IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Пазарите засега - съвсем адекватно - имам предвид с тия ръстове - по-изостаналите пазари качиха повече. Нормално е Щатите да не могат да поддържат темпото на Азия и на Европа.
    Анализите ти искрено ме радват. Осмислят деня ми
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
      Не се ли натоварваш да гледаш ежедневно при положение че чакаш само на дивиденти.
      Не, забавлявам се обикновено Следя пазарите зарад клиентите си... а и нали трябва да дебна кога да си купя нещо ново на сгода?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Вермахтът тия дни ного корав, бе - и днес ако завърши на зелено, ще го призная.
        Не се ли натоварваш да гледаш ежедневно при положение че чакаш само на дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Не мисля, крайно време е да върне малко. ДАУ също трябва да върне малко.
          Пазарите засега - съвсем адекватно - имам предвид с тия ръстове - по-изостаналите пазари качиха повече. Нормално е Щатите да не могат да поддържат темпото на Азия и на Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Не е ли рисковано.....верно в петък се разпродава ама в момента се играе Г-7 и тества ДАУ на 18 К....
            Не мисля, крайно време е да върне малко. ДАУ също трябва да върне малко.

Коментар

• Вермахтът тия дни ного корав, бе - и днес ако завърши на зелено, ще го призная.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                Short DAX 10296

Не е ли рисковано.....верно в петък се разпродава ама в момента се играе Г-7 и тества ДАУ на 18 К....

Коментар

• Short DAX 10296

Коментар

• кука, аикстрон, сгл карбон --- страхотни попадения

Коментар

• Брех този даимлер. Трябваше да си чакам 62

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        Short Daimler @ 60.10
                        Out flat

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                          Bayern out @ 87.2. Waiting new price offer to get in again
                          Според мен Bayern ще направи ново дъно преди да стане удобен за покупка. Може и да греша ...

Коментар

• Bayern out @ 87.2. Waiting new price offer to get in again

Коментар

Мисля - сега вече може да повървим дългосрочно малко нагоре - но днес пазарите някак не забелязаха поредното поевтиняване на парите с Косматият - малко лекомислено-еуфорическо бе днес. Утре може и да върнем отчасти, но като цяло ще порастем още малко може би, преди следващият трус. Ного скъпи станаха щатските и това е притеснителното - трудно ще удържат нива над 18 000 (Дау) дълго време засега. Стабилен ръст към 20 000 виждам около втората година от господството на Доналдът.
                              Ще върне Даксът леко след този ръст. После обаче поне до 300 ще го закарат може и малко по-нагоре, но в момента не мисля, че има сили да мине 500.
                              Last edited by GiRo; 26.05.2016, 08:43.

Коментар

• Аз имам 1 питане относно това как ще реагират вчт при следната ситуация да речем че имам огромен портфейл състоящ се от десетки трилиони и имам огромна отворена дълга позиция на индекс и за да стигне индекса където е предвидено ще трябва и мен да нахранят но парите няма да им стигнат та как биха процедирали....приемаме че дори да занулят индекса пак няма да фалирам
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X