Мога ли да се опитам да преведа текста ти на разбираем езика за Мариан и Мишо?
Интелектуалният труд не е работа. Някакви се лигавят и се опитват да избягат от мината и фабриката където истинските мъже въртят каменарския чук. IT лигльовци.
Процеса на създаване на пари ми е малко неясен, но си го представям като една преса която печата хартийки, които мога да пипна. Нематериалните неща, които не мога да пипна не са реални и не са стока, която да служи като обезпечение на парите. Говорите ми за някакви тъпотии като софтуер, услуги и тем подобни тъпотии. Къде остана старото време когато всичко се измерваше в злато, въглища, стомана и така нататък.
Тук излизаме от икономиката и се спираме на фундаменталните човешки ценности като ходене по корви. Важните неща от живота, които не бива да се забравят дори и в такъв момент. както е казал поета "кеф цена няма".
Изобщо не разбирам какви ги говориш. След като не разбирам то явно не си прав. Но защо не е прав? Не е трудно да се обясни. Опонента ми вярва в "розови слонове", развил е стокхолмски синдром, поддал се е на пропаганда и си няма и хабер от история за 11 клас. Това може просто и ясно да обясни неговата интелектуална нищета, която е причината за това, че твърди неща различни от мен. А да не се забравя че АЗ съм еталон за всичко.
Надявам се, че съм бил полезен на Money и Мариян в разбирането на текста и това ще облекчи комуникацията им с Терзиев. Надявам се и Терзиев да е доволен, че ще го разберат по-добре и споровете поради загуба в превода ще намалеят.
Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Надявам се, че съм бил полезен на Money и Мариян в разбирането на текста и това ще облекчи комуникацията им с Терзиев. Надявам се и Терзиев да е доволен, че ще го разберат по-добре и споровете поради загуба в превода ще намалеят.
Коментар