IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся бизнес за най-новото велико географско откритие, сравнимо с Мачо Пикчо!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много готин този Черкезов , а ... само с какви бизнес предложения ни залива .. Превърна Инвестора в карлуковски сайт ... но не им пука на собствениците .. Важно импресии да има ... простотиите не са важни ..

А бе инвестора почвам да си мисля че такива като черкезов , гигоу , коки вие им плащатете да ви пълнят селския форум ...

Коментар

• някоя банка няма ли да ти даде заем за самолети срещу гаранция нотариалния ти акт за този вулкан?
      ама те май искат и свидетелство, че не си ненормален, сигурно затова търсиш външен инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнение
        Заповядаш в офиса ми в София с 5К евро, и ще ти отделя един час!
        Аз съм известен човек във България и не мога да се разкривам на анонимници.
        Еми кажи кой си в крайна сметка, защо си седнал да се криеш зад анонимни никове? Бизнес с никове не правя, а и не вярвам, някой в тоя форум да е толко безразсъдно смел, че да прави бизнес с никове! Прати ми визатка на ЛС, ако перценя, че името ти наистина значи нещо, ще ти преведа 5 К предварително, преди да дойда в офиса ти.

Оф топик: Абе скоро на някой от вас, не се ли и обаждал Спиро (Герги, Иван, Стефан и т.н.) от Търговище, за оня бизнес с лагерите, специалните части за едни машини в един завод и за разни там други бизнес идеи?
        Съзирам бясна прилика с теми от рода на Вулкана и Боинга?
        Last edited by cmexypko; 08.02.2011, 12:14.
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          колега,
          заповядай е моя офис на четвърти километър - да обсъдим бъдещите инвестиции. Носи си 2 пижами и пантофи.
          ++++++++++
          podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Човека има бизнес за милярди, вместо да му помогнете вие завиждате безсрамници!
            На запад щяха да му подкрепят проекта с донорска програма!
            черкезов, запомни, че "мачо пикчо" се пише "мачУ пикчУ" - с У накрая и на двете думи

черкезов, има един ник във форума "гигоу" --- и той е неграмотен като теб -> да не сте един и същи човек освен останалите ти разновидности

черкезов, мисли по-мащабно бе човек --- какви са тези нотариални актове на вулкани --- виж има мажоритари на БФБ които са си купили билет за космоса, но не знаят на коя дата ще им е полета ---------- >>> зацепваш ли за какво ти говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Човека има бизнес за милярди, вместо да му помогнете вие завиждате безсрамници!
              А така де, да си дойдем на думата, т.е. на ника

Айде дерзай с вулканите и самолетите

Коментар

• Човека има бизнес за милярди, вместо да му помогнете вие завиждате безсрамници!
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Приемаме всякакви предложения за вулкани, бизнес, патенти, лекарства против рак, пенкилери и спасяване на човечеството. Първокласно обслужване, няма да съжалявате.

За контакти, моля посетете нашия уеб сайт:

http://www.svnaum.com/
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

колега,
                    заповядай е моя офис на четвърти километър - да обсъдим бъдещите инвестиции. Носи си 2 пижами и пантофи.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      ...............
                      Кажи в тая връзка ти кой си, щото съм сигурен, че си шарлатанин? Дай координати на твоя вулкан откъм геоморфоложко отношение?
                      Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
                      Защо не?!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        И на мен мнооооооооооооогоооо ми прилича на него
                        Не само ви прилича, ами е баш тоя
                        Тема след тема бичи , Боинги купува, вулкани продава
                        Абе, Черкез, вземи се подпиши отдолЕ, не заблуждавай хората

Коментар

Подходящи дестинации за гей туризъм

Коментар

...............
                            Кажи в тая връзка ти кой си, щото съм сигурен, че си шарлатанин? Дай координати на твоя вулкан откъм геоморфоложко отношение?

Коментар

• http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CDMQ9QEwBA
                              Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
                              Защо не?!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                абе,що ми прилича на тоя с гмо-тата
                                И на мен мнооооооооооооогоооо ми прилича на него
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X