IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pro_gambler Разгледай мнение
    хора работещи в чужбина, които виждат в компанията единствения шанс да бъдат отново със семействата си и какви ли още не..
    Ако имаш възможност би ли цитирал къде точно сам писал, че в SCI виждам ЕДИНСТВЕНИЯ си шанс да се завърна в бг. Да сметнал сам че е шанс ,но не и единствения. Сметнал сам че инвестицията си заслужава и сам го направил.Това дали ще бъде успешна инвестиция само времето ще покаже , но не е ли така с всяка една инвестиция?

Първоначално изпратено от pro_gambler Разгледай мнение
    ако ти бе това, което претендираш че си, нямаше да седиш в този форум и да се опитваш да контрираш всяка градивна критика
    В тоя форум по тяхни думи пишат доста заможни хора! Защо те ще си губат времето да коментират или пишат каквото и да било а не си гледат кефа и си харчат парите?
    SCI Пазарува и печели
    Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• Господа, ако познавахте лично пастор Петров, щяхте да имате друго мнение за фамилията SCI!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        БРЯЬЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, ти въпреки, че си бил чорбаджия изедник, харесваш най-великото парче на света !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Поздравче и от мен!

http://www.youtube.com/watch?v=VWIBoAkFoiQ

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
          Момиче, ще се събОдя, но това е единственият смислен разговор, който мога да водя с теб.

Никакви турски филми не гледам, камо ли пък сериали. Въпрос на разбиране - не обичам турската реч.

За друго с теб не мога да говоря, щом опитваш да промиваш мозъците на хора, които уважавам тук. Схемата ви има необходимост от свежи шарани, но няма да убедите никого тук, колкото и да сменяте никове и да почвате диалога отново и отново. Пирамидалните образувания са кухи структури, които мигновено рухват. Това го решавате не вие, от долните нива и ония, които се включат в настоящата криза - ще останат с пръст в уста, за разлика от първите 2-3 нива, които папат и се усмихват блажено.

Това е истината, която не можеш да промениш, ако ще "диван-чапраз" да ми стоиш, за което не се натискам.
          както казах вече след 3 години ако е оцеляла и си е изпълнила плана и е прескочила 5-годишния трап, лично ще се включа в нея, а в момента коментарите на тези които я критикуват и тези които я боготворят са безпочвени!!! Силно се надявам да не се засичам с хората, които ме обиждат в някое от събитията на този клуб...
          Лека вечер на всички и мерси за музикалния поздрав, велики са си.
          we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
            Момче 21 век е събоди се, хората са свободни да правят каквото желаят и с когото желаят все тая от коя религия са. Ти кво си мислиш, че се държим като по глупавите сапунки дето гледате в бг ли? Това че не съм християнка дразни ли те или какво, че се заяждаш за това? и нали си говорехме за сейв къмпани? кво стана та отидохме до хербъллайф ?
            Eeeee, цунки

http://www.youtube.com/watch?v=354MU3l-25M

Коментар

Момче 21 век е събоди се, хората са свободни да правят каквото желаят и с когото желаят все тая от коя религия са. Ти кво си мислиш, че се държим като по глупавите сапунки дето гледате в бг ли? Това че не съм християнка дразни ли те или какво, че се заяждаш за това? и нали си говорехме за сейв къмпани? кво стана та отидохме до хербъллайф ?
              Момиче, ще се събОдя, но това е единственият смислен разговор, който мога да водя с теб.

Никакви турски филми не гледам, камо ли пък сериали. Въпрос на разбиране - не обичам турската реч.

За друго с теб не мога да говоря, щом опитваш да промиваш мозъците на хора, които уважавам тук. Схемата ви има необходимост от свежи шарани, но няма да убедите никого тук, колкото и да сменяте никове и да почвате диалога отново и отново. Пирамидалните образувания са кухи структури, които мигновено рухват. Това го решавате не вие, от долните нива и ония, които се включат в настоящата криза - ще останат с пръст в уста, за разлика от първите 2-3 нива, които папат и се усмихват блажено.

Това е истината, която не можеш да промениш, ако ще "диван-чапраз" да ми стоиш, за което не се натискам.
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

нали вие, мюсюлманките - им стояхте "диван-чапраз", докато те си пият, като сърбат звучно кафето, което сте им направили и поднесли с усмивката на любяща жена? Нали докато те водят диалога, вие следите всяка тяхна мимика и ако се наложи - им подавате шербетя, поставяте с лъжичката и разбърквате енергично, разтръсквайки там едни неща под носа им, след което се отдалечавате и заставате до вратата със свити крака - в ъгъла, в очакване на следващата прищявка?

уфффф, ама и нашите българки май са за специфична критика - как ви научиха да мързелувате...

