Прав сте stanis за дома в Яворец. Направен е за печалба, а не толкова от съпричастност за съдбата на възрастните хора. Чак пък луксозен, но цените са направо за хотел-лукс категория.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да инвестирам в така наречените Старчески домове
Collapse
X
-
аз имам подходяща сграда за старчески дом
Първоначално изпратено от Sonq Разгледай мнениеаз търся сграда
Коментар
-
Първоначално изпратено от RadostBr Разгледай мнениеНай луксозния частен старчески дом се намира в китното балканско селце - с.Яворец,общ.Габрово.Потърсете ни на www.goldenyears.bg и ще се убедите!Капацитета ни е само 10 места,а асистентите ни са 9.И таксите ни са едни от най ниските.Ние не работим толкова за печалба, а за удоволствие.В момента разполагаме само с 1 женско място.
Коментар
-
Предлагам луксозни условия
Най луксозния частен старчески дом се намира в китното балканско селце - с.Яворец,общ.Габрово.Потърсете ни на www.goldenyears.bg и ще се убедите!Капацитета ни е само 10 места,а асистентите ни са 9.И таксите ни са едни от най ниските.Ние не работим толкова за печалба, а за удоволствие.В момента разполагаме само с 1 женско място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТова със старческите домове е много добра и перспективна инвестиция според мен. Единственото сигурно и предвидимо нещо в България, е че ще има все повече пенсионери и рано или късно държавата ще започне да съкръщава разходите, като ги насочва по един или друг начин към старчески домове.кгс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iren_Iren Разгледай мнениеЗдравейте на всички!
Темата май е зациклила, но имам един странен въпрос.
Искам обаче да го споделя с вас. От няколко месеца, по-скоро от пролетта, вследствие на заболяване на баща ми, който беше в доста тежко положение имахме намерение да го настаним в хоспис. Свързах се с няколко, но за съжаление, това което видях не ме очарова особено. Няма да говоря за занемарените условия и миризмата, която е ужасна. Но цените са направо сразяващи.
Баща ми е малко по-добре, пък и с акъла си - както се казва - и се отказахме от тази идея. Поне в този момент, защото състоянието му няма да се подобрява, а точно обратното.
Та, обикаляйки и търсейки подходящ хоспис се замислих и реших да попитам и вас.
Ако хосписа е извън София, но е заложил на качеството, а цените му са горе-долу същите, като в София, какво бихте избрали да оставите вашия близък? В този, който е близо и е меко казано ужасен или този, който е с качествено обслужване, но е по-далеч?
Коментар
-
Мнение за хоспис
Здравейте на всички!
Темата май е зациклила, но имам един странен въпрос.
Искам обаче да го споделя с вас. От няколко месеца, по-скоро от пролетта, вследствие на заболяване на баща ми, който беше в доста тежко положение имахме намерение да го настаним в хоспис. Свързах се с няколко, но за съжаление, това което видях не ме очарова особено. Няма да говоря за занемарените условия и миризмата, която е ужасна. Но цените са направо сразяващи.
Баща ми е малко по-добре, пък и с акъла си - както се казва - и се отказахме от тази идея. Поне в този момент, защото състоянието му няма да се подобрява, а точно обратното.
Та, обикаляйки и търсейки подходящ хоспис се замислих и реших да попитам и вас.
Ако хосписа е извън София, но е заложил на качеството, а цените му са горе-долу същите, като в София, какво бихте избрали да оставите вашия близък? В този, който е близо и е меко казано ужасен или този, който е с качествено обслужване, но е по-далеч?
Коментар
-
Изключително полезна тема. Дано просъществува в близките трисетина години.
Преди няколко дни проведох инструктаж на сина ми как да ме изпрати в старчески дом след като ме лепне старческата деменция или алцхаймера.
Сега съм спокойна - трябва само да му кажа, че е необходимо от време на време да чете форума
П.П. Пък вие гледайте помещенията да са годни за живеене, щото съм малко претенциознаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеА какво ще кажете, да се инвестира в частен затвор!
В Америка всички затвори са частни!
Черен хуморРрррррррррррррррррррр!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sonq Разгледай мнениеаз го искам под наем.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sonq Разгледай мнениеаз търся сграда
Коментар
Коментар