IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    А ЗАЩО ВСИЧКИ ГУБЯТ ОТ ВАШИЯ БИЗНЕС
    Защо смяташ че всички губят?!?!?, не ли много преселено......губят тези който ги мързи и знаейки че не стават за какъвто и бизнес.....мислят че в МЛМ дават едни пари и той ще ги затрупа с мангизи

Аз бих ти посочел много повече от тези които са успешни в този бизнес не говоря само за SCI

Коментар

ТИ КАТО НЕ СИ ТАКЪВ КОЛКО СПЕЧЕЛИ
      За 15 години в МЛМ индустрията и 14 години като професионален мрежовак, мога да си позволя да се пенсионирам като норвежки пенсионер - мен както и децата ми няма да има нужда да работят повече. Почти всичко което може да се купи с пари вече съм го реализирал и мога да умра спокойно, защото нямам несбъднати мечти.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• АБЕ ТУК ХОРА , КОИТО УЖ ПЕЧЕЛЯТ ВИСЯТ И ЗАРИБЯВАТ ДРУГИ ЗА ДА СИ ИЗБИЯТ ПОНЕ НАЧАЛНИЯ КАПИТАЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
          В МЛМ бизнеса губят само неуверените и стресираните (страхливите) от живота хора. За тях е отредена чиновническата работа при държавни и частни работодатели.
          Факт.
          В живота и изобщо в бизнеса също губят неуверените и страхливите, така че кое го различава? И моля те, не отговаряй "неограничения доход", понеже преди 50-60 страници написах, че лично познавам дърводелец, който изкарва доста по-хубави пари от повечето БП-та. Взети заедно.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• ТИ КАТО НЕ СИ ТАКЪВ КОЛКО СПЕЧЕЛИ

Коментар

А ЗАЩО ВСИЧКИ ГУБЯТ ОТ ВАШИЯ БИЗНЕС
              В МЛМ бизнеса губят само неуверените и стресираните (страхливите) от живота хора. За тях е отредена чиновническата работа при държавни и частни работодатели.
              Факт.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• А ЗАЩО ВСИЧКИ ГУБЯТ ОТ ВАШИЯ БИЗНЕС

Коментар

АКО ИНВЕСТИРАМ 1000 ЛЕВА ВЪВ ВАШАТА ФИРМА КОЛКО ПРОЦЕНТА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ЩЕ МИ ДАДЕТЕ..
                  ФИРМАТА НЕ Е БАНКА.....
                  АКО ГИ ВКАРАШ И НЕ СЕ ПОСТАРАЕШ ДА ПОРАБОТИШ ЗА ДА ГИ УДВОИШ НАПРИМЕР....НЯМА КАК ДА СПЕЧЕЛИШ, НО ПЪК НЯМА ДА ГИ ИЗГУБИШ....МОЖЕШ ДА СИ ГИ ВЪРНЕШ...

Коментар

КОЛКО ЛЕВА ТРЯБВА ДА РИСКУВА ЧОВЕК В ЕДНА ПИРАМИДА ЗА ДА СПЕЧЕЛИ

НА ТАКЪВ ВЪПРОС ТАКЪВ ОТГОВОР.......

КОЛКО ЛЕВА ТРЯБВА ДА РИСКУВА ЧОВЕК В ТРАДИЦИОННИЯ БИЗНЕС ЗА ДА СПЕЧЕЛИ:

И БИХ ДОПЪЛНИЛ МОЖЕШ ЛИ ДА ОТКРИЕШ РАЗЛИКИТЕ М/У ДВАТА БИЗНЕСА

Коментар

• АКО ИНВЕСТИРАМ 1000 ЛЕВА ВЪВ ВАШАТА ФИРМА КОЛКО ПРОЦЕНТА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ЩЕ МИ ДАДЕТЕ..

Коментар

• За да не съм голословен относно риска, погледни общите условия на договора с SCI, чл. 15 Прекратяване на договора. Що за компания ще прекрати договора си с бизнес партньора, ако има преустановяване на дейността на „СКИ” ООД или прекратяване поддържането на уебсайта му;

http://www.sci.sc/documents/obshti-uslovia-all.pdf

Ти голям наивник си бил май.....ти да нямаш усещането че си вечен с тази надежда ли живееш.....ако е така доста разочарования те очакват в живота си....сега е момента да се събудиш и да разбереш че само онзи отгоре е вечен и безгрешен.....

Коментар

• КОЛКО ЛЕВА ТРЯБВА ДА РИСКУВА ЧОВЕК В ЕДНА ПИРАМИДА ЗА ДА СПЕЧЕЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            Брънков съм сигурен че е вътрешен човек, и доста трябва да са му обещали защото навсякъде където стане дума за СЦИ той или е на събитието или убеждава някой или води презентация. Направо си е професионален рибар, захранва добре шараните
                            Казвате че сте Велики, всезнаещи,а се принизявате да коментирате някакви си личност кой как прави бизнес не е интересно,а вие като някакви клюкарки обичащи да гледате в качето на другите почвате да му броите парите,какъв бил и така нататък...много книжки четете за фирменна конспирация.....похвалете се със Вашите успехи или само знаете да приказвате...

