IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• stocks

az imam strashno bavna vrazka s bg serveri (vsastnost ne znam dali InvestorBG e na BG server, no trudno se svarzvam s nego, inache mai njama problemi za sega....
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• stocks

Много благодаря. Шибана работа, от три часа се бутат.

Коментар

• stocks

qqq 23.31
        spy 90.91
        dia 85.52

12.20 et
        life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• stocks

Котировки Pls! Или достатъчно е да кажете - Нагоре/Надолу

Коментар

• stocks

Линкът е точно този, но там са само текущите халт-ове. Аз нямам връзка извън БГ. И в момента нямам никаква идея какво става. Бихте ли ми поствали някакви нива - QQQ, SPY, DIA?

Коментар

• stocks

Sorry но тук CBST не я виждам..
              http://www.nasdaqtrader.com/dynamic/.../mwsubhome.stm
              Би ли дал точния линк pls?
              10x in advance.
              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• stocks

Аз имам един навик, да гледам nasdaqtrader.com - Halt-овете. Като видя халтвана акция, я търгувам много често.

Коментар

• stocks

Ами ти нали и без това търгуваше само над 10 $ ..
                  А иначе утре някой да не би да се чуди защо в 16:30 не отварят.
                  Отварят в 18:00.Поне аз разбрах така..
                  Забележете обаче NVDA.Аз купих няколко бройки ,около 10,50 ще има леко незнаене накъде върви но иначе съм сложил един таргет 12.
                  NVDA_confirmed breakout above 9.84-target -12.20.Е и 12 става.Stop loss @ 9.91

Коментар

• stocks

Абе добре, ама сега, за онези къси. Когато го писах беше по 4.50.

Коментар

• stocks

Хей Николай welcome ..Аз обаче не мисля че съм за "евала" а за "дурак" ..Знаех си че BRCM @ 15.33/40 is a bargain ама като не слушам второто си "аЗ"?Наивник,като гледам добре си затворил късите CBST каквито и да са там..
                      Както и да е.Ралитосе очакваше ,но сега мечките ближат лапи/или рани/
                      но като се осъзнаят някой че Нокиа не са толкоз добре какъв смях ще падне ...

Коментар

• stocks

Карах сутринта Ford от 11 до 11.20. Чудя се дали да го купувам пак.

Коментар

• stocks

Аз пък като покрих късите си CBST на 5.50, си мислех, че съм направил бонго((

Коментар

• stocks

Казвайте какво ще правим днес. Аз това минирали от вчера не го очаквах и малко ме отнесе. Какво имаме днес - До момента NOK, 911, нещо друго? В нормална ситуация NOK би била достатъчна да продаваме. Със второто, със сигурност трябва да продаваме, обаче що нещо не съм чак толкова сигурен?

Коментар

• stocks

Evala na Sag!

Коментар

• stocks

Аз пък вместо да си гледам трейдинга гледам едни баби и дядовци дето не могат да се държат на краката си но пеят песни за братската червена армия..Славни времена и още други глупости..Някакъв дядо даже каза че Russia ни еосвободила от 2 робства-турско и ..капиталистическо...Лично мое мнение е че трябваше в петък да празнуваме -6 септември деня на Съединението -едно от малкото успешни моменти за България в новата й история..Аз пак се отплеснах.Простете ми "лирическото отклкнение" но ме хваща срам от тея пенсионери които нямат какво да ядат но викат за комунизъм..Спирам..
                                Поздрави на биковете и "хайде мечки да се готвим за "ГОЛЯМОТО СКЪСЯВАНЕ""

Коментар

Working...
                                X