ок :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция в дървен материал
Collapse
X
-
Re: Инвестиция в дървен материал
Първоначално изпратено от AvalaonПървоначално изпратено от KMETAПървоначално изпратено от Avalaon[Аз пиша само под своя ник. Проверявайте каквото си искате.
А ти кмете след като осра не малко теми в едно друго форумче и тук ли се премести ? Между другото там спрях да пиша , а и не само аз точно заради теб и още двама-трима. Гащник !
Черкезов чул не до чул и са обаждаш неподготвен!!!
Засрами са!!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETAПървоначално изпратено от Avalaon[Аз пиша само под своя ник. Проверявайте каквото си искате.
А ти кмете след като осра не малко теми в едно друго форумче и тук ли се премести ? Между другото там спрях да пиша , а и не само аз точно заради теб и още двама-трима. Гащник !
Засрами са!!!
И върви другаде, не ми осирай темата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon[Аз пиша само под своя ник. Проверявайте каквото си искате.
Засрами са!!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от AvalaonМоля, за инфо / линк към източници на инфо или някой да сподели опит / за инвестиция в засаждане на дървета. Идеята е да се засадят преблизително 20-на декара с дървета / мисля си за тополи / с цел продажбата в бъдеще на дървен материал.
Интересува ме инфо за рентабилността на видовете, срок , цени и т.н.
Между другото, инфото ми за възвръщаемостта / по примери / е за солидни суми и % / който каквото предпрочита /.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalaonМоля, за инфо / линк към източници на инфо или някой да сподели опит / за инвестиция в засаждане на дървета. Идеята е да се засадят преблизително 20-на декара с дървета / мисля си за тополи / с цел продажбата в бъдеще на дървен материал.
Интересува ме инфо за рентабилността на видовете, срок , цени и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BoscoЗвучи интересно, но трябва да се огледа от всички посоки - доста смятане + прогнози със съмнителна точност от днешния хоризонт, а има и държавна регулация, дето уж трябва да е предвидима, пък и с бай Мангал не знам как ще се спогодиш да не кълца
Па дай Боже един ден борсата върне повечко и природата да излезе на файда![/img]
Фундаментът на идеята е пределно прост : засаждат се n-броя дървета и след n-броя годинки започват да се секат, като се засаждат нови. При 20-на декара на година по 1-2 декара, приблизително. Дървеният материал ------ се продава на трупи и т.н. Примамливо просто.
Въпросът ми беше за ориентир към вид дървета, някакви тънкости по оформянето на инвестицията / дали на фирма, дали на частно /, някакви изисквания към земята и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AvalaonМоля, за инфо / линк към източници на инфо или някой да сподели опит / за инвестиция в засаждане на дървета. Идеята е да се засадят преблизително 20-на декара с дървета / мисля си за тополи / с цел продажбата в бъдеще на дървен материал.
Очевидно , тук съществуват рискове, които не биха могли да се избегнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETAПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AvalaonМоля, за инфо / линк към източници на инфо или някой да сподели опит / за инвестиция в засаждане на дървета. Идеята е да се засадят преблизително 20-на декара с дървета / мисля си за тополи / с цел продажбата в бъдеще на дървен материал.
Черкезов вече с колко ника си ? И сам си пускаш теми и си отговаряш....
Явно са те изтървали от някое ЖЪЛТО заведение 24/7....
Ама защо не те прибират обратно???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от KMETAJay Gould абе не си от вчера в тоя форум засрами се малко!!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETAJay Gould абе не си от вчера в тоя форум засрами се малко!!!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AvalaonМоля, за инфо / линк към източници на инфо или някой да сподели опит / за инвестиция в засаждане на дървета. Идеята е да се засадят преблизително 20-на декара с дървета / мисля си за тополи / с цел продажбата в бъдеще на дървен материал.
Черкезов вече с колко ника си ? И сам си пускаш теми и си отговаряш....
Явно са те изтървали от някое ЖЪЛТО заведение 24/7....
Ама защо не те прибират обратно???Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalaonМоля, за инфо / линк към източници на инфо или някой да сподели опит / за инвестиция в засаждане на дървета. Идеята е да се засадят преблизително 20-на декара с дървета / мисля си за тополи / с цел продажбата в бъдеще на дървен материал.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Звучи интересно, но трябва да се огледа от всички посоки - доста смятане + прогнози със съмнителна точност от днешния хоризонт, а има и държавна регулация, дето уж трябва да е предвидима, пък и с бай Мангал не знам как ще се спогодиш да не кълца
Па дай Боже един ден борсата върне повечко и природата да излезе на файда![/img]
Коментар
Коментар