If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С Божиновица сте брат и сестра, знаех си че е семейна драма!!!
Ако Черкезов ми дава по левче всеки път, в който споменава името ми, току виж и аз съм се обзавела с някоя баварка Извинявам се, че съм се кротнала, ама тъй като от карти Бене бавят преводите, ми се налага да поработвам Но до колкото виждам, нищо ново няма напоследък по любимата тема...
Миличка, светлината и вярата учат на морал в бизнес. Нима искаш масата българи да останат духовно бедни и да тръгнат по пътя на грешницата Божинова??? Кристина има късмет, че не е живяла преди няколко века - тогава щеше да гори на клада и да бъде бита с камъни, такива като нея едно време са ги наричали вещици! Сега може и да не разбираш ролята на Пастор Петров в нашето общество, учейки ни на доброта и светлина, но като пораснеш ще го осъзнаеш.
Да речем, че съм атеист - това лишава ли ме от правото да бъда "светъл" човек и да се развивам успешно...
Малиии, тука яко сте го обърнали на сектанство. Черкезов, мирясай малко. Какво мислят приятелите ти от монсанто за новото ти влечение? Те до колкото знам не са много религиозни.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Миличка, светлината и вярата учат на морал в бизнес. Нима искаш масата българи да останат духовно бедни и да тръгнат по пътя на грешницата Божинова??? Кристина има късмет, че не е живяла преди няколко века - тогава щеше да гори на клада и да бъде бита с камъни, такива като нея едно време са ги наричали вещици! Сега може и да не разбираш ролята на Пастор Петров в нашето общество, учейки ни на доброта и светлина, но като пораснеш ще го осъзнаеш.
Светлии братко, аз мисля че момичето осъзнава светлата роля на Пастор Петров, но нейното его не и позволява да се отпусне в ума си и да се наслади на звукозаписа на светлите псалми по време на лекциите от Отец Петров.
Наистина има време и тя ще порастне, дори много скоро ще ни благодари за светлите напътсвия идващи от нас, благодарение на силната воля и пожелания на светлото ни братство.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Имам предвид, че вече изцяло пишете извън темата - за лично удоволствие и разтоварване, може би... нищо смислено! Относно постваните молитви, лично мое мнение - там, където се насаждат религиозни догми сред масите - става въпрос за манипулации, а относно коментарите на Черкезов - "накажи глупака с мълчание" и... това е, според мен... А аз мнение и виждане съм си изградила отдавна
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Имам предвид, че вече изцяло пишете извън темата - за лично удоволствие и разтоварване, може би... нищо смислено! Относно постваните молитви, лично мое мнение - там, където се насаждат религиозни догми сред масите - става въпрос за манипулации, а относно коментарите на Черкезов - "накажи глупака с мълчание" и... това е, според мен... А аз мнение и виждане съм си изградила отдавна
Ти да не си сестра на осата Божиновица?
А аз те имах за сестра
Като страничен наблюдател ще кажа, че вече напълно изродихте смисъла на мненията тук във форума и идеята на темата като цяло и взехте да се излагате всичките! Хората искат да прочетат нещо смислено но... и от едната, и от другата страна - уви, не се получава!
Напълно съм съгласен с теб миличка.
Аз смисленото съм го казал още на първа страница в темата. С една дума!!!!
Кажи какво точно те интересува и ако можем, ще помагаме, ако не.... ще пействаме молитви
Аз смисленото съм го казал още на първа страница в темата. С една дума!!!!
Кажи какво точно те интересува и ако можем, ще помагаме, ако не.... ще пействаме молитви
Като страничен наблюдател ще кажа, че вече напълно изродихте смисъла на мненията тук във форума и идеята на темата като цяло и взехте да се излагате всичките! Хората искат да прочетат нещо смислено но... и от едната, и от другата страна - уви, не се получава!
бива ли така да се продаваш? Това не е писано в Божието слово, ти си грешник за това че искаш пари.
Продавам си времето, не себе си.
Даже ме е срам и гнус да ти отговорям
Отново е прав Отец Петров да не пишем във форуми, защото само кръвопийци паразитират върху нашите светли личности и смущават чистите ни аури.
Аз няколко кратно пъти му казах на тоя псевдо Черкезов, да ми пише лично да си даде координаните и да се видим, защото да се прави на кибер-боец това не го прави "светла личност", а го прави страхливец. Жалка работа сте
Ако си готов на среща с мен, трябва да ми преведеш 3000 паунда по банкова сметка и да си запишеш час. Ценя си времето.
Коментар