IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USTRADER

продаде ли вече Авант? Ти сигурно си го купил на $1.90 - 1.93 през февруари, а сега е на 2.08 (+8%) и очакването е че ще пада още надолу.

Avant Immunotherapeutics Inc. (AVAN) accelerated a $40-million milestone
    payment to the company that had been due upon the launch of its Rotarix
    vaccine in the European Union.
    The Needham, Mass., company amended its agreement with an affiliate of Paul
    Royalty Fund II L.P. so that it will receive the payment March 17, rather than
    on the first sale of Rotarix in the E.U., which is expected during the second
    quarter.
    Other financial terms of Avant's May 2005 agreement with Paul Royalty Fund
    weren't changed. Avant received an upfront payment of $10 million and will get
    $9 million to $11 million upon product launch in the U.S., depending on the
    date of launch. The company will also get royalty revenue depending on
    commercial success of the product.
    __________________________________________________ __
    Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Re: ДАНЪЦИ

Първоначално изпратено от BailaMe
      USATRADER, чета те , че си активен трейдър на NYSE и правиш и добри плюсове. Тъй като и аз имам трейдърска сметка, но в държава от ЕС и ме интересува как стоят нещата с данъците в USA, защото аз търгувам, правя печалби, но до сега не съм декларирал нищо там, не съм плащал данъци. За момента живея в БГ. Има нещо като да плащаш наполовина данъци в чуждата държава, където ти е сметката, ако можеш да докажеш, че поне 6 месеца си извън нейните граници през годината или нещо такова. Имах 2-3 приятели, които търгуваха доста успешно и не са платили нито цент данък нито там, нито в БГ. Някой да има някаква информация по въпроса? Плащате ли данъци от спекулативна/инвеститорска дейност в чужбина? Успех на всички.
      Приятельо, аз си задавам същия въпрос за БГ. От две години имам акаунт и също не съм платил нищо ;-) Тук пък трябва ли да се плаща нещо и какво?!?!
      Мерси!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• ДАНЪЦИ

USATRADER, чета те , че си активен трейдър на NYSE и правиш и добри плюсове. Тъй като и аз имам трейдърска сметка, но в държава от ЕС и ме интересува как стоят нещата с данъците в USA, защото аз търгувам, правя печалби, но до сега не съм декларирал нищо там, не съм плащал данъци. За момента живея в БГ. Има нещо като да плащаш наполовина данъци в чуждата държава, където ти е сметката, ако можеш да докажеш, че поне 6 месеца си извън нейните граници през годината или нещо такова. Имах 2-3 приятели, които търгуваха доста успешно и не са платили нито цент данък нито там, нито в БГ. Някой да има някаква информация по въпроса? Плащате ли данъци от спекулативна/инвеститорска дейност в чужбина? Успех на всички.

Коментар

• 25 000 e za FX - pro,,,ninimuma za akcii mislyq 4e e 2000.

Коментар

• Първоначално изпратено от Synthetic
            konkurenciyata v tozi bizness maj se zasilva,

Trader Workstation - demo
            15.03.2006, СТС Финанс

София

Уважаеми клиенти,

Екипът на СТС Финанс има удоволствието да ви съобщи, че вече имате възможност да ползвате демонстрационна версия на софтуера за търговия с акции, фючърси и опции на международните борси Trader Workstation.

За получаване на потребителско име и парола, а така също и за всякаква допълнителна информация може да се свържете с г-н Кирил Гарчев.

garchev@sts.bg
            dealing@finance.sts.bg
            (+359) 29631138,
            (+359) 29631140,
            Някой има ли вече идея какво представлява тази оферта? Доколкото разбирам, те предлагат услугите на IB, като условията са малко по-лоши - не 2,5$ а 5$ комисион на сделка, минимум не 2000$, а 25 000$ СТС Финанс надеждни ли са като цяло?

Коментар

• konkurenciyata v tozi bizness maj se zasilva,

Trader Workstation - demo
              15.03.2006, СТС Финанс

София

Уважаеми клиенти,

Екипът на СТС Финанс има удоволствието да ви съобщи, че вече имате възможност да ползвате демонстрационна версия на софтуера за търговия с акции, фючърси и опции на международните борси Trader Workstation.

За получаване на потребителско име и парола, а така също и за всякаква допълнителна информация може да се свържете с г-н Кирил Гарчев.

garchev@sts.bg
              dealing@finance.sts.bg
              (+359) 29631138,
              (+359) 29631140,

Коментар

• Благодаря ти много.

