IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Going Down

Abe ne znam kude ste ni otvede goljamata vulna, no AMD e na 10 god. minimum, i az mislja da go pazarja!

Коментар

• Going Down

50% retracement na dneshnoto padane pri DOW i SPX i trugvame otnovo vuv vyarnata posoka DOW probi pod dneshniya klin taka che ochakvayte test na osnovata mu 7704 i nay veroyatno oshte dnes produljavame na dolu tozi put naistina v golyama treta vulna koyato shte ni otvede nay kusno utre do 7460.

Коментар

• options

Някой ще даде ли едно рамо Искам да работя с опции от BG , но не знам кой посредник да използвам? Благодаря предварително!

Коментар

• NT

Пичове, ако някой има пари за хвърляне на вятъра, и евентуално за голямо БОНГО, да погледне ADSX. Аз натоварих преди няколко дена по ,36-,38 и сега ще си ги чакам до 1.

Коментар

• NT

Тука съм си, ама само зяпам (и лапкам мухи)
            Утре е петък и нищо не се знае, но аз бих се отървал от BRCD-to ако съм се набутал в такова на пре маркета , ако котировките са му 7 и 7.50 (при условие че затвори м/у 6.5 и 7), ако утре не премаркета е под 6.5 ще си го задържа, а ако пак е в рейнджа - решавам според посоката на пазара
            А иначе бих си го купил около 5.5

Коментар

• NT

Да беше някой ми казал вместо 1000 ERICY на 0,355, да купя 100 000 или 500 000))

Коментар

• NT

Az otnovo si graja s opziiki na Lufthansa i DT (za nadolu, tozi put), mnogo me kefi! Inache pokupkata ti na AMD mi se struva dobra i az bjah zljazal tam ama pazja parichki za usrednjavane na opzite mi za vseki sluchaj, che tam ne e shega rabota! Inache v CSCO ne sum nagazval, no moje da go napravja, s dulgosrochnoi namerenija razbira se
                Pozdravi i uspeh!

Коментар

• NT

Взех 1200 AMD на средно 3,95. Смятам да купя още ако стигне до 3,70 и смятам да ги държа. Даже им продадох Oct 5 CALL-s по 0,15.

Коментар

• NT

Ще им давам вече BRCD. За CSCO - лоша работа. И аз бера душа там. Но както казваш ти, това е една от компаниите, която няма да фалира - с два пъти дълга на България в банката - трудна работа. QCOM и ORCL ми се опъват за надолу. Ще купувам пак Джунипери - 4.70. Ако се сещате за други боклуци, казвайте.

Коментар

• NT

Abe pichove kakvo mu napravihte na CSCO - 9,84$ ?! Sprete s tezi kusi prodajbi veche )) ADV ubi ribata dnes !!!

Коментар

• NT

Ne znam za BRCD ,CIEN ,no NT mi se struva gotova za vazhod prez sledvashtata sedmica.Stop @ 0.46/7 target-the sky!
                        Inachei na men mi struva che AMD e za buy no za buy po standartite na N-nika ,kupuvash v 10 BG time i prodavash v 10 AM ET..
                        Pozdravi
                        http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• BRCD

Sorry,аз съм спец на BRCM.Tosho е спец по BRCD ама той не го знам къде се запиля..
                          http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• open

a shto se otnasq do towa dali e probit edin support ako intraday-low e pod nego, az mislq, che edin support ne e probit i kogato mine 1-2% pod supporta zashtoto wsichki znaqt che market-makerite obirat otdolu stop-lossovete.

Коментар

• open

aide stiga naisitina li wqrwate che e stanala greshka a ne prosto prah w ochite. Ne im wqrwam na tiq kopeleta!!!.

Коментар

• open

Ot CNN mi stava yasno che tova koeto si pozvolih da nareka 3ta vulna e napulno vuzmojno da e dvijenie koeto e rezultat ne na konvencionalni pazarni sili deystvashti kum konkretniya moment a chrezvechaen faktor koyto pri vsichki polojeniya shte povliyae na snoshtnata mi prognoza.Tova ne me pravi po-malko mechka no prosto smyatam che mechiyat scenariy ne e ot nay-golyama velichina kakto ochakvah snoshti.Sreshtu edinstveniya bichi scenariy koyto vijdam kum momenta a imenno chetvuta vulna da se prevurne v Flat corection koyato da dostigne do 8250 nay mnogo, stoyat nyakolko mechi scenariya koito sa v sustoyanie da tlasnat DJ do razlichni targeti pod dunoto 7460.Tova izmestva veroyatnostta silno v polza na mechite scenarii.No neka purvo da si izyasnya kakvo e imal namerenie da pravi pazara bez tazi "nevolna" manipulatsiya i togava shte dam svoya update.

Коментар

Working...
                                X