If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазарите засега - съвсем адекватно - имам предвид с тия ръстове - по-изостаналите пазари качиха повече. Нормално е Щатите да не могат да поддържат темпото на Азия и на Европа.
Не мисля, крайно време е да върне малко. ДАУ също трябва да върне малко.
Пазарите засега - съвсем адекватно - имам предвид с тия ръстове - по-изостаналите пазари качиха повече. Нормално е Щатите да не могат да поддържат темпото на Азия и на Европа.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Мисля - сега вече може да повървим дългосрочно малко нагоре - но днес пазарите някак не забелязаха поредното поевтиняване на парите с Косматият - малко лекомислено-еуфорическо бе днес. Утре може и да върнем отчасти, но като цяло ще порастем още малко може би, преди следващият трус. Ного скъпи станаха щатските и това е притеснителното - трудно ще удържат нива над 18 000 (Дау) дълго време засега. Стабилен ръст към 20 000 виждам около втората година от господството на Доналдът.
Ще върне Даксът леко след този ръст. После обаче поне до 300 ще го закарат може и малко по-нагоре, но в момента не мисля, че има сили да мине 500.
Аз имам 1 питане относно това как ще реагират вчт при следната ситуация да речем че имам огромен портфейл състоящ се от десетки трилиони и имам огромна отворена дълга позиция на индекс и за да стигне индекса където е предвидено ще трябва и мен да нахранят но парите няма да им стигнат та как биха процедирали....приемаме че дори да занулят индекса пак няма да фалирам
Коментар