IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Засега Вермахтът се бие упорито с мишкунякът и не дава на същият да го захапе за анусът.
    Търпение Импе, търпение. Подготвя се! Още малко ще се бие и после вазелина в действие
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Засега Вермахтът се бие упорито с мишкунякът и не дава на същият да го захапе за анусът.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Какво работиш?
        Защо питаш?

Да не би да си търсиш асистентка

Коментар

Ами и аз туй му казвам.
          Не знам какво казваш, ама слагай памперса, че тежки дни(седмица-две) те чакат

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Импе, а ти не разбра ли, че новините не са важни като се заформи тренд Трябва ядрена бомба да падне, DB да сгъне чадъра или подобно, че да се обърне.

Ами и аз туй му казвам.

Коментар

• земи 0.4% месечна дефлация и 1.3% годишен ръст на бвп
              http://www.investing.com/economic-ca...german-cpi-128
              http://www.investing.com/economic-ca...german-cpi-128

супер марио дали ще пуска още разхлабително в системата
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

...то пък щото февруарий падна след лоши новини, а не след може би най-добрият годишен отчет в историята на.

Не разбираш ли, Желязко, че мишкуняк новини не чете?
                Импе, а ти не разбра ли, че новините не са важни като се заформи тренд Трябва ядрена бомба да падне, DB да сгъне чадъра или подобно, че да се обърне.

Коментар

• Какво работиш?

Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  Да интересен пазар днес- за съжаление не се занимавам професионално с тази търговия.
                  Работя и не стоя цял ден на едно място.
                  Какво работиш?

Коментар

...то пък щото февруарий падна след лоши новини, а не след може би най-добрият годишен отчет в историята на.

Коментар

Имах същия случай при Gamesa от тогава знам продавам при отчета и в края на месеца когато се затварят касите
                      Сега мисля ,че OHL ,ще е тъка ,ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        малко остана даимлер да тества подкрепата на 57.01 от февруари.
                        по-скоро е въпрос на време, ако не пусне изненандващо добра новина.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2016/05/12/2758791_mercedes-benz_izgrajda_zavod_za_dvigateli_v_polsha/

Коментар

• малко остана даимлер да тества подкрепата на 57.01 от февруари.
                            по-скоро е въпрос на време, ако не пусне изненандващо добра новина.

Коментар

Аз също. В момента съм в кеш. Чакам по-ясен сигнал за вход. Днес беше интересен ден, без никаква логика
                              Да за Дакс е добре ами Ибекс даже са и на плюс луда работа и за мен е рано за вход

Коментар

Аз също. В момента съм в кеш. Чакам по-ясен сигнал за вход. Днес беше интересен ден, без никаква логика
                                Логиката е борба за надмощие. Няма нормалност- борбата се прехвърли на пазарите, не на терен(война).

Коментар

Working...
                                X