Според мен до лятото трупайте кеш и не купувайте. Не виждам какво позитивно може да се случи поне до май-юни, че да обърне движенията. Това ми се вижда най-правилно към момента, колкото и някой акции да ни изглеждат ефтини...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз я държа от 107 ,в момента всички пасуват....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнениеНякой заиграва ли се още с Wirecard ? Доклада, който чакат трябва да излезне до края на месеца, и по форумите очакват положителен резултат. 104€ ми се вижда добре за вход ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Добре
Коментар
-
И ще я сбъркаш преди дивидент от 2 евра ......
Аз съм я скъсявал преди гръцката криза на 32 и бях издухан с гап.....
Последния най лош анализ е от вчера и е за 19 тя затова пада и е възможност за покупки..... а най добрия е за 37 евра .Миналата година летото едни акули я скъсяваха пък сега са се скрили в миша дупка, При Морган Стенли и Голдмант сакс е в 10 най перспективни акции от декември....Целия ДАХ освен Байер нема друго за купуване.....
Коментар
-
Аз бих я скъсил здраво.
Аз съм я скъсявал преди гръцката криза на 32 и бях издухан с гап.....
Последния най лош анализ е от вчера и е за 19 тя затова пада и е възможност за покупки..... а най добрия е за 37 евра .Миналата година летото едни акули я скъсяваха пък сега са се скрили в миша дупка, При Морган Стенли и Голдмант сакс е в 10 най перспективни акции от декември....Целия ДАХ освен Байер нема друго за купуване.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеAareal bank e била на 2,8 (на 20.01.2009 г.), а сега 20 далече е .
Тежка е иначе ситуацията, няма спор.
Коментар
-
3,60Разиграят ли хазмат цирка в Германия паниката ще толкова голяма, че креша от Лемън ще е като пионерски лагер за борба с подривни елементи. Има един месец месец и половина да разбереме. Преди това не бих пипнал нищо камо ли на тези цени.
Коментар
-
Мисля че в момента го подмина ,но да не забравяме чакащите се стимули ,лихвите удрят банките стимулите ги изстрелват.....?
Коментар
-
Ареала като я гледам ще подмине дъното от 9 та, в низходящ тренд още от 18 та подобно на авто индустрията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
В момента наблюдаваме, точно корективните вълни на спада, които лъжат инвеститорите за дъно или за стабилизация!
Принципно големите спадове са за 12-18 месеца, до дъно, но сега нещата навярно ще се случат много бързо, защото освен балона в икономиката и в активите, нещата се пукат от нещо като бедствие! Имаме реално бедствие и всякакви илюзии за V образно нещо си, или закрепяне през стимули, ще е доста илюзорно от към краен резултат!
Коментар
-
Не е за хвалене но и не е за криене , на 23,80 ...с малка загуба...едните под 25 другите над 23.
Аареалбанкв момента ми е проблема но при 10% дивидент и чакащи се стимули....?
При теб как е?
Коментар
Коментар