Викаш така и така направихме 15% структурен дефицит, какво пречи да вдигнем лихвите и да ги направим 20-25%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
S&P 500 / NASDAQ (инвестиционни стратегии и макро)
Collapse
X
-
А, не. Просто смятам, че дългосрочната реална лихва ще върви нагоре и от там златото трябва да пада
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМишо, да не чакаш ликвидна криза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗлатото до края на годината го виждам под $1500, а догодина ще видим и под $1400. За под $1300 по- не съм сигурен
Под $1700 може да видим и доста по-рано от средата на май месец
Репрезентя, не случайно пиша тук. Със златни бръмари не ми се занимава, при тях само бръмбари в главите
Не казвам, че трябва да се шорти, нито да се правят облози с времеви хоризонти. Просто който има и не е златен бръмбар -- все още не е твърде късно да се намали или продаде изцяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗлатото до края на годината го виждам под $1500, а догодина ще видим и под $1400. За под $1300 по- не съм сигурен
Репрезентя, не случайно пиша тук. Със златни бръмари не ми се занимава, при тях само бръмбари в главите
Не казвам, че трябва да се шорти, нито да се правят облози с времеви хоризонти. Просто който има и не е златен бръмбар -- все още не е твърде късно да се намали или продаде изцяло
Поне требва да пълним и от него.
Коментар
-
Златото до края на годината го виждам под $1500, а догодина ще видим и под $1400. За под $1300 по- не съм сигурен
Не казвам, че трябва да се шорти, нито да се правят облози с времеви хоризонти. Просто който има и не е златен бръмбар -- все още не е твърде късно да се намали или продаде изцялоLast edited by Money; 16.02.2021, 21:55.
Коментар
-
Не грешим
Грешка е да купиш нещо без да имаш идея какво е то и защо го взимаш. До стоиш настрана не е грешка
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо хубаво че мислим сходно...ами ако грешим ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ аз съм на това мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Gbtc
Аз през Si
Moje i mara, riot
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Обикновено като позачестят такива изказвания и се ражда следващата меца...
А, за малко да забравя compulsory куот от грейт инвеститор:
In terms of cryptocurrencies generally, I can say almost with certainty that they will come to a bad endingLast edited by terziеv; 15.02.2021, 22:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеС какъв инструмент влизате на Биткойна ? На кой пазар ?
Аз през Si
Moje i mara, riot
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз съм на това мнение. Но щом си изкарал добри пари без да си са нахакал прекалено много - браво
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Да бе, асет клас, новото злато, дрън дрън, как пък не. Нещо де скача като пинг понг, а и дет вика бат Рей - те пентагона хакнаха, та някакво крипто ли...
Баш на жива спекула си изглежда, а и отдушник с/у инфлацията, като пазара.
Както и да е, 0.7% няма да ме съборят, видя ли някакви бързи % от манията - аут съм.
А регулация си требе.
ПС Пък що ток се харчи за оня де духа...ептен анти есижи си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПип, какво толкова каза за биткойна...
Аз съм впечатлен колко се влияеш от консенсуса. Сега биткойнът станал asset class и ти взимаш. Лошо няма, пък и тази стратегия при тебе за сега работи невероятно успешно
Баш на жива спекула си изглежда, а и отдушник с/у инфлацията, като пазара.
Както и да е, 0.7% няма да ме съборят, видя ли някакви бързи % от манията - аут съм.
А регулация си требе.
ПС Пък що ток се харчи за оня де духа...ептен анти есижи си еLast edited by pipbel; 14.02.2021, 18:13.
- 1 like
Коментар
-
Пип, какво толкова каза за биткойна...
Аз съм впечатлен колко се влияеш от консенсуса. Сега биткойнът станал asset class и ти взимаш. Лошо няма, пък и тази стратегия при тебе за сега работи невероятно успешноLast edited by RUBLA; 14.02.2021, 17:12.
Коментар
-
WASHINGTON, Feb 13 (Reuters) - A clear cryptocurrencyregulatory regime is urgently needed as major companies likeTesla Inc, BNY Mellon Corp and Mastercard Incembrace the alternative asset class, a top Securities andExchange Commission (SEC) official said.
https://finance.yahoo.com/news/clear...191902729.htmlLast edited by RUBLA; 14.02.2021, 13:52.
Коментар
Коментар