IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Свързани пазари

Егати майтапа, заради този INTC станцията не ми дава марджин да търгувам Фючърси. Пускам ордер купува 16 за да сваля марджин изискванията си. Ако някой иска да ми продаде.

Коментар

• Свързани пазари

Какво ще правим ли? Не ви ли стана ясно какво трябва да се прави?

Коментар

• Свързани пазари

Тези от IB ми напукаха сърцето. Отварям станцията и глeдам няма ми ги 24000 кинта. Бре викам, пак съм направил някоя изцепка, като онези 200 контракта OEX. После видях, че 400 парчета къси INTC ми ги водят по 78 кинта) Какво ще правим днес? Фючърсите са доста нагоре???

Коментар

• Свързани пазари

Prez ljatoto njakoj pisa,che kogato vsichki v edin moment misljat ednakvo nestata se obrastat.

Коментар

• Свързани пазари

Така както е тръгнало, няма да се изненадам ако видим SP500 на нива 790-800 още до края на седмицата.
            А колкото до DOW 10.000 засега ми се вижда по-реално да удариш джакпота с единичен фиш ) (е, поне до края на годината)

Коментар

• Свързани пазари

Az mislja,che USA ste pobedjat sravnitelno barzo petola ste padne do 20$ i njama da ima vreme za takova goljamo padane i godinata ste zavarshi na pone 10 000 DOW.

Коментар

• Свързани пазари

AKO .. shte padat ,,, to oct low e pred tiah ,, no purvo prez august low ,,,, ,a posle nadolu !!!

Коментар

• Свързани пазари

)))

Коментар

• Свързани пазари

Внимавайте с ваксата и местата, където я слагате)

Коментар

• Свързани пазари

"Сиирджия" и какво те кара да бъдеш такъв оптимист?
                      Това че след голям сел -оф следва ребаунд или до края на деня Садам ще си отиде.
                      Причините за падането не са свързани само с войната - и това е най жалкото.
                      Мажете ските докато е време.

Коментар

• Свързани пазари

thx

Коментар

• Свързани пазари

16:00

Коментар

• Свързани пазари

nqkoi znae li koga izliza presidenta utre?

Коментар

• Свързани пазари

пичове,
                              аз принципно съм дългосрочно за надолу, обаче си мисля, че днес ще затворим на зелено.

Коментар

• Свързани пазари

пичове,
                                аз принципно съм дългосрочно за надолу, обаче си мисля, че днес ще затворим на зелено.

Коментар

Working...
                                X