IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен до лятото трупайте кеш и не купувайте. Не виждам какво позитивно може да се случи поне до май-юни, че да обърне движенията. Това ми се вижда най-правилно към момента, колкото и някой акции да ни изглеждат ефтини...

Коментар

• Лешшшшш

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз я държа от 107 ,в момента всички пасуват....?
        Курс за излизане имаш ли ? Или ще си я оставиш няколко месеца ?

Коментар

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение
          Някой заиграва ли се още с Wirecard ? Доклада, който чакат трябва да излезне до края на месеца, и по форумите очакват положителен резултат. 104€ ми се вижда добре за вход ?
          Аз я държа от 107 ,в момента всички пасуват....?

Коментар

• Някой заиграва ли се още с Wirecard ? Доклада, който чакат трябва да излезне до края на месеца, и по форумите очакват положителен резултат. 104€ ми се вижда добре за вход ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Добре
              Знам че не е добре ама ЕЦБ утре какво ще измисли....?

Коментар

И ще я сбъркаш преди дивидент от 2 евра ......
                Аз съм я скъсявал преди гръцката криза на 32 и бях издухан с гап.....
                Последния най лош анализ е от вчера и е за 19 тя затова пада и е възможност за покупки..... а най добрия е за 37 евра .Миналата година летото едни акули я скъсяваха пък сега са се скрили в миша дупка, При Морган Стенли и Голдмант сакс е в 10 най перспективни акции от декември....Целия ДАХ освен Байер нема друго за купуване.....
                Добре

Коментар

Аз бих я скъсил здраво.
                  И ще я сбъркаш преди дивидент от 2 евра ......
                  Аз съм я скъсявал преди гръцката криза на 32 и бях издухан с гап.....
                  Последния най лош анализ е от вчера и е за 19 тя затова пада и е възможност за покупки..... а най добрия е за 37 евра .Миналата година летото едни акули я скъсяваха пък сега са се скрили в миша дупка, При Морган Стенли и Голдмант сакс е в 10 най перспективни акции от декември....Целия ДАХ освен Байер нема друго за купуване.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Aareal bank e била на 2,8 (на 20.01.2009 г.), а сега 20 далече е .
                    Тежка е иначе ситуацията, няма спор.
                    Аз бих я скъсил здраво.

Коментар

• Aareal bank e била на 2,8 (на 20.01.2009 г.), а сега 20 далече е .
                      Тежка е иначе ситуацията, няма спор.

Коментар

3,60
                        Аз си чакам една немска тех на тотална безценица. Ако се изпълни графиката ще си я взема. Разиграят ли хазмат цирка в Германия паниката ще толкова голяма, че креша от Лемън ще е като пионерски лагер за борба с подривни елементи. Има един месец месец и половина да разбереме. Преди това не бих пипнал нищо камо ли на тези цени.

Коментар

Мисля че в момента го подмина ,но да не забравяме чакащите се стимули ,лихвите удрят банките стимулите ги изстрелват.....?
                          3,60

Коментар

Ареала като я гледам ще подмине дъното от 9 та, в низходящ тренд още от 18 та подобно на авто индустрията.
                            Мисля че в момента го подмина ,но да не забравяме чакащите се стимули ,лихвите удрят банките стимулите ги изстрелват.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

В момента наблюдаваме, точно корективните вълни на спада, които лъжат инвеститорите за дъно или за стабилизация!
                              Принципно големите спадове са за 12-18 месеца, до дъно, но сега нещата навярно ще се случат много бързо, защото освен балона в икономиката и в активите, нещата се пукат от нещо като бедствие! Имаме реално бедствие и всякакви илюзии за V образно нещо си, или закрепяне през стимули, ще е доста илюзорно от към краен резултат!
                              Би трябвало до около месец, месец и половина да се е изпълнило движението.

Коментар

Не е за хвалене но и не е за криене , на 23,80 ...с малка загуба...едните под 25 другите над 23.
                                Аареалбанкв момента ми е проблема но при 10% дивидент и чакащи се стимули....?
                                При теб как е?
                                Ареала като я гледам ще подмине дъното от 9 та, в низходящ тренд още от 18 та подобно на авто индустрията.

Коментар

Working...
                                X