IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазара

Nasdaq 5000 e dori konservativno. 7000 pone.

Коментар

• Пазара

Какво лошо има да купува путове?

А пък аз вчера в 10.04h затворих късите и си продадох путовете и си купих колове и минах на дълги позиции. Голямо бонго! Нпаравих удара! Реализирах 76% печалба средно по всички позиции от началото на спада. Сега съм заредил за нагоре и чакам Nasdaq да стане 5000, за да продам. Под 5000 няма да продавам нищо!!!

Коментар

• Пазара

-))
        E колове не съм пазарувал отдавна....

Коментар

• Пазара

Веселяк, ти купуваш путове и колове сякаш пазариш в супермаркета

Коментар

• Пазара

))))
            Аз пък използвах отварянето и затварянето -високите нива- да си накупя още путове.Вчерашният оптимизъм ме кара да бъда още по голяма "мечка")))

Коментар

• Пазара

Ето и моето мнение за пазара днес: Според мен днес ще станем свидетели на консолидация в тесен диапазон -1360-97. Като нива на съпротива съм определил 1397, 1420, а подкрепата е на 1358. Аз лично вчера на отваряне покрих късите си позиции от 13-ти, но оставам с меча нагласа и ще търся удобен момент за скъсяване отново.
              Късмет на всички !!!

Коментар

• Рали

Рали ли? Какво рали?

Коментар

• Пазара

За мен вчерашното рали е нищо повече от bargain hunting in oversold conditions-подкрепено разбира се от няколко добри earning reports.Нормално беше след пет дневно падане да се случи това.

Успех на мечките!

Коментар

• pseudorally

ami ste zaredim otnovo s putove i tova e, chakame Bush da si izmisli prichina za Irak )

Коментар

• pseudorally

Ako na tova dneshnoto mu se vika rally tejko na bikovete.
                      Inache mi haresa komentara na money.cnn.com za dneshnata sesia na indeksite: "Back in Black"
                      Volumeto mi se vijda mijavo.

Коментар

• VIX

Komentari za dneshnoto rally?

Коментар

• VIX

ako igraesh na paper moje i da niama

Коментар

• VIX

Виж, Мони, не смея на неща, които не са смешни. Освен това може да ми е смешно понякога, но не бих си позволил да се подигравам на който и да било в този форум.

Разбира се, че можеш да бъдеш и "дълъг" и "къс" и пак да си на печалба в значителен % от случаите, особено при сегашната волатилност. Примерно купуваш едновременно путове и колове, да речем върху QQQ. Защото възвръщаемостта при покачване или спадане на пазара многократно ще покрие разходите.

Коментар

• VIX

ako trqbwa da izbiram obache e po-dobre da pada

Коментар

• VIX

50:50, za mene nqma golqmo znachenie,

Коментар

Working...
                                X