IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на битови отпадъци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съгласен съм с коментара на berbata - в България дори и да имаш желанието понякога е много трудно да помогнеш отколкото да навредиш....

Блиндирани Врати

Коментар

• Нищо не рециклирам, защото напоследък няма чорапогащници (очевидно свалянето е само на приказки), и затова машината за рециклиране стои празна и ръждясва

Коментар

• Първоначално изпратено от rosenm Разгледай мнение
        Мдаа, виждам че спамиш на няколко места едновременно и си загубил нишката на разговора За да рециклирам чорапогащника, защото ти като го свалиш сигурно ще купиш на дамата нов, ще трябва да знам от какво е произведен за да избера подходящата технология
        Какво да правя. Спамя си... Тежък ден имах и сега малко се разтоварвам. Просто нямам по-добра алтернатива за днес. А ти нещо рециклирал ли си до момента?

Коментар

• Мдаа, виждам че спамиш на няколко места едновременно и си загубил нишката на разговора За да рециклирам чорапогащника, защото ти като го свалиш сигурно ще купиш на дамата нов, ще трябва да знам от какво е произведен за да избера подходящата технология

Коментар

И аз мога Ама за да го рециклирам трябва да знам от какво е произведен!
            Значи ли това, че ще заведеш студентите да гледат как се рециклира боклук без да знаеш от какво е произведен

Коментар

Е как кава полезност? Ти да искаш да те оперира хирург, който не е имал практика?
              А синът ти, не знам колко е голям, но сигурно вече знае как се пише тази дума
              като знам какъв съм инженер как да отида на лекар
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• И аз мога Ама за да го рециклирам трябва да знам от какво е произведен!

Коментар

Е как кава полезност? Ти да искаш да те оперира хирург, който не е имал практика?
                  Не, но спокойно мога да сваля дамски чорапогащник без да знам как се произвежда

Коментар

• Първоначално изпратено от v_antonova1986 Разгледай мнение
                    Да обаче българите сме селяни, нали знаеш селяните къде си изхвърлят боклука. Да "накрай село".
                    гражданите пък през терасата
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Е как кава полезност? Ти да искаш да те оперира хирург, който не е имал практика?
                      А синът ти, не знам колко е голям, но сигурно вече знае как се пише тази дума
                      Last edited by rosenm; 01.04.2011, 20:36.

Коментар

Ето тук малко си сбъркал)

За ограмотяване-http://rechnik.info/%D0%B2%D0%BE%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D1%80
                        Ееее, посипвам си главата с пепел Довечера ще споделя със сина си как се пише думата ВОАЙОР Благодаря ти много!
                        А сега сериозно. Какво преподаваш и къде? И каква полезност ще донесе на студентите ти да ги заведеш в завод за преработка на битови отпадъци?

Коментар

• Ето тук малко си сбъркал)
                          Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Абе инвесторе, какво става с този часовник? Когато съм логван всичко е наред. Когато не съм и само воаьорствам съобщенията се показват с час назад
                          За ограмотяване-http://rechnik.info/%D0%B2%D0%BE%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D1%80
                          Last edited by rosenm; 01.04.2011, 20:21.

Коментар

• Наивник, две думи написани в свободен стил не са проблем. Тези червенички буквички, които ти извадиха очите на теб са правилни, включвам и себе си и теб в числото на тези които лъжат че правят нещо, затова граматиката ми е правилна. А такива като теб дето цял ден се чудят кой индекс да качат и кой да свалят - от това гръмна икономиката на много страни

Коментар

• рециклиране

Здравейте! Преподавател съм в Технически Университет-София. Имам желание да заведа група студенти да разгледат някаква инсталация за рециклиране на отпадъци. Писах на разни фирми, никой не откликва. Някой може ли да помогне да покажем нещо истинско на малдите хора и да им промениме начина на мислен или само ще усвояваме пари и ще лъжеме Запада че правиме нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                                Не си губи времето. В БГ от закостеняло мислене, минаваме директно на корпоративно с мафиотски оттенък. Не случайно най-проспериращи са фирмите по сметосъбирането и сметоизвозване, изкупуване на вторични суровини, цветни и черни метали.
                                Бих ти предложил нещо по-различно: Сигурно си гледал по американските филми, как в кухненските мивки, вместо сифон, има миксер. И всички биологични отпадъци от кухнята се смилат и отиват в канализацията. Вместо да вмирисват кошовете за боклук, те се смесват с фекалните води, и ведно с тях ферментират. В Ню Йорк има 27 подземни пречиствателни станции.Земята е скъпичка. Пречистената вода се връща обратно в питейната канализационна система. А ферментиралата биологична маса се товари на влакови композиции и заминава за наторяване в степните райони на Луизиана и Аризона. Такава е картинката в буквално всички мегаполиси по света. Как си представяте и един тон фекалии да бъде депониран във или около някой такъв град? Било то Москва или Истанбул.Това е и бизнес и държавна политика. Само у наше село СФ сме с десетилетия назад от белите градове. Веднъж пречистваме отпадъчните води. Втори път строим депа за утайките от пречиствателните станции и ги третираме като опасни. Та за сега това е неусвоена територия в БГ. По цялата верига има място за печеливш бизнес. Стига градоначалниците и политиците ни да са в час. Рано или късно Европа ще ни принуди да прави това. И който е подготвен, ще е с едни гърди напред.
                                Да обаче българите сме селяни, нали знаеш селяните къде си изхвърлят боклука. Да "накрай село".
                                Отслабване, Бързо Отслабване, Otslabvane, Как Да Отслабна

Коментар

Working...
                                X