If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pantaleev Купих Гилиад на 57.27 благодарение на твоето напомняне в другата тема.
Ако вдигне с 30% до половин година, ще ти пратя една бутилка черно Джони до адрес.
Чак 30% не знам дали ще стигне, но си е възможно. Мисля че стабилно ще си върви с по-малко нагоре. Подценена е ... не е набалончена като много други. Има си реален бизнес. Има си добър дивидент. Мисля че в тази статия доста добре са я описали:
А и както казва Terziev, има толкова много кеш в момента, че търсенето на компании, които реално са още на земята си остава силно и сигурно ще стане и още по-силно през идната година.
Така си е ще трябва.. освен ако правителството просто не ни плаща да си стоим по къщите и нищо да не правим . Амазон-а унищожава много бизнеси. С тази безплатна доставка за 1-2 дена и с този малък марджин на печалбата им разказва играта. Те просто няма как да се конкурират с това. Аз не познавам човек който да не пазари основно от Амазон. Само зеленчуци/плодове са скъпи още от Амазон ( въпреки че натискат и в тази посока .. нали купиха Whole Foods ).
И най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия. Не са решили не са разцепили и унищожили Амазони Фейсбуци и който си пожелаят.
Си дзи Пин ще сложи в ред нещата. Комсомолците интернационалисти трансхуманисти ще бъдат спряни.
Много важно изявление от централната Банка в Пекин, което мина незабезязано както всичко съществено. Китайската банка защити кешовите разплащания с официално изявление.
Така, че идва време за технологичните гиганти да платят за всичко, което са сторили и смятат да направят.
Друга изключително важна най-важната новина Фейсбук антитръстовото законодателство. Отново мина незабелязано през ушите и очите на всички.
Така че нека товарят с пълни шепи технологични акций инвеститорите има за всички.
най-смешното е, че в китай и азия всъщност има реална конкуренция - имаш - jd, имаш meituan, имаш netease, имаш vipshop... докато на запад имаш амазоня и неговите приятелчета от гугъл, който го държат на първо място при всяко търсене, ама това в един момент ще бъде променено отгоре, щото нали нова икономика, пък малкия бизнес трябва да създава работни места. кой да ги създава, тия дето автоматизират ли? хи-хи-хи....
Така си е ще трябва.. освен ако правителството просто не ни плаща да си стоим по къщите и нищо да не правим . Амазон-а унищожава много бизнеси. С тази безплатна доставка за 1-2 дена и с този малък марджин на печалбата им разказва играта. Те просто няма как да се конкурират с това. Аз не познавам човек който да не пазари основно от Амазон. Само зеленчуци/плодове са скъпи още от Амазон ( въпреки че натискат и в тази посока .. нали купиха Whole Foods ).
най-смешното е, че в китай и азия всъщност има реална конкуренция - имаш - jd, имаш meituan, имаш netease, имаш vipshop... докато на запад имаш амазоня и неговите приятелчета от гугъл, който го държат на първо място при всяко търсене, ама това в един момент ще бъде променено отгоре, щото нали нова икономика, пък малкия бизнес трябва да създава работни места. кой да ги създава, тия дето автоматизират ли? хи-хи-хи....
Според теорията на @Ташунко , днес би трябвало големите инвеститори да я натиснат още надолу. Че са и празници и по-малко играчи ще има на пазара. Аз лично ако я натиснат още надолу ще купя още. Не мисля че някой ще си заколи златната овчица. Просто е хубаво да си я стрижеш редовно .
"China launches antitrust investigation into Alibaba..."
CNN.com
Натискат я преди да отлепи яко нагоре.Аз купувам през цялото време на спад.Вчера взех на 117 $. Итре вероятно може и под 115 да е.Не ми пречи да си пада.
Коментар