IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам до 5 % от въглищна концесия в БОТСУАНА

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Супер , в тоя форум става все по весело.........то кво ли и да очаква човек с тая разкапана здравна система!
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ivocalize1 Разгледай мнение
      искам да си купя акции на Hodges Resources Ltd. WKN:A0F6LJ ISIN:AU000000HDG9

mail 1@jabse.com
      ей тва

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
        Силни международни контакти 5 милиона инвестиция за минни операции а ползвате беплатен .тк домейн сигурно ви липсват дребни $10 за да си купите точка ком

http://www.dot.tk/en/index.html?lang=en
        лапето е намерило това из нета Иначе компанията е регната на австралийска борса.
        http://www.hodgesresources.com.au/

имат и адр-и в щатите по спомен. На скоро някой тук пак беше пуснал за нея. Ще се разровя

Коментар

• Ние сме инвестиционен клуб, в случая осъществяваме посреднически услуги на наш партньор.
          Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
          Защо не?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнение
            Ние сме хора предприемачи, с изключително силни международни контакти!
            http://planetlab.tk/
            Силни международни контакти 5 милиона инвестиция за минни операции а ползвате беплатен .тк домейн сигурно ви липсват дребни $10 за да си купите точка ком

http://www.dot.tk/en/index.html?lang=en
            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Нети,стига си трупал мнения де!!!
              Ми то кво друго ни остана в тоя форум .....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                А ми ето, аз съм насреща. Предлагам бартер срещо наследството ми.
                Нети,стига си трупал мнения де!!!

Коментар

• пич, нали се сещаш че в момента се ебаваш с публична компания. А нашата комисия горката нали знаеш, че най сериозната и дейност е да лови спамаджии в Инвесторчето

Коментар

• продавам до 5 % от въглищна концесия в БОТСУАНА
                    Аха.
                    - А нещо дървено в Габон да предложиш ?

Коментар

• Много се радвам, че се завърна. Липсвахте ми. Обаче ..... искам включване от многоуважавания д-р Черкезов, да каже какво мисли за тези инвестиции, защото според мен само на него може да се име доверие тук!!!!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Ще влезнат, ако ги пуснем!
                        Имаме възможност да пуснем 4 боинга, да брамчът вътрешни полети в Иран. Инвестицията се избива за 2 години. Подробности на личен.
                        Защо не?!

Коментар

За Боингите офертата е актуална, в момента осъществяваме конкурс за стратегически инвеститор (ако има такива, все още могат да се включат)!
                          нещо ви цакат с топла бира. Катарските авиолинии влизат в БГ

Коментар

• За Боингите офертата е актуална, в момента осъществяваме конкурс за стратегически инвеститор (ако има такива, все още могат да се включат)!
                            Защо не?!

Коментар

• ко стана с боингите уе пич

Коментар

Това не е спам, а сериозна оферта! Публикувал съм я във всички бизнес портали!
                                А ми ето, аз съм насреща. Предлагам бартер срещо наследството ми.

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Аз пък съм г-жа Ханиса Мбонго-Мбембе, вдовица на почитаемия г-н Хасан-Чарлз Мбонго-Мбембе от Нигерия. Имам проблеми с наследството, възлизащо на около $ 350 млн. Не мога да го изнеса от Нигерия и търся вашето съдействие. Ако ми предоставите банкова сметка, по която да мога да преведа парите, ще получите 10%.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X