Ке паса Наивник, просто съм проявил чувство за хумор.Не е мой проблем че някой си го е забравил вкъщи Компренде, амигос?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся предприемачи, предлагам реални възможности.
Collapse
X
-
Абе пале, как да те вземат насериозно хората???
investi
03.07.2010, 20:41
Някой спомена Д-р Черкезов. Дадох му 30 000лв., сега съм на 14 300. Казах му да ми ги връща отдавна, но Д-р Черкезов твърди че вече влизал във форма и щял да ги направи 50 000к. до края на годината да имам търпение. Един от неговите трейдъри бил направил гаф, но сега лично той ще се заеме със сметка ми.
Някой имал ли е опитности с Д-р Черкезов?
Какво ще ме посъветвате?
Управляват ми парите вече два месеца...
Възможно ли е с една грешка, да отидат 15 000 лв?!
Как мога да разбера дали това което ми казва Черкезов е истина?! Дали наистина са изгубили 15 000 или повече...?
Аз нищо не разбирам от Форекс, но хората на Доктора, бяха много убедителни.
Коментар
-
Хахаха, събрах в темата всички бивши военни и хора които вместо да възпитават децата си, киснат тук и се опитват да остроумничат.
Хора, ви сте роби на собственото си невежество.
Моля, не използвайте форума за душевен отдушник и разтуха от личните си неуспехи в живота! Няма да станете по щастливи, от това да трупате грешни концепции и заключения от предложенията ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеТърся предприемачи имащи свободни 25 000 долара за инвестиция в бизнес с осигурен пазар за 10 години! Тези 25 000 са за правна проверка на фирмата, заплащане на американски консултант, преправяне и донастройване на бизнес плана за България. Осигурявам технология, бизнес план, 100% кредит от ексим банк, поне 5 годишен договор за изкупуване на бъдещата продукция. Себестойността на бизнеса може да бъде за 2 до 10м. евро. Търсят се фирми които да поемат отговорността и да работят.
Па поискай си да ти изпратят по сто-двеста лева и ти ще им предоставиш бизнес план или литература някаква. Може некой да се върже. И му пращаш някакви брошурки и това е...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеКолеги, вместо да се опитвате да бъдете остроумни, вземете обърнете внимание на жените или мъжете си(за колегите гейове).
Знаете ли че сърказма който проявявате е прикрита злоба и завист, и от тези действия няма да ви олекне
Предложението е реално, но не е за хора с робска психика, каквито се пръвърнаха 99% от Българите във България.
П.С.
Пирамид, другата тема за проекти между 5 и 100М., няма нищо общо с тази. А за твойте проектчета, пак ти казвам да си намериш Ангел. Никоя сериозна американска банка, няма да се занимава с дребните стотинки които ти трябват. Още по-малко посредник би се нагърбил с тази работа.Успех.
ТИ СИ ОБЩОТО. А, ако двете теми нямат нищо общо, говориш за себе си. Интересно ми е, как така, с нищо общо, ще цериш робските психари /сам каза, много ще да са, цели 99% тук (като представителна извадка), а? Това пита сЪрказма, дето го проявяваме. Ама той е от Лукаваго.
Коментар
-
Колеги, вместо да се опитвате да бъдете остроумни, вземете обърнете внимание на жените или мъжете си(за колегите гейове).
Знаете ли че сърказма който проявявате е прикрита злоба и завист, и от тези действия няма да ви олекне
Предложението е реално, но не е за хора с робска психика, каквито се пръвърнаха 99% от Българите във България.
П.С.
Пирамид, другата тема за проекти между 5 и 100М., няма нищо общо с тази. А за твойте проектчета, пак ти казвам да си намериш Ангел. Никоя сериозна американска банка, няма да се занимава с дребните стотинки които ти трябват. Още по-малко посредник би се нагърбил с тази работа.Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИ аз осигурявам кредит, бизнес план и реализация на продукцията, дори предлагаме на наши клиенти лизинг на семена без покритие за 6г. напред! Бизнеса се изплаща за 2-3 години, и после на Хавай. Търсим фирми заети в земеделието, които да станат партньори на най-известната компания в света. Разбира се това е и отговорност голяма!
Верно, интересна алтернатива на "Инвести".
Прочее, подушвам, че сте от една порода.
...да не кажа, от едно и също IP - такива сте ми сладки и двамцата...
А на анонимния комарджия ще предложа да си ги запази, щото иначе, гори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеТърся предприемачи имащи свободни 25 000 долара за инвестиция в бизнес с осигурен пазар за 10 години! Тези 25 000 са за правна проверка на фирмата, заплащане на американски консултант, преправяне и донастройване на бизнес плана за България. Осигурявам технология, бизнес план, 100% кредит от ексим банк, поне 5 годишен договор за изкупуване на бъдещата продукция. Себестойността на бизнеса може да бъде за 2 до 10м. евро. Търсят се фирми които да поемат отговорността и да работят.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеТърся предприемачи имащи свободни 25 000 долара за инвестиция в бизнес с осигурен пазар за 10 години! Тези 25 000 са за правна проверка на фирмата, заплащане на американски консултант, преправяне и донастройване на бизнес плана за България. Осигурявам технология, бизнес план, 100% кредит от ексим банк, поне 5 годишен договор за изкупуване на бъдещата продукция. Себестойността на бизнеса може да бъде за 2 до 10м. евро. Търсят се фирми които да поемат отговорността и да работят.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеТърся предприемачи имащи свободни 25 000 долара за инвестиция в бизнес с осигурен пазар за 10 години! Тези 25 000 са за правна проверка на фирмата, заплащане на американски консултант, преправяне и донастройване на бизнес плана за България. Осигурявам технология, бизнес план, 100% кредит от ексим банк, поне 5 годишен договор за изкупуване на бъдещата продукция. Себестойността на бизнеса може да бъде за 2 до 10м. евро. Търсят се фирми които да поемат отговорността и да работят.
Съвсем взехте хората за охлюви.
Коментар
-
Търся предприемачи, предлагам реални възможности.
Търся предприемачи имащи свободни 25 000 долара за инвестиция в бизнес с осигурен пазар за 10 години! Тези 25 000 са за правна проверка на фирмата, заплащане на американски консултант, преправяне и донастройване на бизнес плана за България. Осигурявам технология, бизнес план, 100% кредит от ексим банк, поне 5 годишен договор за изкупуване на бъдещата продукция. Себестойността на бизнеса може да бъде за 2 до 10м. евро. Търсят се фирми които да поемат отговорността и да работят.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар