Заключвам темата. При интерес може да си пишете ЛС.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам до 5 % от въглищна концесия в БОТСУАНА
Collapse
Заключена.
X
X
-
Моля, да считате офертата за неуместна шега
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнениеМалко е тъжно, че за повечето хора Ботсвана, Габон и Нигерия е едно и също.
Но пък ако офертата е сериозна, изборът на консултант изглежда не е.
В същност е МНОГО ТЪЖНО , факт които ще бележи развирието на страната за десетилетие . Наи-вероятно още едно изгубено такова.
Моля, да считате офертата за неуместна шега .Заблудих се от името на сайта Investor че това е някакъв инвеститорки форум. За което моля да ме извените.
info@planetlab.tk
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеИ мойта тарифа е такава, ама като искан сериозни, това е парата. Ония ден единия ми вика, ко стана вече трета година ми търсиш клиент, па аз му казах "Такъв клиент изпада веднъж в живота и то ако имаш късмет". И те така.
Направо уби рибатаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеИ мойта тарифа е такава, ама като искан сериозни, това е парата. Ония ден единия ми вика, ко стана вече трета година ми търсиш клиент, па аз му казах "Такъв клиент изпада веднъж в живота и то ако имаш късмет". И те така.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЧовек който с два телефона стига до всякъде, не му се налага да работи по подобни въпроси изобщо.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениевзимам 2 500 евро месечно за търсене на клиент
И мойта тарифа е такава, ама като искан сериозни, това е парата. Ония ден единия ми вика, ко стана вече трета година ми търсиш клиент, па аз му казах "Такъв клиент изпада веднъж в живота и то ако имаш късмет". И те така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМога да поема задачата, взимам 2 500 евро месечно за търсене на клиент плюс 8% при евентуална сделка, договор за 6 месеца, ексклузивен разбира се!
Няма да намерите друг във България, който да се наеме.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЧовек който с два телефона стига до всякъде.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеНие сме инвестиционен клуб, в случая осъществяваме посреднически услуги на наш партньор.
Между другото Африка е огромна мина за подземни блага, само България няма концесии там или?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМога да поема задачата, взимам 2 500 евро месечно за търсене на клиент плюс 8% при евентуална сделка, договор за 6 месеца, ексклузивен разбира се!
Няма да намерите друг във България, който да се наеме.
ПоклонЪ !Last edited by Pyramid; 27.08.2011, 12:19.
Коментар
Коментар