IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам готов проект за 1 бр ветрогенератор,с мощност 2.5 МВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прочее, по ВЕИ:
    Не е чак толкова важно колко енергия добиваш, колкото, колко може да потребиш за същата цена.
    Факт.

Коментар

• Под 0,5 М при пазар за поне 10 М само за БГ в рамките на една година и над 500 М - в ЕС. Може да връща ок 2 kWh дневно и има размер по-малък от среден пожарогасител. В процедура по патентоване е от 11 месеца. Това-първият. Вторият е ок.350К, за пазара - ами, който носи зиме обувки...
      Last edited by Pyramid; 17.01.2012, 12:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        ...А някой да НЕ ЖЕЛАЕ да се набутва? Има ли такива тук?
        Твоите проекти от какво финансиране се нуждаят?

Коментар

• ...А някой да НЕ ЖЕЛАЕ да се набутва? Има ли такива тук?

Коментар

• SKYWALKER1, изпратих съобщение на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKYWALKER1 Разгледай мнение
              Благодаря ти, но специално за вятър ми трябва.
              ...упорито, значи, желаеш да си пуснеш парите по вятъра? Е, късмет, тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                Хе!

Моят човек има адреси на "готови проекти", според както ти ги виждаш, но за фотоволтаични обаче.

И двете линии са кауза пердута за мен, но щом ЕССР дава пари - защо да не ги вземем?
                --------------------------------------------

Та този мой приятел има зад гърба си това, за което питаш, но не за ветрилки, а за слънчеви панелки.

Ако ти е едно и също, мога да ти дам негов мрежов адрес, и от там нататък ще си говорите пряко.

Аз свършвам дотук.
                Благодаря ти, но специално за вятър ми трябва.

Коментар

• Хе!

Моят човек има адреси на "готови проекти", според както ти ги виждаш, но за фотоволтаични обаче.

И двете линии са кауза пердута за мен, но щом ЕССР дава пари - защо да не ги вземем?
                  --------------------------------------------

Та този мой приятел има зад гърба си това, за което питаш, но не за ветрилки, а за слънчеви панелки.

Ако ти е едно и също, мога да ти дам негов мрежов адрес, и от там нататък ще си говорите пряко.

Аз свършвам дотук.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKYWALKER1 Разгледай мнение
                    И все пак, имам ли реално такъв проект за продажба?
                    Не.
                    Мисълта ми беше и мислех, че това питаш - би могъл да го подготви и реализира до ниво "чакане на одобрение".

Коментар

• И все пак, имам ли реално такъв проект за продажба?

Коментар

• Коментар

• Аз съм съгласен, господа, за измислената "зелена" енергия.

Но... ЕССР дава грешни пари по тази линия и, като така, може и да се направи и проект, който да бъде одобрен.

А това, че е порочно и е на наш гръб, не е в темата на тази тема, според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Абе пич, ще - ме...дрън-дрън....ти знаеш ли колко такива генератори има изградени и стоят като паметници около Каварна......нищо от тях не се одобрява в момента, няма ще, няма ме....
                            Една "зелена" идиотия!
                            Ние да не сме Холандия. Тук от вятър няма как да спечелиш.
                            Ама вятърничави колкото искаш...
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Пирамиде,
                              моят познат е много печен и "ще" е верно за неговите разработки.

Но време не може да даде, ако сме си в България.
                              Виж, ако му искаш разработен бизнес-план в Германия, ще ти даде и времевите срокове в договора
                              Абе пич, ще - ме...дрън-дрън....ти знаеш ли колко такива генератори има изградени и стоят като паметници около Каварна......нищо от тях не се одобрява в момента, няма ще, няма ме....

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Това твърдо "Ще", преди всякакъв кОнкурс малко ме притеснява
                                Пирамиде,
                                моят познат е много печен и "ще" е верно за неговите разработки.

Но време не може да даде, ако сме си в България.
                                Виж, ако му искаш разработен бизнес-план в Германия, ще ти даде и времевите срокове в договора

Коментар

Working...
                                X