If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
NASDAQ probi 2000 toku shto! DOW nad 10300! super! tova beshe mnogo vajno da stane skoro.
kolega kvi pod 10000 kvi 5 leva? kak go smetna? vulnite li broish ili zvezdite ti go govoriat?
aide ACTION sega
long qqqq 2 contracts June 05
Dramon silno se sumniavam v tova koeto kazvash i ne vijdam s kakvo shte go podkrepish. Po prinzip pazara e bullish i shte se kachva. Edno ot neshtata koito go durji tolkova nisko e problema s niakolko hedge funds, koito imaha problemi s liquidity i se pochnaha spekulazii s starata istoria za LTCM fund, koito falira poradi nesuobrazen Value-at-risk v portfeila im. V momenta mnogo ot tezi fondove likvidirat pozicii i si predstavi kak se otraziava tova. Dannite minalata sedmica biaha po-dobri ot ochakvaniata. Deficita po budjeta namalia pochti 10% a se ochakvashe uvelichenie s malko. Dannite za bezrabotizata biaha sushto dobri. Samo consument index na Michigan Univ. beshe below consensus. DELL super rezultati ot trimesechieto. Kak smiatash che DOW shte padne s 2% drugata sedmica? Absolutno ne go viarvam i ochakvam da kajesh zashto shte pade
Борис, всички изходни данни за изчисляване на теоретичната стойност на въпросната опция ни съвпадат с изключение на това, че аз използвам много по-ниска implied volatility. YTD stock performance на BLDP ми дава основание за това да очаквам такава волатилност в бъдеще.
La Salle kak smetna 0.05$? Az go izkarvam kum dneshna data 0.70$ a az kupih na 0.65$ vchera. Az izpolzvah slednite danni: Jan 07, strike 5, stock price 3.52$, days to expiration 618, Volatility% 57.9, interest rate 3,9954%. Na men mi izliza 0.7053$ Call, Delta 0.5, Gamma 0.15, Theta -0.0010, Vega 0.0183, Rho 0.0179
Molia te mi kaji kak stigna do 0.05$ shtoto mi e interesno ili prosto izhojdash ot fakta che ima 2 godini do expiration? Shansa da udari 5$ prez tova vreme e goliam i shte buda in-money i moje spokoino da chakam do exercise date . Ideiata mi e da stigna do 60-70 contracts na cena 0.6$ ili po niska. Pri 100% rust na akciata shte spechelia grubo smetnato sega malko nad 100% a moite ochakvania sa za sled 2 godini nad 8$
:=)
Boris Bonkin// сигурно ще Ви се стори смешно, но дори ако гледате диаграмата на дневната температура за даден период (например месец)-на OHLC база, ще установите същите закономерности, които ги има на която и да е графика на финансов инструмент. Това разбира се не показва безсмислеността на техническия анализ, а неговата универсалност.
Така че няма никаво значение дали се използва ТА за БФБ или за която и да е друга борса. Е, вярно е, че трябва да има ясно изразени разлики между OHLC данните т.е. на борсов език дружеството трябва да е ликвидно, но на БФБ вече има доста такива дружества.
Успехи в инвестиционните Ви начинания!
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар