.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Стачо има ли вече хора , които си искат обратно парите и се чувстват измамени.

Коментар

• Ох, че готино! Темичката вече излезе на второ място в Гугльо, директно след официалния им сайт! Пиши, Станчо! Още 20-30 поста и ще излезе и преди него!
                            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                              Станчо не е доц. Черкезов. Познавам ги и двамата. Станчо го боготворят всички начинаещи бизнесмени, директно от иконом. факултетите намират място и време за да инвестират защото са предприемчиви и с желание.
                              Доц. Черкезов е толкова популярен в третия свят, че си нямаш на идея! Ти наистина ще излезеш една зле биометрично скроена матрона!
                              хахаа

Не ставай злобен, само защото ви разкрих дружинката )

Зле скроен маркетинг, инженеринг(там Груев знае, можеше по-добре да развие схемата) и много слаб ПиАр, много!

Използвате традиционни методи за нещо, което искате да представите като иновация.

но стига толкова с безплатните съвети

Като има нагли типове, без достатъчно мозък за печалба от честна игра, все трябва да се намираме и други, за да има някакъв баланс.
                              Нека има по-малко измамени, а вий ще си намерите друго поприще

п.п....още нещо, не съм писала, че Черкезов е Станчо, а че г-н доцента пише под негово име вероятно го брои като услуга за реклама и финансова помощ
                              само ти, що си се забил....ама карай
                              Last edited by съни(тя); 02.12.2012, 17:51.

Коментар

• Абе СТАЧО ТИ И ДА ПРОПАДНЕ СХЕМАТА , ПОНЕ РАБОТА ЩЕ СИ НАМЕРИШ КАТО ХУМОРИСТ

Коментар

Working...
                                X