9/28/2009 - 0.739 най-ниско ниво. Сега 10/13/2009 - 0.742 - разлика 0.003. Пренебрежима е - а и EIRIBOR-e не е постоянен спад
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
EURIBOR-а тръгва нагоре?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pernikПо-надолу от положението в момента няма накъде както сам си видял.
Би трябвало да се гледа нагоре, защото ако задържането на тези ненормално ниски нива продължи това ще доведе до инфлация. В щатите вече има такива изказвания, но там първи намалиха лихвите и вече започват да усещат негативните страни. В Европа предстои същото нещо ако скоро не повишат лихвата.
Коментар
-
По-надолу от положението в момента няма накъде както сам си видял.
Би трябвало да се гледа нагоре, защото ако задържането на тези ненормално ниски нива продължи това ще доведе до инфлация. В щатите вече има такива изказвания, но там първи намалиха лихвите и вече започват да усещат негативните страни. В Европа предстои същото нещо ако скоро не повишат лихвата.
Коментар
-
EURIBOR-а тръгва нагоре?
Здравейте,
Бих искал да прочета очакванията ви за бъдещото движение на EURIBOR-a. Аз лично не съм добре запознат с факторите оказващи влианието върху движението на Euribor-a, затова бих се радвал да обосновете вашата прогноза.
Мога да започна от най-основното, гледайки графиката на 3-м Euribor ми се струва, че този месец сме стигнали дъното и може би от тук ще почне постепено повишение на индекса.
Благодаря предварително на всички участвали в анкетата!0Да0%0Не0%0Не мога да преценя0%0Не ме занимавай с глупости0%0Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар