If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен. EXDS вчера много добре го извъртях интрадей. MFNX засега от спекулация съм го обърнал в инвестиция, скочих вчера на 1.11. Днес обаче отново ще дебна EXDS, CMGI и MFNX. Признавам си обаче, че ако имах повече пари в Accounta, не бих залагал толкова много на тези акции.
Vi6 kakvo moito mom4e,kupuvai cmgi,polaroid bonds,tkc,exds poso i mfnx.Mnogo sa evtini,a i ot nachaloto na avgust Nasdaq she se vdigne do 2400,ta zatova ne ti trebvat nikakvi indexni knigi.OK?
Slushai me mene az ot 1998 se zanimavam s akcii po svetovnite pazari.Inache i IWOV ne e losho daze i Aol,ama na biotechks hi4 ne vervai,shtoito te she gramnat mnogo skoro i prosto sa tolkova naduti che she spadat po-grandiozno i ot internet stocks.
Aide 4ao i umnata!
Краткосрочно днес ще играя на QQQ, според моята теория днес трябва да обърне и да коригира в рамките на 1-2 дни с 1-2 $. Техническите показатели го потвърждават.
APCC продължи надолу до 12.41. Въпроса сега е дали спекуланти натискат цената за да купят приди излизане на данната (26.07) или е изтекла информация, че ще обявят по-лоши данни от очакваното.
Този игра се разиграва за всяка компания преди данна, нали?
Вижте CODX, аз съм твърдо long. Забележете как се движат цените - при всяка новина скачат от 30 до 100%. Скоро ще излезе 2Q , a цената е добра за влизане. Скоро трябва да ги качат на NASDAQ
Коментар
Владо Аврамов
ITWO
Наивник, за YAHOO не участвах, но сега мисля да приложа стратегията за ITWO. Резултати ще обявят в Сряда. Вчера бяха доста стабилини при падащ пазар. Аз вече сам на позиция. Ще видя и днес и тогава ще решавам.
Мисля пак да влеза в APCC, след като даде 40% печалба, падна до 13.5 от 18.5, без някакви данни. На 26 излизат резултатите за 3-мес., на предишното обявиха по-добра печалба от очакваното, сега може би пак ще се получи същото.
Някой има ли идея по-въпроса, защото не ми харесват переспективите за NASDAQ ?
Не съм защото взех предвид твоята забележка. Благодаря. Днес мисля да поиграя на MONI. Предполагам, че ще коригират днес след изявленията за Баи-бек, а и нивата са интересни.Разбира се всичко зависи от това какъв ще е пазара. Ти на какво ще играеш?
Коментар
Владо Аврамов
MONI
trader, надявам се, че не си купил HGSI. Още на преопанинга бяха под 52. Аз ги продадох и спечелих добре от тях. За Понеделник незнам. Те има още накъде да падат, но трябва да видя накъде ще е пазара.
MONI - вижте им днешната графика в Лондон. Много купонджийски се държи. Като гледам днес в US цял ден може да се влиза на 2,75-2,80 и да се излиза на 2,85-2,90. Аз го правя вече за втори път на премаркет.
Коментар