IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE, NASDAQ & DAX SYMBOLS

)) Short Google ))

Коментар

• NYSE&NASDAQ&DAX SYMBOLS

Idei za short na GOOG?

Коментар

ne sum kazal che shte mine 2100 a che shte se dobliji spored men. tova sa 2,5%. Az sushto ne vijdam da gi mine tolkova burzo predi niakolko korekzii. vse pak ot 1900 samo nagore e

Коментар

Невъзможно НАСДАК да стигне 2100 другата седмица, пък да не говорим за пробив. Ще ги стигне, но може би към средата на юни с множество корекции до тогава...

Коментар

Shte gi premestime na BFB
            ADSX sum gi imal i az. na 3.8$ kupih noemvri i na 6.20$ prodadoh ianuari. hubava firma ama chakam malko v momenta. RFID e nov sektor i se razviva s burzi tempove. ADSX imat DOC kato subsidary company. Az veche sum na plus ot DOR. srednia mi kurs go napravih 0.36$ minalata sedmica i chakam novinite. Shte vi kaja kato izleze vaksinata za RICIN. NGEN gi sledia v momenta. na 2,5$ iskah da kupia oshte ama se zabavih iiiii eto gi na 3.4$ ama imam malka pozicia tam. DESC sa interesni sushto, ARDI evtini EGHT. V momenta sum se uvurtial i az sus opzii. Imam malko kontrakta pri QQQQ koito gi durja oshte dokato ne svurshi rally-to a to sigurno shte produlji i drugata sedmica. Petrola padna do niva ot fevruari, Job claims dnes pokazaha dobri rezultati. Spored men moje da testva 2100 no ne da go probie. s600amg 10,000 li kupi na DOR ili se buzikash i ti? Vij sushto MRKL.OB ako imash svobodni $$ za spekula Az tam oshte chakam da vidia dali niama da udari 0.1$ i togava mislia da kupia malko za riska. Zasega osnovnata mi grija e DOR i dobre vurvi. Az ti otgovorih na maila po tozi povod. Dnes mi se obadi CFO-to i go razpitah niakoi neshta, shte ti gi pisha v maila.
            Aide do skoro

Коментар

Вижте още една компания за която съм се оженил ADSX. Търгувам я от 3 години най-малко

Коментар

Голям майтап. Тези DOR скоро ще станат българска компания))) Да взема и аз да вкарам някой лев....
                Всеки си ехванал по някое дръвце. Я вижте VSNT! Аз пък там съм захлебил.

Коментар

AMG можеш ли да пишеш на кирилица,че много се измъчвам като те чета

Коментар

B1 icq -то ми е 200555088 ,ако ми дадеш твойто мога да ти пращам графиките и как ги виждам аз нещата,а и ти можеш да споделяш нещо, което смяташ за съществено

Коментар

az se pusnah v DOR dnes sus 10,000 akcii da vidim kakvo shte stane. Borise razgledah gi i ochakvam niakoi otgovori za firmata shtom tolkova si navutre s neia da mi kajesh. Pisah ti mail na tva gmail koeto si dal vuv foruma.
                      aide puk utre e den sushto imam qqqq puts che malko mnojko se kachihme i spekuliram s novinite za job claims utre che shte sa below consensus. Spored resultatite shte vzema oshte puts ili shte biagam

Коментар

B1 65 miliarda ama vij pechalbata im i vupreki goleminata im vij vsiako trimesechie s kolko im raste prihodite. Rabotata tam e seriozna aide utre shte govorime pak che e kusno ve4e i ni6to produktivno niama da izleze

Коментар

ideiata mi beshe za June05 240 PUT. Niakak si ne mi se vijda razumno edin website da struva 65 Billion. Kakvo kato e nai-goliamata tarsachka. Tuka niakoi hora pluiat investora che bil 2 miliona leva) - tova shega.

Moje li da dadesh poveche podrobnosti za indikatorite, koito spomenavash?

Коментар

B1 според мен GOOG скоро му предстои път надолу,така че ,ако си замислил дълги бъди на щрек.аргументите ми са-дивиргенция с индикаторите ,дивиргенция с обема като цяло от последното покачване и разширение на диапазона на последната сесия.

Коментар

po prinzip nali znaesh the trend is your friend! New 52W high, silen momentum. Spored men se orientirai v momenta po nasdaq. Dnes ima dobri danni no koeto spored men go nakara da e na 1.3% plus e kluchovia probiv na 2000 vchera. Dosta neochakvano beshe. Ako NSDQ produlji nagore druj GOOG ako padne pod 2000 out za izvestno vreme. Mojesh da go iztancuvash s opzii za hedge ako imash pozicia v momenta. Az v momenta mislia edna spekula s edna malka akcia ama shte vidime. Tuka Boris neshto za DOR govori i gi porazgledah da vidia kakvo im e tolkova hubavoto. shte vidim
                              qqqq put june 05 2 contracts do utre sutrinta da vidime dannite kakvi shte sa.
                              uspeh aide che sled 20 min. e close i imam da zatvoria 2 pozicii

Коментар

niakakvi mnenia za Goog - 239.80???

Коментар

Working...
                                X