IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам до 5 % от въглищна концесия в БОТСУАНА

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Заключвам темата. При интерес може да си пишете ЛС.
    रादोस्त

Коментар

• Истината е че в момента с напечатени пари източват златото и диамантите на Африка. Всичките ресурси отиват в САЩ, Русия и Европа.
      Ужас!!!!!!!!!!!!!!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Моля, да считате офертата за неуместна шега

Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
        Малко е тъжно, че за повечето хора Ботсвана, Габон и Нигерия е едно и също.
        Но пък ако офертата е сериозна, изборът на консултант изглежда не е.

В същност е МНОГО ТЪЖНО , факт които ще бележи развирието на страната за десетилетие . Наи-вероятно още едно изгубено такова.
        Моля, да считате офертата за неуместна шега .Заблудих се от името на сайта Investor че това е някакъв инвеститорки форум. За което моля да ме извените.

info@planetlab.tk
        Last edited by morupule; 24.03.2012, 13:03. Причина: правопис

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
          И мойта тарифа е такава, ама като искан сериозни, това е парата. Ония ден единия ми вика, ко стана вече трета година ми търсиш клиент, па аз му казах "Такъв клиент изпада веднъж в живота и то ако имаш късмет". И те така.
          Ха,ха.
          Направо уби рибата
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
            И мойта тарифа е такава, ама като искан сериозни, това е парата. Ония ден единия ми вика, ко стана вече трета година ми търсиш клиент, па аз му казах "Такъв клиент изпада веднъж в живота и то ако имаш късмет". И те така.
            Какво работиш момче?
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Човек който с два телефона стига до всякъде, не му се налага да работи по подобни въпроси изобщо.
              Евала, докторе!
              Custodite sortem vestram

Коментар

взимам 2 500 евро месечно за търсене на клиент

Коментар

• Браво Черкезов- як бизнес въртиш

Коментар

Мога да поема задачата, взимам 2 500 евро месечно за търсене на клиент плюс 8% при евентуална сделка, договор за 6 месеца, ексклузивен разбира се!
                    Няма да намерите друг във България, който да се наеме.
                    Е тук вече трябва да си си намерил маистора ..... в смисъл ПРАВИЛНИЯ ПОСЛЕДНИК !
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Човек който с два телефона стига до всякъде.......
                      Особенно, когато се обажда по единия и вдига другия.........

Коментар

• Черкезов ти ли со този човек- да не си се обаждал на Обама и Путин

Коментар

• Човек който с два телефона стига до всякъде, не му се налага да работи по подобни въпроси изобщо.

Коментар

• Черкезов много малко пари му иоскаш за да работиш за него

Коментар

• Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнение
                              Ние сме инвестиционен клуб, в случая осъществяваме посреднически услуги на наш партньор.
                              Какво стана с тази мина? Защо не отговаряш на лични г-н Биг Мастер?

Между другото Африка е огромна мина за подземни блага, само България няма концесии там или?

Коментар

Мога да поема задачата, взимам 2 500 евро месечно за търсене на клиент плюс 8% при евентуална сделка, договор за 6 месеца, ексклузивен разбира се!
                                Няма да намерите друг във България, който да се наеме.
                                Dohturus, ти си възхитителен. Решил си им проблемите на хората. А аз тъкмо се бях затъжил, ' баси, че няма да си намерят майстора
                                ПоклонЪ !
                                Last edited by Pyramid; 27.08.2011, 12:19.

Коментар

Working...
                                X