И ако разбирате малко от малко МЛМ бизнеса,няма да се учудвате от успехите на 19г младеж за който споменавате или пък другата клюка как Тото е направила милионер на 18тия рожден ден свой клиент......не ги пишете тези неща защото сте елементарни,моля

Коментар

• Първоначално изпратено от S_G Разгледай мнение
                              Добре казано, но за жалост неосъзнато. Като цяло хората които се занимават с МЛМ са дебелокожи, иначе няма как да стане.

За мен хората, които се занимават с това или не могат да го проумеят (балъци) или пък могат и го разбират много добре и се надяват манипулирайки хората около тях да направят пари (мошеници). А ти ми говориш за премерен риск - какво му е премереното, утре ако решиш да излезеш от схемата не можеш, вътрил си се с 3 бона и чакаш и се надяваш, ако твърдиш че това е премерен риск, значи ти си от втория тип хора...
                              Явно си чел нещата тук по диагонал и ако беше вникнал малко повечко щеше да разбереш че тези 3 бона не изчезват в бездънна яма като в традиционния бизнес ако не съумееш да правиш бизнес или пък други фактори те фалират....още повече с такива пари не можеш да правиш и сериозен бизнес......
                              SCI риска да ги загубиш е 0, макар и по дълъг период ще си ги върнеш....ако и в този бизнес се провалиш по една или друга прична..........само не ме питай как...прочети

Коментар

• Първоначално изпратено от S_G Разгледай мнение
                                Привет,

онзи ден и мен ме работиха едни "приятели", с които от 2 години ни свързва само скайп известието потребителя е на линия...потребителя излезе...но ето че хоп, от нищото имат нужда от мен.

след 45 минути облъчване, 45 минути размисъл на трезва глава, сухия остатък за мен е следния:

1. Системата няма реален стабилен фондамент, на който да се изгражда. Няма продукт, физически такъв, върху който да гради реноме.
                                2. Структурата е с явен пирамидален модел. Това за мен значи, че колкото си по-надолу толкова по-зле за теб. Единия ми "приятел" е в нея от 9 месеца и за този период ми показа, че си е избил 3000 лв. инвестиция, на цената на близо 200 привлечени. Което ме кара да мисля, че като при повечето пирамиди първите изкарват пари, вторите донякъде, третите са вече вътре.
                                3. За многото настървени бизнес-акули пояснявам, ГФО е годишен финансов отчет. Той може и да е измекярски, само за пред данъчните (а може би Вие гледате много филми, все пак СКи претендира да е уважаваща се компания), но може и да не е, ако е одитиран особено. За неграмотните - явно че той няма значение, важното е бизнес далаверка да има. Моя човек не беше запознат дали изобщо компанията имала такъв отчет.
                                4. Опитаха се да ми продадат една мечта, един блян за пазари в турция с 90 млрд на месец, от които аз ще печеля малък процент, но в предвид сумата ще се къпя като чичо скрудж в пари. Така драги мечтатели работи всяка пирамида, от времето на Понци та до тая строителната вдъхновила песента на Володя Стоянов...вкарваш едни пари срещу красиви обещания за големи печалби...
                                5. Ако разсъждавам рационално, може би да влезеш в тази пирамида си е заслужавало, ако си сред първите, ако си активен и привличаш много потребители. Заслужавало дотолкова доколкото да си избиеш 3-те бона инвестиция и като се замисля на цената на какво е тази печалба - на родата, на приятелите, на близките, които си вкарал в системата и които с надежда ще чакат да изкарат на свои ред пари. Защото да не се лъжем, идеята не е да продавате карти, а да продавате бизнес пакети, а те струват много пари.
                                6. За всички зайци - замислете се, след близо 3 години съществуване, няма привлечени големи вериги, тези които не биха си позволили да заложат реномето си без една щателна проверка на тази компания. След близо 3 години в сайта им има заведения за бързо хранене и за автомивки, общо взето като от сайт за групово пазаруване. Тези 30% намаление дето ги обещават са мит - вижте колко търговеца реално предлагат 30% - 1 сервиз за коли само, масово намаленията са в диапазона 1-5%. Не Ви ли се струва малко измамно това, малко като отбиване на номера, колкото да покажат че вършат нещо.
                                7. Преди да вкарате баба си в схемата се замислете какво ще стане ако обещаната експанзия никога не се случи? Защото лично аз не вярвам една малка фирмичка в България, да изпрати стотици свои служители из цяла европа за да уговарят фирми да се присъединят към схемата. Това е огромна инвестиция за компания, която не произведежда нищо, която няма продукт, но продава срещу 3000 лв. на човек една мечта.

Стана ми тъжно за тези мои "приятели", че са се вързали така балъшки, но знам ли, единия вече е на плюс, дано и техните приятели също излязат на плюс и дано аз да съм в грешка.

За да избегна излишни въпроси, имам финансово образование и съм лицензиран инвестиционен консултант. Този коментар не е предложение за инвестиция, а само лични разсъждения.
                                Охо, имаме си нова звезда с нов никнейм и това което писал по темата го изразил с други думички в опитат си да създава "масовост" на отрицателни мнение...елементарно....

Коментар

Working...
                                X