If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
S&P 500 / NASDAQ (инвестиционни стратегии и макро)
Златото до края на годината го виждам под $1500, а догодина ще видим и под $1400. За под $1300 по- не съм сигурен
Под $1700 може да видим и доста по-рано от средата на май месец
Репрезентя, не случайно пиша тук. Със златни бръмари не ми се занимава, при тях само бръмбари в главите
Не казвам, че трябва да се шорти, нито да се правят облози с времеви хоризонти. Просто който има и не е златен бръмбар -- все още не е твърде късно да се намали или продаде изцяло
Златото до края на годината го виждам под $1500, а догодина ще видим и под $1400. За под $1300 по- не съм сигурен
Репрезентя, не случайно пиша тук. Със златни бръмари не ми се занимава, при тях само бръмбари в главите
Не казвам, че трябва да се шорти, нито да се правят облози с времеви хоризонти. Просто който има и не е златен бръмбар -- все още не е твърде късно да се намали или продаде изцяло
Що не земеш да побаеш и на среброто , че нещо скъпо ми се чини.
Поне требва да пълним и от него.
Да бе, асет клас, новото злато, дрън дрън, как пък не. Нещо де скача като пинг понг, а и дет вика бат Рей - те пентагона хакнаха, та някакво крипто ли...
Баш на жива спекула си изглежда, а и отдушник с/у инфлацията, като пазара.
Както и да е, 0.7% няма да ме съборят, видя ли някакви бързи % от манията - аут съм.
А регулация си требе.
ПС Пък що ток се харчи за оня де духа...ептен анти есижи си е
Пип, какво толкова каза за биткойна...
Аз съм впечатлен колко се влияеш от консенсуса. Сега биткойнът станал asset class и ти взимаш. Лошо няма, пък и тази стратегия при тебе за сега работи невероятно успешно
Да бе, асет клас, новото злато, дрън дрън, как пък не. Нещо де скача като пинг понг, а и дет вика бат Рей - те пентагона хакнаха, та някакво крипто ли...
Баш на жива спекула си изглежда, а и отдушник с/у инфлацията, като пазара.
Както и да е, 0.7% няма да ме съборят, видя ли някакви бързи % от манията - аут съм.
А регулация си требе.
ПС Пък що ток се харчи за оня де духа...ептен анти есижи си е
Пип, какво толкова каза за биткойна...
Аз съм впечатлен колко се влияеш от консенсуса. Сега биткойнът станал asset class и ти взимаш. Лошо няма, пък и тази стратегия при тебе за сега работи невероятно успешно
WASHINGTON, Feb 13 (Reuters) - A clear cryptocurrencyregulatory regime is urgently needed as major companies likeTesla Inc, BNY Mellon Corp and Mastercard Incembrace the alternative asset class, a top Securities andExchange Commission (SEC) official said. https://finance.yahoo.com/news/clear...191902729.html
Коментар