IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• triangle

Abe 3333a nqma li da prestanesh s glupostite si. Vijdal sam go sashtiq scenarii!? Kade si go vijdal? Ot mnogo vreme govorish za rally ama dosega prognozite ti ne se osashtestvqvat. Vse se machim da probiem tvoeto nivo ot 1430 ama ne stava.

Коментар

• triangle

prosto e tech nivo

Коментар

• triangle

samo ne6to se baviat s korekciata i tova ne mi haresva.........(( ponege sam ot bikovete.

Коментар

• triangle

za6to 1423 e kliu4ovo .............. ne mi e iasno moge li da mi obiasni6 molia 1430 dnes 6te padne v tova sam ubeden prosto sam go vigdal i drug pat sa6tia scenarii

Коментар

• triangle

1430 ,, bi bilo billish potvurjdenie , no ne e klu4ovo nivo , po skoro 1423 ,no makar i 4e go mina s punkt ili dva ..
            ne sum oprimist ,,
            po skoro shte izigrae rolia na resistance !
            viarno , 4e tova e vsushtnost treti test , i togava niama takova neshto , a ima break , no ,,,
            vupreki 4e e up momentum , niama tskava sila ,,,
            tova mislia az
            zatvarianeto za men shte e pod pod 1423 , nai veroyatno mejdu 1419 -1423 , a moje i po nadolu
            za DOW e po drugo . tam kratkosro4no moje da ima i up dvijenie do kum 8500 ,
            8233 se yaviava yavno support , makar da ne mi se iska !
            uspeh !

Коментар

• triangle

a varha da se otlogi do dnite okolo velik den 26-28 april i sled tova...............................korekcia i pak ........................bull
              ako niakoi go vigda taka da mi pi6e

Коментар

• triangle

o4akvam ot tuk okolo 90 min sell i poslednia polovin 4as bul s probiv na 1430!!!!!!!!!???????????

Коментар

• triangle

za da potvardiat ................za bul marketa drugata sedmica

Коментар

• triangle

zashto ?
                    poradi kakvi pri4ini shte se iurkat predprazni4no ?

Коментар

• triangle

to4no v kraia pak o4akvam nai buli6

Коментар

• triangle

malko viso4ko 1430 , no...,, vse pak idvat 3 dni po4ivka , mislia , 4e shte keshirat v kraya na denia ,,,
                        a i ,,tozi entusiazum e ,,, malko ili mnogo neobosnovan ?! taka mislia !

Коментар

• triangle

DO sagi ne smiatam 4e 1418 6te go udargi targeta mi e za dnes probiv na 1430 kakvo 6te kage6?

Коментар

• triangle

Това не може да е проблем. Дори и да бъде пробит, което сега за сега ми се струва много малко вероятно, това ще означава, че съвсем точно ще може да се определи бъдещото влизане в къси... Успех!

Коментар

• triangle

Проблемът е в това, че цялото движение от върха на 21.03 наподобява на бичи триъгълник.............

Коментар

• S&P 500

Нищо чудно...

Коментар

Working...
                                X