...е, след 12 години - какво? Вече те разтоварва на почивката и ти казва чао? Не е лошо и българките да се поучат от вас, след 12 годишен брак, обмяна на опит да става...

Коментар

След 12 годишна връзка може би ще разбереш как се почива така. Ако на него му се пие бира в бара, а на мен ми се мързелува в леглото, кое му е лошото всеки да си прави каквото иска? на почивка сме :Д

нали вие, мюсюлманките - им стояхте "диван-чапраз", докато те си пият, като сърбат звучно кафето, което сте им направили и поднесли с усмивката на любяща жена? Нали докато те водят диалога, вие следите всяка тяхна мимика и ако се наложи - им подавате шербетя, поставяте с лъжичката и разбърквате енергично, разтръсквайки там едни неща под носа им, след което се отдалечавате и заставате до вратата със свити крака - в ъгъла, в очакване на следващата прищявка?

уфффф, ама и нашите българки май са за специфична критика - как ви научиха да мързелувате...

...е, след 12 години - какво? Вече те разтоварва на почивката и ти казва чао? Не е лошо и българките да се поучат от вас, след 12 годишен брак, обмяна на опит да става...
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Ако някой от коментиращите се беше запознал с общите условия подробно нямаше да тръбите толкова. Запознайте се с бизнес опцията в компанията и след това обяснявайте, кой е изгорял и кой се е набутал . И последно за 50 лв спестяваш и печелиш от 1 ниво от пазаруване - за 3000 печелиш до "N"та ниво от пазаруване. Никой не дава пари на сила и ако имаше "измамени" щяха до сега, за две години и половина да са се оплакали по всички възможни медии. Е как така - схема, пирамида пък измамените ги няма .Като гледам активността по темата 4-5 човека правт 80% от коментарите , без почивен ден и час . Явно сме ви влезнали под кожата вече, а и нямате друга работа .
                    Приятна вечер и усмихната седмица.

Коментар

Сори ама току що им намерих страницата, така че нямам идея.
                      лелеее хахаххаха вие сте направили страницата им една от най-коментираните, ужас

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Едно е да го кажа аз, друго е ти, трето е да го каже един от най-успешните фонд мениджъри

http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Ackman
                        Както и да е... Тук не говорим за МЛМ компании а за пирамидата SCI.

Tи случайно да знаеш защо изтриха всички критични постове от фейс страницата?
                        Сори ама току що им намерих страницата, така че нямам идея.

Коментар

Това, че си се набутала си е твой проблем. Схемата, която представляваш е ясна за много хора тук. Другите вероятно ще разберат, че не трябва да подхождат лековерно към такива представители на пирамидалните образувания.

Остави празните приказки и дай и пробвай да вкараш диалога в друга плоскост. Ето, например, щом си на почивка, кажи например как почивате вие, мюсюлманите - дори почивайки - пак търсите клиенти, така ли, все в мониторите се взирате? И как виждате почивката по такъв начин? Ама той как те търпи такава - да "почиваш" , без да го отразяваш? Ми сега той си лежи на леглото и чака да ти мине ентусиазЪма, ле? Или на теб ти е все тая - той си "почива" в някоя съседна стая, а на теб това ти е почивката - да ловиш шарани, за да може той да обръща повече внимание на дамите в стаите, в които теб те няма?

Много въпроси се натрупаха, ама както си решиш, де...
                          След 12 годишна връзка може би ще разбереш как се почива така. Ако на него му се пие бира в бара, а на мен ми се мързелува в леглото, кое му е лошото всеки да си прави каквото иска? на почивка сме :Д

Коментар

че то за всички ще намериш подобни изказвания, не само за HL
                            Едно е да го кажа аз, друго е ти, трето е да го каже един от най-успешните фонд мениджъри

http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Ackman
                            Както и да е... Тук не говорим за МЛМ компании а за пирамидата SCI.

Tи случайно да знаеш защо изтриха всички критични постове от фейс страницата?

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE

Коментар

Прав си, компаниите за които работя имат по-високи приходи от продуктите и услугите си и по малко от партньорствата, верно е. Но също и като се замисля за това как се създава компания за отстъпки, пак си идвам на мнение че там нещата са по други. трябва да разрастваш търговци, ама без клиенти неможе, трябва да набавяш клиенти ама без търговци няма как. А тези кото са започнали от самото начало на създаване имаш ли информация дали са закупували франчайзите си или са им били подарявани? аз нямам такава информация затова и питам.
                                чети законите хамериканските и ще разбереш, че тия герои ако бяха в сащ да са на топло вече.

недей да ставаш ПиАр на тази схема...освен ако не си част от нея.

като се замисля съм продавал програми на поне 3 МЛМ компании и знам кое е истина и работещ модел и кое чиста схема....

лека
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X