If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цял ден се чудя що Даксът е толкова силен днес, пък то в България продажбите на дребно нараснали с 6% на годишна база. /ефекта Марешки/
Щото българинът и масло да реши да си купи, па в Лидл немско такова ще си вземе
Оххх то пък в Лидъл едно немско...не е истина
Това че немец прибира кинтите не означава че продава немско.
Ако се видим на живо ще ти разкажа една немска история щото е много дълга относно немските храни в която бях участник лично )))
бай дъ уей...аз имам бизнес и в Мюнстер така че и за немците мога да ти кажа бая неща.
Цял ден се чудя що Даксът е толкова силен днес, пък то в България продажбите на дребно нараснали с 6% на годишна база. /ефекта Марешки/
Щото българинът и масло да реши да си купи, па в Лидл немско такова ще си вземе
Защо смяташ, че продажбите на Рено и Фиат са спаднали? Напротив растат. А Фолксваген ще го ...
И двете правят много удачни инвестици - единият в Крайслер другият в Нисан докато са част от еврозоната. Може и да е без значение дали са били в еврото, но надали Фиат щеше да може да купи Крайслер, ако в 2008 Италия си беше обезценила лирата с 20-30% срещу долара както направиха много валути, преди да почне КЕто
Ники е прав, това трябва да го обсъждаме в друга тема.
(Принципно разбирам гледната ти точка, ти си фен на немската добродетел. Но въпросът не е за добродетелта.)
Коментар