Коментар

• USATRADER,
                  Извини ме за късния отговор.IB са най добрия от всички брокери,които съм пробвал(Trade Station Securities, Cyber Trader i Global Futures).
                  Регистрацията е изцяло онлайн и трае ок. 3 дни.Ако имаш други въпроси
                  пиши ЛС.
                  $tambeto,
                  IB е брокера който търсиш.Удобството е ,че търгуваш всички инструменти от една универсална сметка.Повечето от другите брокери искат отделни сметки за форекс акции и фючърси.В БГ ги представляват Евър,но ти препоръчвам да ги прескочиш

Коментар

• CRDN

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                      Грешиш за medveda , но това си е твое мнение )
                      Що се отнася до котировките,човека просто иска да ги гледа.Не мисля ,че му е нужен всеки тик.Btw котировките на Interactive Brokers са snapshot на всеки 200 или триста ms , но това не им пречи да са едни от най-добрите в бизнеса , а на мен да търгувам.
                      Taka da e.
                      Togava moje da si napravi portfolio i da go sledi s 15 min. delay v finance.yahoo
                      dobro i praktichno reshenie. Az kogato pochnah targuvah s 15 min. kotirovki i stavashe, no biah s malko pari i malkite razliki ne mi precheha.
                      Ia kaji za interaktive kak sa? Mnogo li e razpravia dokato si otvorish smetka? Mislia da si smeniam brokera i interaktive znam che sa no.1 ama vse ne mi se zanimava

Коментар

• Грешиш за medveda , но това си е твое мнение )
                        Що се отнася до котировките,човека просто иска да ги гледа.Не мисля ,че му е нужен всеки тик.Btw котировките на Interactive Brokers са snapshot на всеки 200 или триста ms , но това не им пречи да са едни от най-добрите в бизнеса , а на мен да търгувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                          Теглиш си Medved Quotetracker от www.quotetraker.com, след тожа си правиш регистрация на www.scottrade.com. Можеш да следиш 10 котировки real time.
                          Medved e durvo.
                          Sushto taka scottrade ne e suvsem real time. Probval sum go i sam mu pravil paralel s istinski real time. Taka i ne razbrah kak tochno raboti no: otchita kursa sled napravena sdelka. Ok dotuk, no ne otchita realnia broi targuvani akcii. Spored men tezi samo routvani prez tiah zasicha. Vinagi ima razlika s realnia obem i saotvetno otchitaiki na sdelka aktualnia kurs veche ne e real time. Sravniaval sum go s portfeil ot 15 akcii. kolkoto po maluk oborot pri niakoi akcia tolkova po riadko aktualizira, imam vpredvid: akciata imashe sreden oborot na den ot 600,000 akcii, real time pokazvashe 400000 izturguvani a scottrade 120,000, saotvetno spread-a mejdu scottrade i realtime beshe v sluchaia 4%. Ako iskash da targuvash i da se zanimavash s istinska borsa (USA, JAPAN, UK, GERMANY) plati si 9$ i spi spokoino. Az sum pravil search i tva e nai-evtinoto. Udobno e che mojesh i html versia na real time i java.
                          Derzaite.
                          Dnes kupih 4000 akcii na AVAN, shte durja do mart. Potencial >40%
                          Mart mesec 40 Mio.$ i oshte 4 MIo. ot Glaxxo Smith Kline. Uslovieto e poluchavane na razreshenie za edno lekarstvo za prodajba v EU. Reshenieto se chaka v kraia na Fevruari, Mart. EU komisiata preporucha beche na EU-FDA da go odobri taka che shansovete sa 90%. Stane li tova, SHOW ME THE MONEY.
                          Short GOOGLE pak. tozi put samo s 2 kontrakta i mart expiration.

Коментар

• Теглиш си Medved Quotetracker от www.quotetraker.com, след тожа си правиш регистрация на www.scottrade.com. Можеш да следиш 10 котировки real time.

Коментар

• probvai finance.yahoo.com dosta e udobno i nagledno. Za realno vreme triabva da se plashta. Yahoo predlaga kotirovki za 9$ na mesec i mojesh da si napravish portfeil v finance.yahoo.com i da go gledash ottam v realno vreme ako platish. Az gi polzvam tiah ot godini i sum mnogo dovolen.
                              Prodadoh NSTK vchera i sum short sega v tiah za 3-4% dnes.
                              full disclosure

Коментар

• A ot kade moje da 4eta informacia za pazara na akcii v USA?
                                Ot kade moga da si svalia trader, koito da mi pokazva realni kotirovki?
                                10x

Коментар

Working...
                                X